Filter Op Prijs

Product conditie -

Product merken -

Product kleur +

Product Kranen +

Product Reservoirs +

Kokend water kranen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Met een kokend water kraan zorgt u er bijvoorbeeld voor dat u binnen enkele seconden een heerlijk kopje thee heeft. Ook hoeft u niet langer te wachten op kokend water voor bijvoorbeeld het koken van rijst of pasta. Bij Elektro Witgoed Outlet heeft u de keuze uit verschillende kokend water kranen van onder andere het revolutionaire merk Quooker. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom in Apeldoorn.

Kokend water kraan kopen

Voordelen van een kokendwaterkraan

Onze kokendwaterkranen zijn bedoeld om uw leven makkelijker te maken. U hoeft zich niet meer druk te maken over het omstoten van een waterkoker of te wachten totdat het water eenmaal kookt. Veiligheid staat voorop, dus is de Quooker ontworpen met een kindveilige bedieningsknop. Voor kokend water moet u tweemaal de cilinder indrukken en vervolgens draaien, een combinatie die u moeilijk per ongeluk maakt. Verder is de uitloop van de kraan dubbelwandig, waardoor u niet gelijk uw handen brandt als u de kraan aanraakt.

Door de hoge vacuümisolatie en het Quooker reservoir hoeft warm water niet helemaal vanaf de cv-ketel te komen. Hierdoor bespaart u energie en water. Het stand-by gebruik van de Quooker is slechts € 0,05 per dag!

Voordelen op een rijtje

 • Kokend water in een handomdraai
 • Besparing op de energiekosten
 • Veilig, kinderslot op de hendel
 • Geavanceerd filtersysteem: altijd zuiver water

Mogelijkheden van een kokendwaterkraan

Een kokendwaterkraan is een simpele oplossing waarmee u op de lange termijn ontzettend veel tijd gaat besparen. Met deze kraan heeft u onmiddellijk kokendheet water voor onder andere:

 • Het steriliseren van een babyfles of kookgerei
 • Snel pasta koken
 • Direct een kopje thee zetten
 • Eieren koken

Uitvoeringen Quooker

Bij De Hanze Witgoed bieden we wel 32 verschillende uitvoeringen van de Quooker kokendwaterkranen aan. Al onze uitvoeringen geven kokendheet water af. We hebben ook uitgebreidere varianten die zelfs gefilterd en bruisend water bieden; de Quooker CUBE bijvoorbeeld. Ons aanbod is onder te verdelen in de volgende modellen.

Quooker FUSION – Dit is de standaard uitvoering, zonder uittrekslang, beschikbaar in zowel ronde als vierkante uitloop.

Quooker FLEX – Deze uitvoering van Quooker is de enige variant met flexibele uittrekslang, zodat u overal bij kan en afwassen sneller gaat.

Quooker NORDIC TWINTAPS – Deze variant van de Quooker bestaat uit twee kranen, zo heeft u één kraan voor warm en koud. water en een andere kraan waar kokendheet water uit komt.

Beschikbare materiaaluitvoeringen

 • Chroom
 • Staal
 • Rvs
 • Zwart
 • Messing platina
 • Goud

Quooker reservoirs

Quooker biedt ook variatie in reservoirs.

 • Quooker PRO3 – De PRO3 variant heeft een inhoud van 3 liter kokend water. Dit model kunt u gebruiken als er geen keukenboiler in het keukenkastje staat.
 • Quooker COMBI – Dit reservoir geeft 7 liter kokend water of 15 liter warm water. Het model biedt een goed alternatief als u geen keukenboiler heeft. Hij kan namelijk koud leidingwater met kokend water uit de Quooker mengen.
 • Quooker COMBI + – Geeft 7 liter kokend water en onbeperkt warm water. De COMBI + wordt zowel op de koud- als warmwaterleiding aangesloten, waardoor het wachten op warm water verleden tijd is.

Gekoeld en bruisend water

Als u ook koel, gefilterd en bruisend water uit de kraan wilt, kies dan voor de Quooker CUBE. Dit is een extra reservoir voor in het keukenkastje.

 • Quooker CUBE – Een extra reservoir dat naast de PRO3, COMBI of COMBI+ wordt geplaatst om ook koel, gefilterd en bruisend water uit de kraan te laten stromen. In de CUBE zit een filter dat het water extra zuivert. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder die goed is voor 60 liter koud bruiswater.

Online uw kokendwaterkraan bestellen

Bij De Hanze Witgoed kunt u uw kokendwaterkraan gemakkelijk en snel online bestellen.

 1. Kies uw ideale kraan en klik op “In winkelmand”.
 2. U kunt gelijk afrekenen door op “Doorgaan naar afrekenen” te klikken. Of u kijkt nog even verder op de website via de “Verder winkelen”-button.
 3. Vul uw contact- en adresgegevens in om door te gaan.
 4. Controleer uw gegevens en kies een van de betaalmethodes.
 5. Als u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden, komt u bij het betaalproces. Uw bestelling is bijna voltooid. Betaal veilig en snel met iDEAL. We verzenden de kokendwaterkraan gratis.

Quookers in onze showroom

Wilt u liever onze Quooker kokendwaterkranen in het echt bekijken? Bezichtig dan eens onze XXL-showroom in Kampen. Met een oppervlakte van meer dan 2000 m2 bieden we meer aan dan alleen kokendwaterkranen. We hebben een groot assortiment aan witgoedproducten, zoals wasmachines, koelkasten, kookapparatuur en andere elektronische apparaten. Deze bieden we in drie segmenten aan: nieuwe, outlet- en gebruikte producten. Als u langs komt in onze showroom, wordt u geholpen door mensen met verstand van witgoed. Ze helpen u graag met elke vraag.

Neem contact met ons op

Wanneer u vragen heeft over ons online aanbod, de kokendwaterkranen die we aanbieden of andere zaken, neem dan gerust contact met ons op via info@dehanzewitgoed.nl of bel ons op 038-8536773.

Contactgegevens

De Hanze Witgoed
Dieselstraat 11
8263 AE Kampen
T: 038-8536773
E: info@dehanzewitgoed.nl

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
Donderdag: 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: gesloten