fbpx

Inductie kookplaten

Koken op inductie is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dit komt doordat u met een inductiekookplaat veiliger, duurzamer en sneller kunt koken. Uw pannen zijn in no time opgewarmd, waardoor de maaltijd snel op tafel staat. Bekijk hieronder ons aanbod inductiekookplaten.

Inductie kookplaat kopen

Sorteren op

Uw selectie wordt aangepast... Even geduld alstublieft.

Voordelen De Hanze Witgoed

Indien u kiest voor een inductie kookplaat bij De Hanze Witgoed profiteert u van de onderstaande voordelen:

 • We bieden een breed aanbod met nieuwe en outlet inductie kookplaten
 • Snel en veilig betalen via iDEAL
 • Inductie kookplaten standaard met 2 tot 5 jaar garantie
 • Deskundig advies door onze specialisten
 • Uw kookplaat bezorgd in heel Nederland en België

Hoe werkt een inductie kookplaat?

Een inductie kookplaat verhit de pannen door middel van een magnetisch veld. Dit zorgt ervoor dat alleen de pan warm wordt, de kookplaat zelf blijft dus koud. Wanneer u de pan van de kookplaat haalt, stopt het verwarmingsproces direct. Als u op inductie kookt, werken de pan en de kookplaat dus in feite samen. Zonder pan is er geen verhitting mogelijk. Voordat u op inductie kunt gaan koken, moet u dus eerst speciale pannen aanschaffen. Die herkent u aan het inductie-icoontje. Let tijdens de aanschaf en montage van deze kookplaten wel op de aansluiting. Een 1- of 2-pits kookplaat heeft een lage aansluitwaarde, deze kunt u gewoon op een normaal stopcontact aansluiten. Met een 3- of 4-pits kookplaat heeft u vaak te maken met een 2-fasen aansluiting. Bij meer dan 5 pitten heeft u over het algemeen een 3-fasen aansluiting nodig. Bij De Hanze Witgoed verkopen we inductie kookplaten van merken als AEG, Bosch en Etna.

Voordelen van een inductie kookplaat

Een inductie kookplaat kent vele voordelen. Een van de eerste voordelen is dat de temperatuur met dit type kookplaat goed en snel te regelen is. Daarnaast is dit een hele veilige manier van koken. Wanneer u de kookplaat per ongeluk aanzet zal hij niet warm worden voordat er een pan op staat. Deze kookplaat is dus erg veilig als u jonge kinderen heeft.

Inductie kookplaat bestellen

Wanneer u de geschikte inductie kookplaat gevonden heeft, kunt u hem afhalen in onze showroom of eenvoudig bestellen op onze website. Wanneer u de kookplaat wilt bestellen volgt u onderstaande stappen:

 1. U plaatst de geschikte inductie kookplaat in uw online winkelmand.
 2. Indien u direct wilt betalen, klikt u op de button ‘Doorgaan naar afrekenen’.
 3. Als u al eerder een bestelling geplaatst heeft kunt u inloggen in uw account. Zo niet, dan kunt u nu de juiste factuurgegevens invullen.
 4. Eventuele opmerkingen over bijvoorbeeld de levering, kunnen geplaatst worden onder de ‘Bestelnotities’.
 5. Controleer een laatste keer uw gegevens en bestelling.
 6. Kies vervolgens de gewenste betaalmethode.
 7. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en rond de bestelling af.

Contact

Bij vragen over ons assortiment of andere zaken neemt u contact met ons op via 038-8536773 of door een e-mail te sturen naar info@dehanzewitgoed.nl. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om ons assortiment te komen bekijken in onze showroom in Apeldoorn.

Contactgegevens

De Hanze Witgoed
Dieselstraat 11
8263 AE Kampen
T: 038-8536773
E: info@dehanzewitgoed.nl

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 19.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 19.00 uur
Woensdag: 10.00 – 19.00 uur
Donderdag: 10.00 – 19.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Scroll naar boven