fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER COMBI FLEX ZWART – 22XBLK

Quooker | Flex | COMBI+ | alleen koudwaterleiding
Actie!

Original price was: €1.845,00.Current price is: €1.325,00.


Betaal 3x €441,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 170810
conditie

merken

kleur

Kranen

Flex

Reservoirs

COMBI+

Kraan aansluiting

alleen koudwaterleiding

Bruisend Water

Nee

Quooker Combi Flex Zwart: de 3 in 1 kraan die overal bij kan in gave zwarte finish.

In de unieke uitloop van de Quooker Flex zit een flexibel uittrekbare slang. Deze slang werkt als een handdouche die ideaal is voor grotere of dubbele wasbakken. Meer dan deze kraan zult u niet nodig hebben. Net als de FUSION is de Quooker Combi Flex Zwart een 3 in 1 kraan. Hiermee kunt u dus zowel warm, koud als kokend water tappen. U kunt ook nog kiezen voor de kleur CHROOM of RVS

Quooker Combi reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren, maar door de hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag, net zoals bij alle andere reservoirs van Quooker.

In tegenstelling tot het PRO3 reservoir levert het Combi reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water tussen de 40 en 60 graden Celsius. Met dit Quooker reservoir is niet alleen wachten op kokend, maar ook wachten op warm water verleden tijd. Indien er geen warmwaterleiding aanwezig is, wordt het Combi reservoir aanbevolen. Dit is tevens de meest energiezuinige oplossing.

Zorgeloze veiligheid

Ook bij deze innovatie heeft Quooker weer uitgebreid nagedacht over de veiligheid. Zodra de tuit is uitgetrokken kunt u geen kokend water tappen. Verder beschikt de kraan over de standaard veiligheidsvoorzieningen van Quooker: dubbele druk-draai bedieningsknop voor de kokend water functie, vernevelde straal, lichtring die aangaat als er kokend water uit komt, en een dubbelwandige uitloop waardoor u niet uw handen aan de uitloop kunt verbranden.

Standaard meegeleverd bij de Quooker Combi Flex Zwart

Quooker Flex kraan Zwart – 22XBLK
Quooker Combi reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

Winkelwagen
QUOOKER COMBI FLEX ZWART – 22XBLK
Original price was: €1.845,00.Current price is: €1.325,00.
Scroll naar boven