Tegenwoordig heeft u bij het uitzoeken van een vriezer de keuze uit verschillende modellen. Denkt u eens aan een klein tafelmodelletje, een grote staande vriezer, een liggende vrieskist of een inbouw vriezer. De specialisten bij De Hanze Witgoed vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden en geven een passend advies.

Vriezer kopen in Kampen

Vriezers kunt u op verschillende sites en in verschillende winkels kopen. Wanneer u kiest voor De Hanze Witgoed profiteert u hoe dan ook van hoge kortingen. Daarnaast geniet u de volgende voordelen:

 • Koop uw vriezer zowel online als in de winkel
 • Betaal veilig online via iDEAL
 • 2 tot 5 jaar garantie op alle vriezers
 • Deskundig advies van onze specialisten
 • Bezorging in heel Nederland en België

Verschil tussen een vrieskast en een vrieskist

Vaak merken we dat het verschil tussen een vrieskist en een vrieskast nog niet helemaal duidelijk is. Daarom leggen we u graag uit wat het verschil is tussen deze twee vriezers. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Vrieskast

Zoals de naam misschien al doet vermoeden is een vrieskast is een staande vriezer. Bij vrieskasten heeft u de keuze uit verschillende hoogtes, breedtes en dieptes. Zo heeft u de keuze uit een kleine tafelvriezer of juist een grote vriezer waarin u voorraden kunt bewaren. Het grote voordeel van een vrieskast is dat u meer overzicht houdt door de verschillende lades.

Vrieskast

Een vrieskist is praktisch gezien de liggende variant van de staande vriezer. Het verschil is dat u in een vrieskist geen lades heeft. De vrieskast opent door de deur aan de bovenkant. Door het ontbreken van de vrieslades heeft u in dit type enorm veel opbergruimte. Hierdoor kunt u voedsel gemakkelijk stapelen.


Inbouwvriezers

Kiest u voor een inbouwvriezer? Dan heeft u de keuze uit een deur-op-deursysteem en een sleepdeursysteem. We leggen graag uit wat het verschil is tussen beide systemen.

Deur-op-deursysteem

De vriezers met een deur-op-deursysteem werken met één deurscharnier. De meubeldeur wordt in dit geval aan de vriezer gemonteerd. Dit systeem geeft een mooie strakke afwerking aan uw keuken.

Koopt u een vervangende vriezer? Dan is het helaas niet mogelijk over te stappen op een sleepdeursysteem wanneer u op dit moment over een deur-op-deursysteem heeft.

Sleepdeursysteem

Vriezers met een sleepdeur zijn voorzien van twee paar scharnieren. Eén op de vriezerdeur en de ander op de meubeldeur. Bij dit type vriezers zit de deur niet direct op de meubeldeur gemonteerd. De deur opent en sluit met wat we een deurgeleider noemen. Hierdoor openen de twee deuren samen wanneer u de vriezer opent.

Het is wel mogelijk om van een vriezer met een sleepdeursysteem over te stappen op een deur-op-deur systeem.


Keuze uit frost en no-frost vriezers

Zoals gezegd zijn er ontzettend veel verschillende vriezers op de markt. Zo heeft u namelijk naast de keuze tussen een vrieskist en een vrieskast, ook de keuze uit verschillende soorten frost en no-frost vriezers. Het voordeel van een vriezer voorzien met no-frost technologie is dat u hem nooit hoeft te ontdooien.

Energielabels vriezers

Bij De Hanze Witgoed bieden we vriezers aan met verschillende energielabels. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit vriezers met het energielabel A+++, A++ of A+. Welk label u ook kiest, alle vriezers bij De Hanze Witgoed zijn zeer energiezuinig.

Online vriezer bestellen bij De Hanze Witgoed

Wanneer u precies weet wat u zoekt, kunt u de vriezer eenvoudig online bestellen. We komen de vriezer graag bij u bezorgen, maar u kunt er ook voor kiezen de vriezer op te halen in onze vestiging in Kampen. Voor het bestellen van de vriezer doorloopt u de volgende stappen:

 1. Plaats de door u gekozen vriezer in uw online winkelmand.
 2. Afrekenen zonder account? Klik dan op de button ‘Doorgaan naar afrekenen’ en vul de juiste factuurgegevens in.
 3. Heeft u al een account? Log dan in.
 4. Opmerkingen over het bezorgen kunt u kwijt onder de bestelnotities.
 5. Controleer uw gegevens en bestelling.
 6. Selecteer de gewenste betaalmethode.
 7. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en rond de bestelling af.

We verwerken uw bestelling zo snel mogelijk en komen uw vriezer snel bezorgen.

Contact opnemen met De Hanze Witgoed

Heeft u vragen over een van onze vriezers of lukt het niet helemaal met bestellen? Neem dan gerust contact met ons op via 038-8536773. U kunt uw vraag ook naar ons mailen via info@dehanzewitgoed.nl. U bent tevens van harte welkom in onze showroom in Kampen. Zo kunt u op uw gemak alle vriezers bekijken.

Contactgegevens

De Hanze Witgoed
Dieselstraat 11
8263 AE Kampen
T: 038-8536773
E: info@dehanzewitgoed.nl

Openingstijden

maandag 09:30 – 17:30
dinsdag 09:30 – 17:30
woensdag 09:30 – 17:30
donderdag 09:30 – 17:30
vrijdag 09:30 – 17:30
zaterdag 09:00 – 17:00