fbpx

Wasdroger Kampen

Sorteren op

Uw selectie wordt aangepast... Even geduld alstublieft.

Droger kopen

Bij De Hanze Witgoed heeft u de keuze uit verschillende condensdrogers, warmtepompdrogers en luchtafvoerdrogers. We hebben een breed aanbod met merken als AEG, Bosch en Beko. Naast diverse merken bieden we energieklasse C tot en met A+++ aan.

Drogers bij De Hanze Witgoed

Wanneer u uw droger aanschaft bij De Hanze Witgoed profiteert u altijd van onderstaande voordelen.

 • Keuze uit diverse merken en modellen
 • Nieuwe, outlet en refurbished drogers
 • Veilig en snel betalen met iDEAL
 • Deskundig advies van onze specialisten
 • Standaard 2 tot 5 jaar garantie
 • Bezorging in Nederland en België

Verschillende soorten wasdrogers

Wanneer u op zoekt bent naar een wasdroger komt u verschillende soorten en maten tegen. Welke wasdroger past nou het beste bij uw huishouden? We leggen u graag de verschillen uit.

Warmtepompdroger

Wanneer het milieu een grote rol speelt in de uiteindelijke keuze kunt u het beste kiezen voor een warmtepompdroger. Deze droger is namelijk het energiezuinigst in gebruik. De warmtepompdroger zorgt er namelijk voor dat de gebruikte lucht hergebruikt wordt en blaast de warme lucht terug in de trommel. De temperaturen van een warmtepompdroger blijven laag waardoor deze droger het geschiktst is voor het mooi houden van uw kleding.

Condensdroger

Een condensdroger gebruikt een reservoir waarin het water uit uw wasgoed wordt opgeslagen. Bij dit type droger is het dus niet nodig om een luchtafvoerslang naar buiten te hebben. Het is vaak ook mogelijk om de condensdroger direct aan te sluiten op de waterafvoer. Hierdoor is het niet nodig om het waterreservoir te legen. Belangrijk is wel dat u na elk gebruik het pluizenfilter schoonmaakt. Het voordeel van een condensdroger is dat uw wasgoed sneller droogt dan wanneer u een warmtepompdroger gebruikt. Echter verbruikt een condensdroger wel meer energie.

Luchtafvoerdroger

Het voordeel van een afvoerdroger is dat deze geen waterreservoir heeft. De luchtafvoerslang kan gemakkelijk via een raam of een gat in de muur naar buiten begeleid worden. Net als een condensdroger maakt dit type droger uw was snel droog, maar verbruikt daarbij wel meer energie. Luchtafvoerdrogers draaien net als de waterpompdroger en condensdroger verschillende soorten programma’s en standen. Voorbeelden hiervan zijn het kastdroog, het strijkdroog, het opfris- en het startuitstel of einduitstel programma.

Keuzehulp

Kunt u niet goed kiezen tussen de alle soorten drogers? Hieronder hebben we een handig overzicht gemaakt van de belangrijkste factoren die een rol spelen bij het maken van een keuze.

Warmtepompdroger Condensdroger Luchtafvoerdroger
Aanschafprijs €€€ €€ €€
Energiezuinig + +/-
Eenvoudig schoon + + +

Droger bestellen

Wanneer u uw gewenste droger heeft gevonden, is het slechts een kwestie van afrekenen. Volg onderstaande stappen om uw droger te bestellen:

 1. U plaatst uw droger in uw winkelmand.
 2. Direct betalen? Klik dan op de button ‘Doorgaan naar afrekenen’.
 3. Vul uw factuurgegevens in of log in wanneer u al eerder een bestelling heeft geplaatst.
 4. Eventuele opmerkingen plaatst u onder de ‘Bestelnotities’.
 5. Controleer nog een keer uw gegevens en bestelling.
 6. Kies de gewenste betaalmethode.
 7. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en rond de betaling af.

Contact

Heeft u vragen over een droger of een ander item uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op via 038-8536773 of stuur een e-mail naar info@elektrowitgoetoutlet.nl.

Scroll naar boven