fbpx
Nieuw in verpakking

Boretti MLHXI905 Inductiekookplaat

Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €1.429,00.Huidige prijs is: €919,00.


Betaal 3x €306,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 182061
conditie

merken

Type kookplaat

Inductie

breedte-in-cm

aantal-kookzones

plaatsing

Smaakvol & vertrouwd. Elk moment.
Het grote kookoppervlak van 90 cm geeft je een ruimtelijk gevoel tijdens het koken. Sliderbediening, flexzones en boosterfuncties – deze inductiekookplaat heeft alles in huis om het kookproces voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, waardoor jij al je aandacht in het moment houdt. Combineer deze kookplaat met een inbouwoven, wijnklimaatkast of afzuigkap uit collezione Milano voor eenheid in de keuken.

Krachtig wokken en lang sudderen
De 4 zones op de inductiekookplaat hebben een hele lage én hoge stand. Daardoor laat je een pannetje uren sudderen enerzijds en roerbak je snel op hoge temperaturen anderzijds. Alle zones hebben daarnaast een warmhoudstand, waardoor je je gerechten voor een lange tijd kunt warmhouden op 70°C.

Eenvoudige bediening
Alle kookzones op deze inductieplaat bedien je afzonderlijk van elkaar. Met een lichte veeg over de sliderbediening schakel je direct de juiste stand voor de zone in, zonder dat je eerst een centraal menu hoeft te selecteren. De digitale timer per zone maakt het kookproces nóg makkelijker: stel deze in, geniet in te tussentijd van een goed glas wijn en de zone schakelt zichzelf uit zodra de timer is afgelopen.

Power limitatie: geschikt voor 2- en 3-fasen.
De kookplaat is voorzien van 4 krachtige zones waarmee je de meest uitgebreide maaltijden bereidt. Laat je meterkast het niet toe om de plaat op 3 fasen aan te sluiten? Kies er dan voor om de stroomtoevoer te beperken en de inductiekookplaat op 2 fasen aan te sluiten.

Boretti MLHXI905 Inductiekookplaat
Oorspronkelijke prijs was: €1.429,00.Huidige prijs is: €919,00.
Scroll naar boven