fbpx
Nieuw in verpakking

Liebherr EWTdf 3553 Compressorwijnkoeler Ingebouwd Grijs 80 fles(sen)

254l, R600a, SN-ST, 32dB

4.199,00

254l, R600a, SN-ST, 32dB


Betaal 3x €1399,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 170214
Apparaatplaatsing

Ingebouwd

Kleur behuizing

Grijs

Inwendige kleur

Grijs

Aantal schappen

10 schappen

Deurkleur

Zilver

Materiaal behuizing

Polystyreen (PS)

Plankmateriaal

Hout

Deurscharnieren

Rechts

Draairichting deur verwisselbaar

Ja

Aantal compressoren

1

Flessen-capaciteit

80 fles(sen)

Type product

Compressorwijnkoeler

Aantal temperatuur zones

2

Klimaatklasse

SN-ST

Geluidsemissieklasse

B

Nettoinhoud wijnkoeler

254 l

Brutocapaciteit wijnkoeler

249 l

Totale nettocapaciteit

254 l

Aantal filters

1 stuk(s)

Koelend medium

R600a

Filtratie

Ja

Energie-efficiëntieklasse

G

Jaarlijks energieverbruik

178 kWu

Energie-efficiëntieschaal

A tot G

Stroomgebruik per dag

0,445 kWh/24u

AC-ingangsspanning

220 – 240 V

AC-ingangsfrequentie

50 Hz

Stroom

1 A

Verlichting binnenin

Ja

Ingebouwd display

Ja

Soort bediening

Knoppen

Type beeldscherm

LCD

Deur open alarm

Ja

Temperatuur alarm

Ja

Snoerlengte

2 m

Soort lamp

LED

Breedte

557 mm

Hoogte

1769 mm

Installatie compartiment breedte

56 cm

Installatie compartiment diepte

55 cm

Installatie compartiment hoogte

178 cm

Breedte verpakking

639 mm

Diepte verpakking

639 mm

Hoogte verpakking

1895 mm

Gewicht verpakking

96 kg

Geluidsniveau

32 dB

Gewicht

Diepte

541 mm

merken

conditie

Perfect in uw keuken te integreren

De Liebherr EWTdf 3553 met 2 apart regelbare zones is ideaal voor het bewaren van maximaal 80 flessen rode én witte wijnen op drinktemperatuur. Het frame kan in hetzelfde materiaal als de keuken worden uitgevoerd. Ook kan er worden gekozen voor een RVS paneel voor een tijdloze en professionele look.

LED verlichting

In de Vinidor serie is iedere temperatuurzone uitgerust met LED‘s die bovenin het interieur en onder de tussenplateaus zijn geïntegreerd. Hiermee wordt het interieur gelijkmatig verlicht en kunnen wijnen dankzij de minimale warmteafgifte van LED‘s ook voor langere tijd verlicht worden gepresenteerd.

FreshAir koolfilter

Omgevingsluchtjes kunnen wijnen bij langer bewaren merkbaar beïnvloeden. Bij alle wijnkasten van Liebherr loopt de luchttoevoer via een makkelijk te vervangen FreshAir koolfilter waardoor een optimale luchtkwaliteit wordt gegarandeerd. Bij de Vinidor serie beschikt iedere wijnzone over een eigen koolfilter.

UV-bescherming

Wijnflessen zijn in de meeste gevallen getint om te voorkomen dat UV-licht de wijn in zijn rijping verstoort. Een getinte fles is echter niet voldoende. Om de belasting van UV-straling te minimaliseren, zijn de Liebherr wijnkasten uitgevoerd met speciaal UV-bestendig isolatieglas. Hiermee is uw wijnvoorraad beschermd en kan deze stijlvol worden gepresenteerd.

Inclusief zacht sluiten garantie

De SoftSystem deursluiting biedt unieke voordelen. Het SoftSystem dempt de beweging bij het sluiten. Zelfs met volle handen is een klein zetje voldoende om de deur of het deksel zachtjes te laten sluiten.

Houten uittrekplateau op telescooprails

De handgemaakte Acaciahouten draagplateaus zijn afgestemd op het optimaal bewaren van Bordeaux flessen. De draagplateaus zijn volledig uittrekbaar op metalen telescopische rails en bieden hiermee een perfecte toegang tot al uw wijnen. Wanneer de flessen tegen elkaar zijn geplaatst maakt u optimaal gebruik van de nuttige ruimte. Standaard op modellen uit Vinidor serie.

Presentatieplateau

Het presentatierek geeft extra attentiewaarde aan bijzondere wijnen en kan tevens worden gebruikt voor het bewaren van reeds geopende flessen. Het presentatierek biedt plaats aan maximaal 6 wijnflessen. Achter het rek kunnen flessen liggend worden bewaard.

Trillingsvrije compressoren

Omdat reeds geringe vibraties bestanddelen van het soms aanwezige bezinksel kunnen doen opdwarrelen en daarmee het rijpproces en de kwaliteit verstoren, zijn wijnkasten uitgevoerd met trillingsvrije compressoren. Bij de Vinidor modellen worden daarnaast ook de bewegingen van het totale koelsysteem gedempt om overdraging van vibraties uit te sluiten. Hierdoor ligt de wijn trillingsvrij en is het apparaatgeluid laag.

Verwarmingselement

Een geïntegreerd verwarmingselement zorgt ervoor dat temperaturen hoger dan de omgevingstemperatuur kunnen worden bereikt. Dit kan bijvoorbeeld bij het bewaren van rode wijn (ca. +18°C) zeer belangrijk zijn.

Constante temperatuur

Voorwaarde voor het ideale rijpingsproces is een constante temperatuur. De beste bewaartemperatuur voor alle wijnsoorten zoals rood, rosé en wit ligt tussen de +10°C en de +12°C. Nauwkeurige elektronische besturing in combinatie met de modernste koeltechniek zorgt zelfs bij grote schommelingen in de omgevingstemperatuur voor een constante temperatuur van de wijn. Voor diverse gebruiksmogelijkheden van de wijnkasten en de Vinidor serie is de temperatuur instelbaar tussen de +…

Tiptoetsbediening

De LC Display met tiptoetsbediening toont de ingestelde temperaturen tot op de graad nauwkeurig. Door het bedieningspaneel aan te raken kunnen alle functies worden bediend. Het deur- en temperatuuralarm informeren over onregelmatigheden zoals een deur die niet goed is gesloten. De kinderbeveiliging voorkomt dat instellingen ongewenst worden gewijzigd.

Winkelwagen
Liebherr EWTdf 3553 Compressorwijnkoeler Ingebouwd Grijs 80 fles(sen)
4.199,00
Scroll naar boven