Filter Op Prijs

Vacuüm & warmhoudlades

Warmhoudlades zijn nog niet zo populair in Nederland. En dat terwijl dit kleine apparaatje veel weg heeft van de oven en de magnetron. Met een warmhoudlade kunt u uw maaltijd warm houden voor eters die later aanschuiven of voor maaltijden die u in twee keer wilt opeten. Er zijn ook warmhoudlades die gerechten kunnen opwarmen zoals een magnetron. Bekijk ons aanbod warmhoudlades online of kom langs in onze showroom.

Warmhoudlade kopen

Nieuwe en outlet warmhoudlades kopen bij De Hanze Witgoed

Bij De Hanze Witgoed koopt u zowel nieuwe als outlet warmhoudlades. Naast een lage prijs profiteert u van onderstaande voordelen:

  • U betaalt online veilig via iDEAL
  • 2 tot 5 jaar garantie op onze warmhoudlades
  • Bereikbaar via live chat voor al uw vragen
  • Bezorging in heel NL en BE

Waarom is een warmhoudlade fijn?

Nog niet iedereen is bekend met de voordelen van een warmhoudlade. Daarom leggen we u graag uit waarom een warmhoudlade een goede toevoeging is in uw keuken. Een voor de hand liggend voordeel is natuurlijk dat de warmhoudlade uw maaltijden lekker warm houdt zonder dat ze droog of juist sompig worden. Zit u vol na de eerste helft van uw maaltijd? Plaats uw eten in de warmhoudlade en stel een temperatuur in. Zo kunt u op een later tijdstip de rest van uw maaltijd opeten. Ook kunt u met sommige warmhoudlades uw maaltijd langzaam laten garen. Dit proces noemen we slow cooking.

De warmhoudlade in uw keuken

Warmhoudlades worden vaak onder de oven of magnetron geplaatst. Let er bij het uitzoeken van een warmhoudlade op dat hij bij de stijl van uw huidige keuken past. We helpen u graag bij het uitzoeken van een passende warmhoudlade.

Een vacuümlade in uw keuken

Daar waar we de vacuümlade vroeger vooral in de dure restaurants zagen, verschijnen ze steeds vaker in de gewone keukens. Met een vacuümlade blijven reeds bereide maaltijden langer goed. De lade trekt alle lucht uit het zakje, waardoor de verschillende smaken dicht op elkaar geperst worden. Ook blijven de sappen met een vacuümlade aanwezig.

Contact opnemen met De Hanze Witgoed

Wilt u meer weten over onze warmhoudlades? Neem dan contact met ons op via 038-8536773 of stuur een e-mail naar info@dehanzewitgoed.nl. We helpen u graag.

Contactgegevens

De Hanze Witgoed
Dieselstraat 11
8263 AE Kampen
T: 038-8536773
E: info@dehanzewitgoed.nl

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
Donderdag: 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten