fbpx

Wijnkoelkasten

Sorteren op

Uw selectie wordt aangepast... Even geduld alstublieft.

Wijnkoelkast kopen

Wijnkoelkasten zijn ideaal voor de echte wijnliefhebbers. Met een wijnkoelkast bewaart u uw favoriete wijn namelijk op de juiste temperatuur én zijn de flessen beschermd tegen vallen en stoten. Bij De Hanze Witgoed heeft u de keuze uit verschillende formaten wijnkoelkasten. Bekijk het aanbod in onze showroom in Apeldoorn of shop online in onze webshop.

Nieuwe en outlet wijnkoelkasten

Bent u op zoek naar een goede wijnkoelkast tegen een aantrekkelijke prijs? Bij De Hanze Witgoed heeft u de keuze uit zowel outlet als nieuwe wijnkoelkasten. De outlet wijnkoelers hebben hier een daar een klein krasje of deukje, maar werken nog naar behoren. Bij De Hanze Witgoed betaalt u altijd de beste prijs. Daarnaast profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Veilig online betalen via iDEAL of in onze showroom
  • 2 tot 5 jaar garantie op al onze wijnkoelkasten
  • We zijn bereikbaar via live chat voor al uw vragen
  • Bezorging in heel NL en BE

Wat is het verschil tussen een wijnbewaarkast en een wijnklimaatkast?

Niet alle wijnkoelkasten zijn hetzelfde. We verdelen de soorten onder in wijnbewaarkasten en de klimaatkasten. Het grote verschil tussen deze twee is het aantal temperatuurzones. De wijnbewaarkasten hebben namelijk slechts één constante temperatuur. De wijnklimaatkasten daarentegen beschikken over twee temperatuurzones. Met de wijnklimaatkasten kunt u zowel witte wijn als rosé en rode wijn op de juiste bewaar- en serveertemperatuur houden.

Vrijstaande en inbouw wijnkoelkasten

Bij De Hanze Witgoed hebben we een breed aanbod aan zowel vrijstaande als inbouw wijnkoelkasten. Het voordeel van een inbouw wijnkoelkast is dat u deze inbouwt in uw huidige keuken. Dit zorgt ervoor dat hij niet opvalt en mooi inblend met het design van de keuken. Het voordeel van een vrijstaande wijnkoelkast is dat u hem overal kunt plaatsen waar u wilt.

De verschillende merken wijnkoelkasten

Wanneer het aankomt op wijnkoelkasten, zijn er verschillende fabrikanten op de markt. De bekendste is Liebherr. Dit merk heeft het grootste aanbod wijnkoelkasten in zijn assortiment. Naast Liebherr verkoopt De Hanze Witgoed merken als Boretti, Severin en SMEG. Weet u niet welke wijnkoelkast aan uw wensen voldoet? Kom dan eens langs in onze showroom in Apeldoorn. We laten u graag de verschillende modellen zien.

Contact opnemen met De Hanze Witgoed

Wilt u meer weten over een van onze wijnkoelkasten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038-8536773 of een e-mail te sturen naar info@dehanzewitgoed.nl.

Contactgegevens

De Hanze Witgoed
Dieselstraat 11
8263 AE Kampen
T: 038-8536773
E: info@dehanzewitgoed.nl

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 19.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 19.00 uur
Woensdag: 10.00 – 19.00 uur
Donderdag: 10.00 – 19.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Winkelwagen
Scroll naar boven