Koelkast kopen

Er zijn verschillende soorten, maten en merken koelkasten te vinden. Denkt u bijvoorbeeld eens aan het verschil tussen een inbouw koelkast en een vrijstaande koelkast. De experts van De Hanze Witgoed helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom in Kampen.

Koelkast kopen bij De Hanze Witgoed

Kiest u voor een koelkast bij de Hanze Witgoed? Dan weet u zeker dat u kiest voor een goede koelkast. Daarnaast profiteert u van de onderstaande voordelen:

 • Breed aanbod aan koelkasten online en in de showroom
 • Reken de koelakst snel en veilig af via iDEAL
 • Altijd 2 tot 5 jaar garantie op alle koelkasten
 • Deskundig advies van onze specialisten
 • Uw koelkast bezorgd in heel Nederland en België

Koelkasten, koel-vriescombinaties en vriezers

Tafelmodelkoelkasten, inbouwkoelkasten en vrijstaande koelkasten, De Hanze Witgoed heeft het allemaal. Ook kunt u kiezen voor een koel-vriescombinatie wanneer u op zoek bent naar een koelkast met een ingebouwd vriesvak. Dit type koelkast is erg handig en is daarnaast ruimtebesparend. Heeft u al een losse koelkast en bent u op zoek naar een kleine vriezer? Bekijk dan ons aanbod vriezers.

Verschillende energielabels koelkasten

Bij De Hanze Witgoed weet u zeker dat u een zuinige koelkast aanschaft. Al onze koelkasten zijn voorzien van zeer zuinige energielabels, namelijk A+++, A++ of A+. Hierdoor weet u zeker dat u een hele zuinige koelkast koopt. Een andere belangrijke factor waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een koelkast is het geluidsniveau. Vraag onze specialisten om advies.

Inbouw- of vrijstaande koelkasten

Zoals gezegd, heeft u bij De Hanze Witgoed de keuze uit zowel inbouw- als vrijstaande koelkasten. De inbouwkoelkast bouwt u in uw huidige keukenmeubilair. De vrijstaande koelkast plaatst u op een aparte plek. Kiest u voor een inbouwkoelkast? Bekijk dan goed welk type scharniersysteem u op dit moment heeft. We leggen beide systemen aan u uit:

Deur-op-deursysteem

De koelkasten met een deur-op-deursysteem beschikken over één deurscharnier. De meubeldeur is bij dit systeem direct aan de koelkast gemonteerd. Het voordeel van dit systeem is dat u een strakkere afwerking heeft dan een koelkast met een sleepdeursysteem.

Heeft u op dit moment een deur-op-deurkoelkast? Dan is het helaas niet mogelijk om over te stappen naar een sleepdeurkoelkast. Uw nieuwe inbouwkoelkast moet in dit geval ook voorzien zijn van een deur-op-deursysteem.

Sleepdeursysteem

Koelkasten met een sleepdeur hebben twee paar scharnieren, één op de koelkastdeur en één op de meubeldeur. Bij deze koelkasten zit de koelkast niet direct op de meubeldeur gemonteerd. De deur opent en sluit met een zogeheten deurgeleider. Hierdoor openen de twee deuren tegelijk als u de koelkast opent.

We adviseren altijd om te kiezen voor het type scharniersysteem dat u momenteel al heeft. Heeft u toch liever een koelkast voorzien van een deur-op-deursysteem? Dit kan, u moet dan wel de scharnieren van de keukenkast en de geleiders verwijderen.

Koelkast online bestellen

Weet u precies welke koelkast u nodig heeft? Dan bestelt u hem eenvoudig op de website. U doorloopt simpelweg de volgende stappen:

 1. Selecteer de juiste koelkast en plaats deze in uw online winkelmand.
 2. Klik op de button ‘Doorgaan naar afrekenen’.
 3. Wanneer u al een account heeft, kunt u nu inloggen. Betalen zonder account? Vul dan de juiste factuurgegevens in.
 4. Opmerkingen over bijvoorbeeld de levering van uw koelkast plaatst u bij de bestelnotities.
 5. Controleer uw gegevens en bestelling.
 6. Selecteer de gewenste betaalmethode.
 7. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en rond de bestelling af.

We zullen uw bestelling zo snel mogelijk verwerken en bezorgen. Wilt u uw bestelling liever zelf ophalen? Dat kan in onze showroom in Kampen.

Contact opnemen met De Hanze Witgoed

Wilt u een van onze experts spreken over onze koelkasten? Neem dan contact met ons op via 038-8536773. U kunt uw vraag ook stellen via info@dehanzewitgoed.nl.

Contactgegevens

De Hanze Witgoed
Dieselstraat 11
8263AE Kampen
T: 038-8536773
E: info@dehanzewitgoed.nl

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten