fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER FUSION ROUND ZWART LOSSE KRAAN – KFRBLK

Quooker | Fusion Round
Actie!

Original price was: €951,00.Current price is: €699,00.


Betaal 3x €233,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 170969
conditie

merken

kleur

Kranen

Fusion Round

Quooker Fusion-Round kraan in Zwart

De losse Quooker Fusion-Round Zwart is een indrukwekkende verschijning in de moderne keuken. De kraan heeft een luxe matte uitstraling en de ronde uitloop is 360 graden draaibaar. Omdat u koud, warm en kokend water uit dezelfde kraan tapt, een zogenoemde 3 in 1 kraan, bent u van alle gemakken voorzien. Een grote pan water koken voor pasta, even snel een kopje thee zetten of de snijplank ontsmetten? Doordat u direct kokend water beschikbaar heeft uit de Quooker Fusion-Round Zwart bespaart u tijd, water en energie! De Fusion-Round is tevens in de kleuren Chroom, RVS en Goud verkrijgbaar.

Zorgeloze veiligheid

Quooker onderscheidt zich door een enorm pakket aan veiligheidsmaatregelen. Ten eerste bedient u met de dubbel-druk-draaiknop de kokend water functie van de kraan. Op deze manier tapt u nooit onbedacht kokend water. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. Tot slot is de uitloop van de kraan dubbelwandig, waardoor u deze veilig kunt aanraken.

Is mijn Quooker reservoir geschikt voor een Losse Fusion-Round Zwart?

U kunt de Quooker Fusion alleen als losse kraan bestellen indien u reeds in het bezit bent van een nieuw reservoir. Check daarvoor het serienummer: is de derde letter een D of een W (bijvoorbeeld CCD of CPW), dan is uw reservoir geschikt. Alle ketels van de oude modellen zijn niet geschikt voor het gebruik in combinatie met een Quooker Fusion kraan.

Winkelwagen
QUOOKER FUSION ROUND ZWART LOSSE KRAAN – KFRBLK
Original price was: €951,00.Current price is: €699,00.
Scroll naar boven