Filter Op Prijs

Product conditie -

Product inhoud-koel +

Product inhoud-vries +

Product Maximale nis Hoogte in cm +

Product hoogte-in-cm +

Product breedte-in-cm +

Product decibel-geluid +

Product diepte-in-cm +

Product merken -

Product Deur montage inbouw +

Product plaatsing -

Product energieklasse +

Product vriessysteem +

Product kleur +

Product positie-vriesvak +

Product Vriesvak +

Product type-koelkast +

Koel-vriescombinatie kopen

Met een koel-vriescombinatie profiteert u van koelkast en vriezer in één. Hiermee bespaart u veel ruimte. Deze koelkasten hebben twee aparte deuren, dit is erg gemakkelijk wanneer u enkel iets uit de vriezer moet pakken. Bij De Hanze Witgoed heeft u de keuze uit verschillende inbouw koelkasten, vrijstaande koelkasten en volledig geïntegreerde koelkasten.

Koel-vriescombinatie kopen in Kampen

Bij De Hanze Witgoed profiteert u altijd van hoge kortingen op zowel outlet als nieuwe koel-vriescombinaties. Daarnaast geniet u de volgende voordelen:

 • Divers aanbod aan koel-vriescombinaties zowel online als in de winkel
 • Betaal eenvoudig via iDEAL
 • 2 tot 5 jaar garantie op alle koel-vriescombinaties
 • Passend advies
 • Bezorging in heel Nederland en België

Inbouw of vrijstaande koel-vriescombinatie

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe koel-vriescombinatie, heeft u de keuze uit zowel een inbouw als vrijstaande koelkast. De inbouw koelkast bouwt u, zoals de naam al doet vermoeden, in een van de kastdeuren in uw keuken. De vrijstaande koelkast plaatst u los in uw keuken. Wanneer u kiest voor de inbouw koelkast, is het belangrijk om te weten welk type scharniersysteem u momenteel heeft. We leggen beide systemen aan u uit.

Sleepdeur

Bij koelkasten met een sleepdeur hebben zowel de koelkast als de meubeldeur eigen scharnieren. Bij deze koelkasten zit de meubeldeur niet direct op de koelkast, maar gaat de deur open en dicht met een zogeheten deurgeleider. Hierdoor openen de twee deuren tegelijk.

We adviseren altijd om te kiezen voor het type scharniersysteem dat u al heeft. Wilt u toch overstappen naar een koelkast met een deur-op-deursysteem? Dit kan, u moet dan wel de scharnieren van de keukenkast en de geleiders verwijderen.

Deur-op-deur

Deze koelkasten beschikken over één deurscharnier. De meubeldeur zit bij dit systeem direct op de koelkast gemonteerd. Dit zorgt voor een strakkere afwerking dan een koelkast voorzien van een sleepdeursysteem.

Helaas is het niet mogelijk om van een deur-op-deurkoelkast over te stappen naar een sleepdeurkoelkast zonder een nieuwe koelkast te kopen. De inbouwkoelkast moet in dit geval ook een deur-op-deursysteem hebben om compatibel te zijn met de montage.

Frost en no-frost koelkasten

Naast de keuze tussen een vrijstaande koelkast en een inbouw koelkast, kunt u ook kiezen tussen frost en no-frost koelkasten. Het voordeel van een no-frost koelkast is dat u hem niet meer hoeft te ontdooien. Bij no-frost koelkasten wordt het vocht namelijk uit de lucht binnenin het vriesvak gedeelte gehaald. Sommige koel-vriescombinaties hebben ook een no-frost gedeelte in de koelkast. Dit adviseren we meestal niet. De no-frost in het koelgedeelte zorgt ervoor dat onafgedekte en onverpakte producten sneller uitdrogen.

Koel-vriescombinatie zelf indelen

Elk huishouden is anders, daarom kunt u de koelkast op geheel eigen wijze indelen. Vriest u veel eten in? Kies dan voor een wat groter vriesvak. Wanneer u vaker verse groentes eet, kunt u beter kiezen voor een koel-vriescombinatie met een groter koelvak. Veel van onze koel-vriescombinaties zijn gemakkelijk zelf in te delen. Hierdoor bent u vrij om te bepalen of u bijvoorbeeld twee aparte groentelades wilt, of juist verstelbare schappen om uw dranken netjes in op te bergen. Onze experts geven u graag advies.

Energielabel koel-vriescombinaties

Bij De Hanze Witgoed weet u zeker dat u een energiezuinige koel-vriescombinatie aanschaft. Al onze koel-vriescombinaties zijn namelijk voorzien van een van de volgende energieklassen: A+++, A++ of A+. Hiermee bespaart u flink wat kosten, het koelen van voedsel vereist namelijk veel stroom.

Koel-vriescombinatie bestellen bij De Hanze Witgoed

Heeft u de gewenste koel-vriescombinatie gevonden? Fijn! Dan kunt u hem ophalen in onze vestiging in Kampen of eenvoudig online bestellen via onze website. Wanneer u de koel-vriescombinatie wilt bestellen, volgt u de volgende stappen:

 1. Plaats de koel-vriescombinatie in uw online winkelmand.
 2. Betalen zonder account? Klik dan op de button ‘Doorgaan naar afrekenen’.
 3. Heeft u al een account? Dan kunt u inloggen. Zo niet, vul dan nu de juiste factuurgegevens in.
 4. Eventuele opmerkingen kunt u kwijt onder de ‘Bestelnotities’.
 5. Controleer uw persoonlijke gegevens en bestelling.
 6. Selecteer de gewenste betaalmethode.
 7. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en rond de bestelling af.

We zullen uw bestelling zo snel mogelijk verwerken en bezorgen.

Contact opnemen met De Hanze Witgoed

Wilt u meer weten over een van onze koel-vriescombinaties? Schroom niet onze experts te contacten via 038-8536773. U kunt uw vraag ook stellen via info@dehanzewitgoed.nl. Wilt u eerst ons aanbod komen bekijken voordat u een beslissing maakt? Dat mag, u bent van harte welkom in onze showroom in Kampen.

Contactgegevens

De Hanze Witgoed
Dieselstraat 11
8263 AE Kampen
T: 038-8536773
E: info@dehanzewitgoed.nl

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
Donderdag: 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: gesloten