fbpx
Nieuw in verpakking

Smeg FAB30LOR5 koeler

SMEG | Vrijstaand | Oranje | Handmatig ontdooien
Actie!

Original price was: €1.999,00.Current price is: €1.899,00.


Betaal 3x €633,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 122008
conditie

merken

type-koelkast

plaatsing

energieklasse

inhoud-koel

inhoud-vries

positie-vriesvak

vriessysteem

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

decibel-geluid

kleur

De Smeg FAB30LOR5 is een dubbeldeurs koelkast van 172 cm. hoog uitgevoerd in het kenmerkende retro jaren’50 design van Smeg. Deze linksdraaiende oranje koelkast geeft kleur en lef aan uw keuken.

De koelkast heeft een geheel vernieuwde binnenzijde waarbij bijzonder veel aandacht besteed is aan de kwaliteit en de afwerking. Het vriesgedeelte is toegankelijk via de bovenste deur en heeft een inhoud van 72 liter. Deze vriezer is met een rooster in twee compartimenten opgedeeld.

De onderste deur geeft toegang tot het koelgedeelte. Deze heeft een inhoud van 192 liter en is voorzien van een praktisch indeling met verstelbare leggers van veilheidsglas en degelijke vakken in de binnendeur. Fraai is de nieuwe 0 graden zone (lade onderin) en de ventilator welke zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur. In de zijwanden zijn LED licht zuilen geplaatst voor optimaal zicht in de koelkast.

De FAB30LOR5 beschikt verder over een energieklasse A+++ label en is desgewenst ook als rechtsdraaiende uitvoering leverbaar (FAB30ROR5).

De FAB30LOR5 is de opvolger van de FAB30LOR3

Multi-flow systeem
De gehele FAB30 lijn is uitgevoerd met het Multi-Flow systeem voor een gelijkmatige temperatuur in de koelkast. Bij de meeste hoge koelkasten in de markt is er vaak een temperatuur verschil in het koelgedeelte tussen de zones onderin en bovenin. Dit komt doordat warme lucht van zichzelf naar boven toe begeeft, waardoor het in een koelkast bovenin warmer is dan onderin.

Het Multi-flow systeem in de FAB30 voorkomt dit. De ventilator in dit systeem zorgt voor dynamische lucht in de koelkast waardoor de temperatuur overal in het koelgedeelte gelijkmatig is. Het maakt dus niet uit waar u uw producten in het koelgedeelte plaatst.
Vernieuwde en verbeterde deurvakken
Vernieuwde en verbeterde deurvakken
In de binnendeur van de FAB30 zijn diverse vakken geplaatst waarin vaak flessen, kleine potjes e.d. opgeborgen worden. Het boven vak is voorzien van een afsluitbare klep zodat daarin producten geplaatst kunnen worden welke geheel afgesloten dienen te zijn.

De nieuwe deurvakken zijn uitgevoerd van hoogwaardig kunststof welke aanzienlijk verbeterd zijn ten opzichte van de oude serie. Fraai daarbij zijn de chromen spijlen welke in de vakken geplaatst kunnen worden. Hierdoor kunnen flessen, pakken e.d. stabieler in de deurvakken geplaatst worden.

Desgewenst is het mogelijk om de deurvakken uit de binnendeur te verwijderen. Dit biedt u meer flexibiliteit (indien u een andere indeling wenst) en geeft u de mogelijkheid om de deurvakken een keer grondig schoon te maken.
Fraai afgewerkt interieur en LED lichtzuilen
Fraai afgewerkt interieur en LED lichtzuilen
Voor de verlichting in de nieuwe FAB30 serie heeft SMEG gekozen voor het gebruik van LED licht zuilen. Deze zuilen zijn op een fraaie wijze weggewerkt in de zijwand van het koelgedeelte en zijn doorlopend van boven naar beneden. Voordeel van deze opstelling is dat de verlichting over meerdere compartimenten in de koelkast een goed beeld geeft. Door de verlichting vlak te integreren in de zijwand is deze eenvoudig schoon te maken, terwijl – door gebruik van LED als verlichtingsbron – deze ook nog eens zeer energie zuinig is.

Praktisch verder is het gebruik van de leggers van transparant veiligheidsglas. Dit glas is vrijwel onbreekbaar waarbij de leggers op de door u gewenste hoogte in de koelkast geplaatst kunnen worden. Fraai hierbij zijn de chromen afwerkstrips aan de voorzijde van de glasplaten. Deze geven het interieur een luxe uiterlijk en zorgen er tevens voor dat – bij lekkage van vloeistoffen – deze niet van de voorzijde kunnen afstromen.

kenmerken koelkast / vriezer Met BioFresh vers zone, Retro jaren 50 design
Model Koelkast
Energieklasse Energieklasse A+++
Buitenmaten ( h x b x d ) 1720 x 601 x 728 mm.
EAN 8017709297671
Productcode fabrikant FAB30LOR5
Merk Smeg
Soort koelkast
Kleur Oranje
Soort koelkast Vrijstaand
Positie vriesgedeelte Vriesgedeelte boven
Inhoud koelgedeelte (liters) 193,00
Inhoud vriesgedeelte (liters) 72,00
No-Frost vriessysteem Handmatig ontdooien

Winkelwagen
Smeg FAB30LOR5 koeler
Original price was: €1.999,00.Current price is: €1.899,00.
Scroll naar boven