fbpx
Nieuw in verpakking

Elica NIKOLATESLA UNPLUGGED BL/F/90 PRF0184019

2.199,00


Betaal 3x €733,00 met In3 (0% rente)

Ontvang €50,- korting bij afhalen


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 204527
merken

conditie

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

Technische kenmerken

NikolaTesla Unplugged wordt bediend met knoppen met vaste standen met analoge touch & feel voor een snelle en intuïtieve toegang tot alle functies. Alle elementen zijn in een design met een sterk karakter gevat dat bedoeld is om de kookruimte op een slimme manier te scheiden van de bedieningen. Een elegante plaat beschermt de bedieningen tegen elk mogelijk contact met pannen en vervelend nat of druppels.
Door de strakke vormgeving van de knoppen maakt Nikolatesla Unplugged een professionele, robuuste en kwaliteitsvolle indruk. Hun texture met een perfecte grip bedekt een inwendig extreem stabiele constructie, terwijl de magnetische sluiting van de decoratieve cover het onderhoud gemakkelijk en precies maakt. Voor een vlak zonder onderbrekingen en het onderhoudsgemak van de kookplaat zorgt ook de glazen plaat in het midden die de afzuigruimte verbergt en pas inschakelt als die nodig is.
NikolaTesla Unplugged heeft drie automatische kookfuncties. Melting waarmee u niet meer voortdurend moet roeren om te voorkomen dat delicate bereidingen aan de bodem blijven plakken en aanbranden; Warming die de juiste warmtestand garandeert voor gerechten die moeten sudderen zoals crèmes of sauzen en andere gerechten die al klaar zijn, warm houdt en Simmering om te voorkomen dat kooknat overloopt.
Op de twee Bridge-zones kunnen gerechten in hele grote pannen worden bereid door twee naast elkaar liggende kookzones samen te voegen en het volledige oppervlak gelijkmatig te verwarmen.
Met de functie Autocapture stelt NikolaTesla Unplugged automatisch het meest geschikte luchtafzuigvermogen in om dat vervolgens te regelen en geleidelijk aan te verminderen om geuren ook na afloop te elimineren. Het krachtige afzuigsysteem dat in het midden van de kookplaat zit, garandeert een vermogen om de dampen
Winkelwagen
Elica NIKOLATESLA UNPLUGGED BL/F/90 PRF0184019
2.199,00
Scroll naar boven