fbpx

Vriezer Kampen

Sorteren op

Uw selectie wordt aangepast... Even geduld alstublieft.

Bij het uitzoeken van een nieuwe vriezer heeft u de keuze uit een praktisch tafelmodel, een staande vriezer, een liggende vrieskist of een inbouwvriezer. Onze specialisten vertellen u graag meer over de ruime keuze die u heeft bij De Hanze Witgoed.

Vriezer kopen bij De Hanze Witgoed

Bij De Hanze Witgoed profiteert u altijd van hoge kortingen. Daarnaast geniet u de volgende voordelen:

 • Groot aanbod vriezers: zowel online als in de winkel
 • Betaal veilig via iDEAL
 • 2 tot 5 jaar garantie op alle vriezers
 • Deskundig advies
 • Bezorging in heel Nederland en België

Vrieskast of vrieskist

De termen vrieskast en vrieskist worden nog wel eens door elkaar gebruikt. Terwijl dit toch echt twee verschillende types zijn. We vertellen u graag meer over beide typen.

Vrieskast

Een vrieskast is een staande vriezer. De vrieskasten kunnen variëren in hoogte, breedte en diepte. Kiest u voor een klein tafelmodel of juist voor een complete staande vrieskast. Het voordeel van een vrieskast is dat u meer overzicht houdt door de verschillende lades.

Vrieskast

Een vrieskist is een liggende vriezer. De deur van de vrieskist opent vanaf de bovenkant. In dit type vriezer heeft u enorm veel ruimte. Dit is ideaal voor grote gezinnen of als tweede vriesruimte in bijvoorbeeld de garage of schuur.


Inbouwvriezers

Wanneer u kiest voor een inbouwvriezer, heeft u de keuze uit een deur-op-deursysteem en een sleepdeursysteem. We leggen beide graag aan u uit.

Deur-op-deursysteem

De vriezers voorzien van een deur-op-deursysteem beschikken slechts over één deurscharnier. De meubeldeur is in dit geval direct aan de vriezer gemonteerd. Dit systeem geeft een zeer strakke afwerking aan uw keuken.

Wanneer u een oude vriezer vervangt met een nieuwe, is het helaas niet mogelijk over te stappen op een sleepdeursysteem wanneer u op dit moment over een deur-op-deursysteem heeft.

Sleepdeursysteem

Vriezers met een sleepdeur zijn voorzien van twee paar scharnieren, één op de vriezerdeur en de ander op de meubeldeur. Bij deze vriezers zit de vriezerdeur niet direct op de meubeldeur gemonteerd. De deur opent en sluit met een zogeheten deurgeleider. Hierdoor openen de twee deuren tegelijk wanneer u de vriezer opent.

Het is wel mogelijk om van een vriezer met een sleepdeursysteem over te stappen op een deur-op-deur systeem.


Frost en no-frost vriezers

Naast de keuze tussen een vrieskist en een vrieskast, heeft u ook de keuze uit frost en no-frost vriezers. Het fijne aan een no-frost vriezer is dat u hem nooit hoeft te ontdooien. Bij no-frost vriezers wordt de lucht uit het vriesvak gedeelte gehaald.

Energielabels vriezers

Bij De Hanze Witgoed heeft u de keuze uit verschillende energielabels. Welk label u ook kiest, alle vriezers zijn zeer zuinig. Al onze vriezers zijn namelijk voorzien van een van de volgende energielabels: A+++, A++ of A+. Zo weet u zeker dat u minder energie verbruikt en dus kosten bespaart.

Vriezer online bestellen bij De Hanze Witgoed

Heeft u de geschikte vriezer gevonden? Fijn! U kunt de vriezer ophalen in onze vestiging in Apeldoorn, of u bestelt hem online. Wanneer u de vriezer bestelt, komen we hem bij u thuis bezorgen. Voor het bestellen van de vriezer doorloopt u de volgende stappen:

 1. Plaats de vriezer in uw online winkelmand.
 2. Betalen zonder account? Klik dan op de button ‘Doorgaan naar afrekenen’.
 3. Heeft u al een account? Log dan in. Zo niet, vul dan nu de juiste factuurgegevens in.
 4. Opmerkingen kunt u kwijt onder de bestelnotities.
 5. Controleer uw gegevens en bestelling.
 6. Selecteer de gewenste betaalmethode.
 7. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en rond de bestelling af.

We zullen uw bestelling zo snel mogelijk verwerken en bezorgen.

Contact opnemen met De Hanze Witgoed

Bij vragen over een van onze vriezers neemt u contact op via 038-8536773. U kunt uw vraag ook naar ons mailen via info@dehanzewitgoed.nl. Wilt u eerst ons aanbod komen bekijken alvorens u een beslissing maakt? Dat mag, u bent van harte welkom in onze showroom.

Contactgegevens

De Hanze Witgoed
Dieselstraat 11
8263 AE Kampen
T: 038-8536773
E: info@dehanzewitgoed.nl

Openingstijden

maandag 09:30 – 17:30
dinsdag 09:30 – 17:30
woensdag 09:30 – 17:30
donderdag 09:30 – 17:30
vrijdag 09:30 – 17:30
zaterdag 09:00 – 17:00
Scroll naar boven