Koken op inductie is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dit komt doordat u met een inductiekookplaat veiliger, duurzamer en sneller kunt koken. Uw pannen zijn in no time opgewarmd, waardoor de maaltijd snel op tafel staat. Bekijk hieronder ons aanbod inductiekookplaten.

Inductie kookplaat kopen

Voordelen De Hanze Witgoed

Wanneer u uw inductie kookplaat aanschaft bij De Hanze Witgoed profiteert u van de onderstaande voordelen:

 • We hebben een breed aanbod met nieuwe en outlet inductie kookplaten
 • Betaal uw kookplaat veilig en snel via iDEAL
 • Inductie kookplaten leveren we standaard met 2 tot 5 jaar garantie
 • Onze specialisten geven deskundig advies
 • Uw kookplaat bezorgd in heel Nederland en België

Hoe werkt een inductie kookplaat?

Inductie kookplaten werken met een magnetisch veld. Dit veld zorgt ervoor dat alleen de pan warm wordt, de kookplaat zelf blijft dus koud. Indien u de pannen van de kookplaat haalt, schakelt hij automatisch uit. In feite werken de pan en de kookplaat dus samen. Zonder pan is er geen verhitting mogelijk. Niet alle pannen zijn geschikt om op inductie mee te koken. U dient hiervoor speciale pannen aan te schaffen. U herkent deze pannen aan het inductie-icoontje. Let tijdens de aanschaf en montage van een inductiekookplaat wel op de aansluiting. Een 1- of 2-pits kookplaat heeft een lage aansluitwaarde, deze kunt u op een normaal stopcontact aansluiten. Met een 3- of 4-pits kookplaat heeft u vaak te maken met een 2-fasen aansluiting. Bij meer dan 5 pitten heeft u over het algemeen een 3-fasen aansluiting nodig. Bij De Hanze Witgoed verkopen we inductie kookplaten van merken als AEG, Bosch en Etna.

Voordelen van een inductie kookplaat

Een inductie kookplaat heeft veel voordelen. Een eerste voordeel is het regelen van de temperatuur. Met een inductie kookplaat kunt u snel en nauwkeurig de temperatuur regelen. Ook is dit een hele veilige kookplaat. Wanneer u de kookplaat namelijk per ongeluk aanzet, zal hij niet warm worden voordat er een pan op staat. Deze kookplaat is dus erg veilig in huishoudens met kinderen.

Inductie kookplaat bestellen

Wanneer u uw inductie kookplaat gevonden heeft, kunt u hem gemakkelijk afhalen in onze showroom in Kampen of eenvoudig bestellen via onze website. Wanneer u de kookplaat wilt bestellen volgt u de volgende stappen:

 1. U plaatst uw gekozen inductie kookplaat in uw online winkelmand.
 2. Wanneer u direct wilt betalen, klikt u op de button ‘Doorgaan naar afrekenen’.
 3. Indien u al eerder een bestelling geplaatst logt u in met uw account. Zo niet, dan kunt u nu de juiste factuurgegevens invullen.
 4. Eventuele opmerkingen over bijvoorbeeld de levering, kunt u plaatsen onder de ‘Bestelnotities’.
 5. Controleer een laatste keer uw gegevens en bestelling.
 6. Selecteer de gewenste betaalmethode.
 7. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en rond de bestelling af.

Contact

U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze showroom in Kampen. Hier kunt u alle kookplaten bekijken en uw vragen stellen onze experts. Bekijk hieronder onze adresgegevens en openingstijden. Bij vragen over ons assortiment of andere zaken neemt u contact met ons op 038-853 6773 of door een e-mail te sturen naar info@dehanzewitgoed.nl.

Contactgegevens

De Hanze Witgoed
Dieselstraat 11
8263 AE Kampen
T: 038-8536773
E: info@dehanzewitgoed.nl

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten