Filter Op Prijs

Product hoogte-in-cm +

Product breedte-in-cm +

Product decibel-geluid +

Product diepte-in-cm +

Product merken -

Product plaatsing -

Product kleur +

Wijnkoelkast kopen Kampen

Met een wijnkoelkast kunt u uw favoriete wijnen langer bewaren. Daarnaast zijn de flessen beschermd tegen zonnestralen en trillingen. De wijnkoelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende temperatuurinstellingen. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom in Kampen. We leggen u graag de verschillen uit.

Nieuwe en outlet wijnkoelkasten kopen bij De Hanze Witgoed

Bij De Hanze Witgoed koopt u niet alleen nieuwe wijnkoelers. We hebben namelijk ook een breed aanbod aan outlet wijnkoelers. Deze hebben een krasje of deukje, maar functioneren nog als nieuw. Naast een lage prijs profiteert u van de onderstaande voordelen:

  • Online betaalt u veilig via iDEAL
  • We geven 2 tot 5 jaar garantie op al onze wijnkoelers
  • We zijn bereikbaar via live chat voor al uw vragen
  • Bezorging in heel NL en BE

Het verschil tussen een wijnbewaarkast en een wijnklimaatkast

Er zijn twee verschillende soorten wijnkoelkasten: wijnbewaarkasten en klimaatkasten. Het verschil tussen deze twee is dat een wijnbewaarkast één constante temperatuur heeft. De wijnklimaatkasten beschikken over twee temperatuurzones. Met de twee temperatuurzones kunt u zowel witte wijn als rosé en rode wijn op een perfecte bewaar- en serveertemperatuur houden.

Vrijstaande en inbouw wijnkoelkasten

Bij De Hanze Witgoed heeft u de keuze uit verschillende vrijstaande en inbouw wijnkoelkasten. Een inbouw wijnkoelkast bouwt u in uw huidige keuken in waardoor hij mooi wegvalt in het design van uw keuken. Een vrijstaande wijnkoelkast kunt u overal plaatsen waar u wilt.

Merken wijnkoelkasten

Er zijn verschillende merken wijnkoelkasten op de markt. Liebherr is het merk met het grootste aanbod wijnkoelkasten. Daarnaast verkopen we bij De Hanze Witgoed wijnkoelkasten van merken als Boretti, Severin en SMEG. We nodigen u van harte uit om de wijnkoelkasten te komen bekijken in onze showroom in Kampen.

Neem contact op met De Hanze Witgoed

Heeft u een vraag over een van onze wijnkoelkasten of wilt u weten of een van de exemplaren nog aanwezig is in onze outlet? Neem dan gerust contact met ons op via 038-8536773 of stuur een e-mail naar info@dehanzewitgoed.nl. We helpen u graag.

Contactgegevens

De Hanze Witgoed
Dieselstraat 11
8263 AE Kampen
T: 038-8536773
E: info@dehanzewitgoed.nl

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
Donderdag: 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten