fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER PRO3 LOS RESERVOIR

Quooker | PRO3
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €699,00.Huidige prijs is: €549,00.


Betaal 3x €183,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 171012
conditie

merken

kleur

Reservoirs

PRO3

Quooker PRO3 reservoir

Koop hier een los PRO3 reservoir om op uw huidige Quooker kraan op aan te sluiten. Het PRO3 reservoir is ideaal voor als u uw huidige warme waterleiding behoudt. Deze sluit u dan direct aan op uw Quooker kraan. Het PRO3 reservoir zorgt dan voor 3 liter kokend water. Indien u veel water in één keer heeft getapt is het PRO3 reservoir in 10 minten al weer opgewarmd. U heeft dus de hele dag door kokend water beschikbaar!

Het High Temperature Activated Carbon filter zorgt ervoor dat het kokende water vrij van geur en kleur blijft. U kunt een Los PRO3 Reservoir aansluiten op elke moderne (elektronisch aangestuurde) Quooker kraan.

Eigenschappen

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er constant 3 liter water op 110 graden Celsius in een reservoir bewaard. Dit reservoir kunt u onder de kraan in het keukenkastje plaatsen. Normaal gesproken kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent (10W stand-by verbruik) per dag.

Kies voor het PRO3 reservoir als u gebruik blijft maken van uw huidige warme waterleiding. Het reservoir zorgt voor het kokende water en uw bestaande leidingen zorgen voor warm en koud. Geen warme waterleiding (meer) in uw keuken? Ga dan voor de combi. Vindt u dat u te lang moet wachten op warm water? De combi plus kan uw warm waterleiding een handje helpen.

Meegeleverd bij het Quooker PRO3 Reservoir

  • Quooker PRO3 reservoir
  • Handleiding
  • Installatie-materiaal
QUOOKER PRO3 LOS RESERVOIR
Oorspronkelijke prijs was: €699,00.Huidige prijs is: €549,00.
Scroll naar boven