fbpx
Outlet

QUOOKER PRO3 FLEX ZWART – 3XBLK – B KEUS

Quooker | Flex | PRO3 | koud- en warmwaterleiding
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €1.545,00.Huidige prijs is: €1.115,00.


Betaal 3x €371,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 197694
conditie

merken

kleur

Kranen

Flex

Reservoirs

PRO3

Kraan aansluiting

koud- en warmwaterleiding

Bruisend Water

Nee

Quooker PRO3 Flex Zwart: de 3 in 1 kraan die overal bij kan in een gave zwarte finish.

In de unieke uitloop van de Quooker Flex zit een flexibel uittrekbare slang. Deze slang werkt als een handdouche die ideaal is voor grotere of dubbele wasbakken. Meer dan deze kraan zult u niet nodig hebben. Net als de FUSION is de Quooker Flex een 3 in 1 kraan. Hiermee kunt u dus met de Quooker PRO3 Flex Zwart zowel warm, koud als kokend water tappen. U kunt ook nog kiezen voor de kleur CHROOM of RVS.

Zorgeloze veiligheid

Ook bij deze innovatie heeft Quooker weer uitgebreid nagedacht over de veiligheid. Zodra de tuit is uitgetrokken kunt u geen kokend water tappen. Verder beschikt de kraan over de standaard veiligheidsvoorzieningen van Quooker: dubbele druk-draai bedieningsknop voor de kokend water functie, vernevelde straal, lichtring die aangaat als er kokend water uit komt, en een dubbelwandige uitloop waardoor u niet uw handen aan de uitloop kunt verbranden.

Quooker PRO3 reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er constant 3 liter water op 110 graden Celsius in een reservoir bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

Kies voor het PRO3 reservoir als u gebruik blijft maken van uw huidige warm waterleiding. Het PRO3 reservoir zorgt voor het kokende water en uw bestaande leidingen zorgen voor warm en koud. Als u ook warm water wilt tappen via de Quooker, dan kan dat met de COMBI.

Standaard meegeleverd bij de Quooker PRO3 Flex Zwart

Quooker Flex kraan Zwart – 3XBLK
Quooker PRO3 reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

QUOOKER PRO3 FLEX ZWART – 3XBLK – B KEUS
Oorspronkelijke prijs was: €1.545,00.Huidige prijs is: €1.115,00.
Scroll naar boven