fbpx
Nieuw in verpakking

Smeg FAB38RPB koel/vries combinatie

SMEG | Vrijstaand | Blauw | No-frost ( niet ontdooien )
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €3.249,00.Huidige prijs is: €2.699,00.


Betaal 3x €899,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 121973
conditie

merken

type-koelkast

plaatsing

energieklasse

inhoud-koel

inhoud-vries

positie-vriesvak

vriessysteem

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

decibel-geluid

kleur

De Smeg FAB38RPB is een pastel blauwe koel/vriescombinatie uitgevoerd in retro jaren 50 vormgeving en voorzien van rechtsdraaiende draairichting. Deze koelkast behoort tot de nieuwe FAB38 serie welke gekenmerkt wordt door de breedte van 70 cm. en de hoogte van 200 cm.

Het koelgedeelte heeft een ruime inhoud van 333 liter en beschikt over een twee lades, waarvan één 0 graden Life Plus zone. In deze zone kunnen groente, fruit, vlees en vis veel langer bewaard blijven. Het koelgedeelte beschikt verder over een LED lichtzuil, een digitale display voor het instellen van de temperatuur en een ventilator voor gelijkmatige verdeling van de temperatuur. Het interieur is verder voorzien van leggers van veligheidsglas (verstelbaar) en degelijke transparante vakken in de binnendeur.

Vriesgedeelte
De vriezer heeft een inhoud van 124 liter en is voorzien van 3 ruime lades en een manuele ijsblokjesmachine. Het vriesgedeelte heeft het Total No-Frost systeem en hoeft zodoende niet handmatig ontdooit te worden.

Praktisch verder bij de FAB38RPB is het energiezuinige A++ label en de mogelijkheid om de temperatuur van koel- en vriesgedeelte apart van elkaar in te stellen.

Kenmerken van de nieuwe Smeg FAB38 serie
Life Plus 0 graden zone
Life Plus 0 graden zone
Eén van de meest in het oog springende meerwaarde van de FAB38 serie is de Life Plus 0 graden zone. Deze zone bevindt zich onderin het koelgedeelte (dit is de bovenste van de twee lades welke daar geplaatst zijn). Deze lade is volledig elektronisch regelbaar waardoor deze zeer nauwkeurig afgestemd kan worden.

In deze lade zijn de omstandigheden geoptimaliseerd voor het langer optimaal bewaren van uw levensmiddelen. Door zowel de luchtvochtigheid als de temperatuur te optimaliseren blijven uw producten in deze zone veel langer optimaal.

Zowel de lade voor LifePlus 0 graden als de lade voor groente en fruit (de onderste) zijn op een telescopische rails bevestigd. Hierdoor zijn de lades ook in een zwaarder belanden toestand eenvoudig in- en uit te schuiven.
Multi-flow systeem
Multi-flow systeem
De FAB38RPB is uitgevoerd met het Multi-Flow systeem voor een gelijkmatige temperatuur in de koelkast. Bij de meeste hoge koelkasten in de markt is er vaak een temperatuur verschil in het koelgedeelte onder- en bovenin. Dit komt doordat warme lucht van zichzelf naar boven toe begeeft, waardoor het in een koelkast bovenin warmer is dan onderin.

Het Multi-flow systeem in de gehele FAB38-serie voorkomt dit. De ventilator in dit systeem zorgt voor dynamische lucht in de koelkast waardoor de temperatuur overal in het koelgedeelte gelijkmatig is. Het maakt dus niet uit waar u uw levensmiddelen in het koelgedeelte plaatst.
Vernieuwde en verbeterde deurvakken
Vernieuwde en verbeterde deurvakken
In de binnendeur van de Smeg FAB38RPB zijn diverse vakken geplaatst waarin vaak flessen, kleine potjes e.d. opgeborgen worden. Het boven vak is voorzien van een afsluitbare klep zodat daarin producten geplaatst kunnen worden welke geheel afgesloten dienen te zijn.

De deurvakken zijn uitgevoerd van hoogwaardig kunststof en fraai afgewerkt met chromen accenten en spijlen welke in de vakken geplaatst kunnen worden. Hierdoor kunnen flessen, pakken e.d. stabieler in de deurvakken geplaatst worden.

Desgewenst is het mogelijk om de deurvakken uit de binnendeur te verwijderen. Dit biedt u meer flexibiliteit (indien u een andere indeling wenst) en geeft u de mogelijkheid om de deurvakken een keer grondig schoon te maken.
Fraai afgewerkt interieur en LED lichtzuilen
Fraai afgewerkt interieur en LED lichtzuilen
Voor de verlichting in de nieuwe FAB38 serie heeft SMEG gekozen voor het gebruik van LED lichtzuilen. Deze zuilen zijn op een fraaie wijze weggewerkt in de zijwand van het koelgedeelte en zijn doorlopend van boven naar beneden.

Voordeel van deze opstelling is dat de verlichting over meerdere compartimenten in de koelkast een goed beeld geeft. Door de verlichting vlak te integreren in de zijwand is deze eenvoudig schoon te maken, terwijl – door gebruik van LED als verlichtingsbron – deze ook nog eens zeer energie zuinig is.

Praktisch verder bij de FAB38RPB is het gebruik van de leggers van transparant veiligheidsglas. Dit glas is vrijwel onbreekbaar waarbij de leggers op de door u gewenste hoogte in de koelkast geplaatst kunnen worden. Fraai hierbij zijn de chromen afwerkstrips aan de voorzijde van de glasplaten. Deze geven het interieur een luxe uiterlijk en zorgen er tevens voor dat – bij lekkage van vloeistoffen – deze niet van de voorzijde kunnen afstromen.
Info van fabrikant
Smeg koelkast FAB38RPB
Vrijstaande koel-vriescombinatie
Pastel Blauw
Total No Frost
Energieklasse A++
Rechtsdraaiend

– Totale bruto inhoud: 510 liter

Koelgedeelte:
– Netto inhoud: 333 liter, waarvan 24 liter Life Plus 0°C Zone
– 2 regelbare thermostaten
– 2 strips LED verlichting
– Ventilator
– MultiFlow
– Temperatuuralarm met indicatorlampje
– Vakantiefunctie
– 3 glazen leggers, waarvan 2 verstelbaar
– 1 groente-/fruitlade
– Binnendeur v.v. 3 compartimenten

Vriezer:
– Netto inhoud: 128 liter
– Snel-vriesfunctie
– Invriescapaciteit: 9 kg/h
– Conserveringsduur zonder stroom: 24 h
– Energieverbruik: 321 kWh/jaar
– Geluidsniveau: 42 dB(A)
– Aansluitwaarde: 127 W

Overvleugeling deuren aan de scharnieren ± 17 cm
Specificaties
Kenmerken koelkast / vriezer Met BioFresh vers zone, Met apart regelbare temp., Retro jaren 50 design
Model Koelkast
Energieklasse Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d ) 2050 x 706 x 771 mm.
EAN 8017709283483
Merk Smeg
Soort koelkast
Kleur Blauw
Soort koelkast Vrijstaand
Positie vriesgedeelte Vriesgedeelte onder
No-Frost vriessysteem No-Frost: niet ontdooien

Smeg FAB38RPB koel/vries combinatie
Oorspronkelijke prijs was: €3.249,00.Huidige prijs is: €2.699,00.
Scroll naar boven