fbpx

SMEG FAB32LWH5 koel/vries combinatie

Nieuw in de verpakking | SMEG | Vrijstaand | Wit | No-frost ( niet ontdooien )

2.199,00


Betaal 3x €733,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 122233
conditie

merken

type-koelkast

plaatsing

energieklasse

inhoud-koel

inhoud-vries

positie-vriesvak

vriessysteem

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

decibel-geluid

kleur

De witte Smeg FAB32LWH5 koel-vriescombinatie uitgevoerd in de retro-stijl van de jaren ’50 maar met functies en eigenschappen van deze tijd. Deze iconische koelkast is in menig keuken al een blikvanger geworden. Waarom dan niet in uw keuken? De kast heeft een extreem zuinig A+++. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 234 liter en is onderverdeeld in 2 verstelbare glazen legplateaus, 1 grote groentelade, een Life Plus speciale 0°C graden vershoudlade van 30 liter en drie met chroom afgewerkte deurbakken. En het 4-sterren vriesgedeelte aan de onderkant bestaat uit 3 stevige lades met handgrepen afgewerkt in chroom. Tenslotte heeft de koelkast een laag geluidsniveau van 37 dB.

Moderne technologie
Het No Frost systeem zorgt ervoor dat de hoeveelheid vocht in het koel- en vriesgedeelte wordt gereduceerd, waardoor de vorming van ijskristallen (rijp) aan de binnenzijde van het vriesgedeelte wordt voorkomen. Bij koel-vriescombinaties zonder No Frost systeem wordt alleen de warmte onttrokken aan de koel- of vriesruimte, maar niet het vocht dat zich in de lucht bevindt. Omdat het vocht in de lucht niet wordt onttrokken, ontstaat rijpvorming in het vriesgedeelte. Bij de koel-vriescombinaties met een No Frost systeem wordt niet alleen de lucht, maar ook het vocht in de lucht, uit zowel het koel- en vriesgedeelte gezogen. Doordat het vocht uit de lucht verdwijnt, kan er geen rijpvorming meer ontstaan, waardoor het vriesgedeelte niet meer handmatig hoeft te worden ontdooid.

Retro koel-vriescombinatie – Hoogte: 197 cm
Draairichting: Linksdraaiend
Energielabel A++++
Totale netto inhoud: 331 liter
NoFrost vriesgedeelte
Life Plus: Speciale 0°C graden vershoudlade (30 liter)
Retro details in chroom aan binnenzijde
LED kolomverlichting
Active ventilator voor optimale luchtstroom in koelruimte
Kleur: Hoogglans wit
“SMEG” in chroom op deur

Energielabel A+++ – Smeg FAB32LWH5
Extreem zuinig met energie
Producenten zoals Smeg zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Smeg FAB32LWH5 met energie-efficiëntieklasse A+++ bespaart je gemiddeld 33% meer energie dan een apparaat met energie-efficiëntieklasse A. Het energielabel houdt onder andere rekening met de inhoud en koelcapaciteit van de kast.

Details uitgevoerd in chroom – Smeg FAB32LWH5
Jaren ’50 details in chroom
Deze Smeg FAB32LWH5 Retro koel-vriescombinatie voert zijn kenmerkende jaren ’50 stijl van de buitenkant door naar de binnenkant. Fraaie details in chroom langs de deurvakken en legplateaus. Ook de grepen van de laden in de koelkast zijn subtiel afgewerkt, zodat u meegenomen wordt in een ware retro sfeer. Stijl en kwaliteit op detailniveau gaan hand in hand bij SMEG.

Life Plus vershoudlade – Smeg FAB32LWH5
Life Plus: 0°C graden vershoudlade
Verse ingrediënten zijn een must voor een gezonde en lekkere maaltijd. Met Life Plus-lade in de Smeg FAB32LWH5 blijven uw verse levensmiddelen tot wel 3 keer zo lang vers. De gestabiliseerde temperatuur ligt rond de 0 °C, met een afgestemde luchtvochtigheid voor elk soort levensmiddel: een hogere luchtvochtigheid voor groente en fruit en een lage luchtvochtigheid voor vlees en vis.

NoFrost systeem – Smeg FAB32LWH5
Nooit meer Ontdooien hoeft
De Smeg FAB32LWH5 is voorzien van een no-Frost techniek. Het no-Frost luchtcirculatie systeem voorkomt rijp- en ijsvorming. Het systeem voert door luchtcirculatie de luchtvochtigheid uit de koelruimte af. Hierdoor wordt uw apparaat ongemerkt ontdooit en is er vrijwel geen sprake van ijsafzetting op de wanden of van rijpvorming op de levensmiddelen. Daarnaast werkt het noFrost-systeem mee aan het continu laag houden van het energieverbruik.

LED kolomverlichting – Smeg FAB32LWH5
Heldere LED verlichting voor goed zicht
Deze Smeg FAB32LWH5 Retro koel-vriescombinatie beschikt over LED-verlichting: zo kunt u alles makkelijk terug kan vinden. LED-lampen staan erom bekend weinig energie te verbruiken en nagenoeg geen warmte te produceren. Dankzij het heldere kolomverlichting in de wanden heb je je wekelijkse boodschappen in no-time opgeborgen. Zelfs het schoonmaken van je koelkast wordt door de heldere verlichting eenvoudiger.

Winkelwagen
SMEG FAB32LWH5 koel/vries combinatie
2.199,00
Scroll naar boven