fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER FLEX CHROOM LOSSE KRAAN – KXCHR

Quooker | Flex
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €601,00.Huidige prijs is: €499,00.


Betaal 3x €166,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 170926
conditie

merken

kleur

Kranen

Flex

Quooker Flex Chroom Losse Kraan

In de unieke uitloop van de Quooker Flex zit een flexibel uittrekbare tuit. Deze tuit werkt als een handdouche. Op deze manier kunt u de straal overal naar toe richten. Uitermate geschikt voor als u bijvoorbeeld borden, groente of de wasbak wilt reinigen. Meer dan deze kraan heeft u niet nodig. Net als de Quooker Fusion is de Quooker Flex Chroom ook een 3 in 1 kraan. Hiermee kunt u dus zowel warm, koud als kokend water tappen. De Losse Quooker Flex Chroom is tevens verkrijgbaar in rvs of zwart.

Zorgeloze veiligheid

Quooker onderscheidt zich door een enorm pakket aan veiligheidsmaatregelen. Ten eerste bedient u met de dubbel-druk-draaiknop de kokend water functie van de kraan. Op deze manier tapt u nooit onbedacht kokend water. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. Tot slot is de uitloop van de kraan dubbelwandig, waardoor u deze veilig kunt aanraken.

Is mijn Quooker reservoir geschikt voor een Losse Flex Chroom?

U kunt de Quooker Flex alleen als losse kraan bestellen indien u reeds in het bezit bent van een nieuw reservoir. Check daarvoor het serienummer: is de derde letter een D of een W (bijvoorbeeld CCD of CPW), dan is uw reservoir geschikt. Alle ketels van de oude modellen zijn niet geschikt voor het gebruik in combinatie met een Quooker Flex kraan.

 

QUOOKER FLEX CHROOM LOSSE KRAAN – KXCHR
Oorspronkelijke prijs was: €601,00.Huidige prijs is: €499,00.
Scroll naar boven