Filter Op Prijs

Kookplaten met afzuiging

We zien steeds vaker dat mensen liever geen grote afzuigkap meer in hun keuken willen hebben. Speciaal voor die mensen hebben we bij Elektro Witgoed Outlet verschillende kookplaten met een geïntegreerd afzuigsysteem. U heeft daarbij de keuze uit verschillende merken en energiekassen.  Bekijk ons aanbod online of kom onze producten bekijken in de showroom in Apeldoorn. 

Outlet kookplaten met afzuiging kopen

Bij De Hanze Witgoed koopt u een kookplaat met afzuigkap tegen outletprijzen. Alle kookplaten die we op onze website plaatsen zijn nieuw en onbeschadigd. Bij De Hanze Witgoed heeft u de keuze uit diverse kookplaten met het downdraft-systeem. Dit zijn kookplaten waarbij de kookdampen in de kookplaat wordt gezogen. Daarnaast hebben we ook verschillende kookplaten waarbij het afzuigsysteem uit de kookplaat komt wanneer hij aan gaat. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.

Werking van een kookplaat met afzuiging

In plaats van een afzuigkap boven uw fornuis, zit de afzuiging nu in de kookplaat verwerkt. Met een geïntegreerde afzuigkap hoeft u zich geen zorgen te maken over etensgeuren die zich door uw keuken verspreiden richting de rest van het huis. De afzuiging is namelijk zo gemaakt dat hij de kookdampen sneller opzuigt dan dat ze kunnen opstijgen. Kookdampen stijgen met één meter per seconde, de afzuiging zuigt de luchtjes op met een gemiddelde snelheid van vier meter per seconde. Wanneer u kiest voor een kookplaat met afzuiging, heeft u de keuze uit twee afvoersystemen. De eerste optie is een directe afvoer naar buiten. De tweede optie is reiniging middels een koolstoffiltersysteem. Vraag onze experts om advies wanneer u twijfelt tussen de twee verschillende afvoersystemen.

De voordelen van een kookplaat met afzuiging

Het grootste voordeel van een kookplaat met een geïntegreerde afzuiging is natuurlijk dat u geen losse afzuigkap in het zicht heeft hangen. Een ander voordeel is dat de onderdelen makkelijk te onderhouden zijn. De onderdelen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser. Een laatste voordeel is dat een kookplaat met afzuiging veel beter is voor het milieu. Dit komt doordat een inductie kookplaat veel beter is dan een elektrische kookplaat of een kookplaat met gas.

De voordelen van De Hanze Witgoed

Wanneer u kiest voor een kookplaat met afzuiging van De Hanze Witgoed, profiteert u van onderstaande voordelen:

 • Ruim aanbod aan uit nieuwe en outlet kookplaten met afzuiging
 • Betaal veilig online via iDEAL
 • Altijd minimaal 1 jaar garantie op outletproducten
 • Onze specialisten geven u een passend advies
 • We bezorgen uw aankoop door heel Nederland en België

Kookplaat met afzuiging bestellen bij De Hanze Witgoed

Heeft u de geschikte kookplaat met afzuiging in ons ruime assortiment gevonden? Plaats dan uw bestelling online door onderstaande stappen te doorlopen. U kunt de gewenste kookplaat natuurlijk ook in onze showroom komen ophalen.

 1. Plaats de gewenste kookplaat in uw online winkelmand.
 2. Vervolgens klikt u op de button ‘Doorgaan naar afrekenen’.
 3. Heeft u al eerder een bestelling geplaatst bij ons? Dan kunt u inloggen. Zo niet, vul dan nu uw factuurgegevens in.
 4. Plaats eventuele opmerkingen voor ons of de bezorgers in de ‘Bestelnotities’.
 5. Controleer uw gegevens en bestelling.
 6. Kies vervolgens de gewenste betaalmethode.
 7. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en rond de bestelling af.

Contactgegevens

De Hanze Witgoed
Dieselstraat 11
8263 AE Kampen
T: 038-8536773
E: info@dehanzewitgoed.nl

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
Donderdag: 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: gesloten

Heeft u vragen over een van onze kookplaten met afzuiging of wilt u graag advies van onze specialisten? Neem dan contact met ons op via 038-8536773 of stuur ons gerust een mailtje via info@dehanzewitgoed.nl. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om ons assortiment te komen bekijken in onze showroom in Kampen.