Filter Op Prijs

Product conditie -

Product Maximale nis breedte in cm +

Product breedte-in-cm +

Product merken -

Product plaatsing -

Product kleur +

Product aantal-kookzones +

Product type-kookplaat +

Kookplaat kopen Kampen

Bij De Hanze Witgoed koopt u een nieuwe, outlet of refurbished kookplaat tegen outletprijzen. We kopen onze producten in groten getale in en hierdoor kunnen we de outletprijzen hanteren. We verkopen verschillende kookplaten van merken als AEG, zowel keramisch als elektrisch, gas en inductie.

De voordelen van De Hanze Witgoed

Als u een kookplaat aanschaft bij De Hanze Witgoed profiteert u van de volgende voordelen:

 • Brede keuze uit nieuwe en outlet kookplaten
 • U kunt makkelijk en veilig betalen via iDEAL
 • Altijd 2 tot 5 jaar garantie op uw kookplaat
 • Onze specialisten geven u het juiste advies
 • We bezorgen uw kookplaat door heel Nederland en België

Inductie kookplaat kopen

Wanneer u het belangrijk vindt dat de kookplaat snel warm is en weinig energie verbruikt, kiest u voor een inductiekookplaat. Dit type kookplaat verwarmt uw pannen door middel van een magnetisch veld. Hierdoor kunt u al binnen 20 seconden gaan koken. Doordat de kookplaat enkel de pan verwarmt, en niet het gehele oppervlak, is dit een erg energiezuinige kookplaat. Wanneer u klaar bent met koken en de pannen van de plaat haalt, schakelt de kookplaat vanzelf uit. Dit maakt deze kookplaten erg veilig voor huishoudens met kinderen.

Elektrische kookplaat kopen

Voor het aansluiten van een elektrische kookplaat dient u een aparte elektriciteitsgroep te hebben. Dit type kookplaat wordt minder snel warm dan de inductiekookplaat, maar houdt de warmte wel langer vast. Hierdoor blijft uw eten langer warm zonder daarbij veel meer energie te verbruiken. Op een elektrische kookplaat kunt u alle soorten pannen gebruiken.

Gaskookplaat kopen

In Nederlandse huishoudens zien we een gaskookplaat het meest voorkomen. Met een gaskookplaat kookt u op direct vuur. Dit maakt het makkelijk de temperatuur te regelen. Gaskookplaten zijn ten opzichte van de bovengenoemde kookplaten relatief goedkoop in aanschaf. Belangrijk is dat u kleine kinderen goed in de gaten houdt wanneer u aan het koken bent.

Keramische kookplaat kopen

Wanneer u op een keramische kookplaat kookt, blijft het oppervlak lang warm. Het glazen oppervlak zorgt ervoor dat de kookplaat gemakkelijk schoon te maken is. Daarnaast gaan keramische kookplaten gemiddeld 5 tot 10 jaar langer mee dan de eerder genoemde kookplaten.

Keuzehulp

We snappen dat het moeilijk kan zijn om de juiste kookplaat te kiezen. Daarom hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle factoren die meespelen bij het uitzoeken van een kookplaat.

Inductie kookplaat Elektrische kookplaat Gas kookplaat Keramische kookplaat
Aanschafprijs €€€ €€ €€
Energiezuinig + +/- +
Veilig met kinderen + +/- +/-
Opwarmtijd + + +
Eenvoudig schoon + + +

Kookplaat bestellen bij De Hanze Witgoed

Heeft u de gewenste kookplaat gevonden? Dan bestelt u hem eenvoudig bij De Hanze Witgoed. U volgt simpelweg onderstaande stappen en de kookplaat wordt aan huis afgeleverd.

 1. Plaats de gewenste kookplaat in uw online winkelmand.
 2. Wanneer u direct wilt betalen klikt u op de button ‘Doorgaan naar afrekenen’.
 3. Heeft u al eerder een bestelling geplaatst bij ons? Dan kunt u opnieuw inloggen. Zo niet, vul dan nu uw factuurgegevens in.
 4. Plaats eventuele opmerkingen voor ons of de bezorgers in de ‘Bestelnotities’.
 5. Controleer uw gegevens en bestelling.
 6. Kies vervolgens de gewenste betaalmethode.
 7. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en rond de bestelling af.

Contactgegevens

De Hanze Witgoed
Dieselstraat 11
8263 AE Kampen
T: 038-8536773
E: info@dehanzewitgoed.nl

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
Donderdag: 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: gesloten

Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u andere informatie van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via 038-8536773 of stuur ons gerust een mailtje via info@dehanzewitgoed.nl. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om ons assortiment te komen bekijken in onze showroom in Kampen.