Filter Op Prijs

Koelen & vriezen

Bent u op zoek naar een fijne koelkast, vrieskist, vrieskast, Amerikaanse koelkast of wijnkoelkast? Bij Elektro Witgoed Outlet hebben we verschillende mooie merken in ons assortiment. Bij het uitzoeken van een koelkast is het belangrijk dat u weet dat er verschillende soorten zijn, namelijk met en zonder vriesvak. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze vestiging in Apeldoorn. Onze specialisten vertellen u graag meer over de verschillende typen en merken.

Merken koel- en vriesapparatuur bij De Hanze Witgoed 

Bij De Hanze Witgoed hebben we een breed aanbod aan verschillende koel- en vrieskasten. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher in uw keuken? Kies dan voor een van onze Amerikaanse koelkasten. U heeft hierbij de keuze uit merken als Samsung, Hanseatic, Beko, en Bosch. Wilt u een koelkast met vriesvak? Dan kiest u uit merken als AEG, Gorenje, Inventum, Samsung en Siemens. Kunt u nog geen keuze maken? Dan nodigen we u van harte uit in onze showroom in Kampen, om u te laten informeren door onze specialisten. 

Waarom kiezen voor De Hanze Witgoed

Wanneer u ervoor kiest uw koelkast of vrieskast bij De Hanze Witgoed te bestellen, profiteert u van onderstaande voordelen:

  • We bezorgen uw bestelling door heel Nederland en België
  • Zeer divers aanbod aan verschillende merken en soorten witgoed
  • Reken veilig af via iDEAL
  • Altijd minimaal 1 jaar garantie op outletproducten
  • Onze specialisten geven u graag een passend advies

Contactgegevens

De Hanze Witgoed
Dieselstraat 11
8263 AE Kampen
T: 038-8536773
E: info@dehanzewitgoed.nl

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
Donderdag: 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: gesloten

Wilt u graag meer informatie over een bepaald product of weten of uw product bij ons nog op voorraad is? Neem dan contact met ons op via 038-8536773 of stuur ons gerust een mailtje via info@dehanzewitgoed.nl. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om ons assortiment te bekijken in onze showroom in Kampen.