fbpx

Samsung WW90TA046AE Wasmachine

Outlet ( Verpakkingsschade / Krasje of deukje of 14 dagen retour ) | Samsung
Actie!

Original price was: €669,00.Current price is: €469,00.

Uitverkocht


Betaal 3x €156,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 183700
conditie

merken

Model

energieklasse

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

Vulgewicht wassen in kg

Kleur van het product

Wit

decibel-geluid

Geniet van een ongelooflijke en verbeterde waservaring met de nieuwe EcoBuble™ WW90TA046AE wasmachines in wit van Samsung. Krijg verbluffende reinigingsresultaten, zelfs met koud water, houd uw kleding beschermd, schoon en gedesinfecteerd, met uitstekende hygiënische resultaten, en bespaar veel op uw elektriciteitsrekening dankzij het lagere energieverbruik.

EcoBubble-technologie

Ontdek de technologie die uw kleding wast en beschermt, ook met koud water! Met EcoBubble™ mengen water en wasmiddel zich met lucht voordat ze de trommel binnenkomen, waardoor er een laag bellen ontstaat die sneller in uw kleding doordringen. Bovendien worden ze beschermd tegen onderlinge wrijving. Je zult ongelooflijke resultaten zien na elke wasbeurt.

Stoom-/hygiëneprogramma’s (wassen)

Krijg bijna perfecte hygiëne. Met de stoomfase aan het einde van de hoofdwas elimineer je allergenen en bacteriën voor 99% . Het is beschikbaar in het Hygiëne-programma (minimaal 60ºC) en het Beddengoed-programma (maximaal 40ºC).

 

Bellen voorwas

De kracht van bubbels in je kleding. Verwijder vlekken en was efficiënter door uw kleding voor elke wasbeurt in een intense bubbelbad te laten weken voor spectaculaire resultaten.

*Garantie verleend door Samsung Electronics Iberia, SAU, alleen van toepassing op defecten als gevolg van fabricagefouten in de Digital Inverter Motor van het in Spanje gekochte product, voor een periode van twintig (20) jaar vanaf de datum van levering/aankoop (van toepassing op aankopen gemaakt vanaf 1 juli 2022. Als het voor deze datum is gekocht, heeft het onderdeel 10 jaar garantie). De garantie dekt alleen het onderdeel, het omvat geen arbeid, verplaatsing of gaslading. De garantie doet niets af aan de rechten van de consument met betrekking tot de wettelijke garantie. Om de garantie uit te oefenen, is het essentieel om een ​​bewijsstuk te overleggen van de levering/aankoop van het product en om de op de garantiekaart vermelde procedure na te leven.

Actie!

Original price was: €599,00.Current price is: €459,00.

Uitverkocht


Betaal 3x €153,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 155562
conditie

breedte-in-cm

energieklasse

kleur

merken

Model

Toerental / Rpm

Vulgewicht wassen in kg

Onbalans-controlesysteem

Deze wasmachine beschikt over een onbalans controlesysteem. Het slimme systeem controleert, gedurende de wascyclus, nauwlettend de balans in het apparaat. Wanneer de was niet gelijkmatig over de trommel verdeeld is en de balans niet optimaal is, wordt het centrifugeerproces aangepast en wordt er steeds met het optimale toerental gecentrifugeerd. Hierdoor wordt het trillen en schudden van de machine zo veel mogelijk voorkomen en heeft u een geruisloze machine.

 

EcoBubble wastechnologie

Met de Eco Bubble wastechnologie kunt u uw wasgoed nu net zo effectief op een lagere temperatuur wassen als op hogere temperaturen. Deze machine bespaart bij elke wasbeurt energie en is een revolutie op het gebied van wasmachines. Was op lage temperatuur. Bespaar energie.

 

Diamond Drum-trommel

De gestroomlijnde vormgeving van de Diamond Drum-trommel zorgt voor krachtige, maar behoedzame wasresultaten. De Diamond drum-trommel is met zijn unieke vormgeving voorzien van reliëfdruk en verplaatst de kleding behoedzaam in de trommel, terwijl de kleinere watergaten voorkomen dat kleding blijft haken en beschadigt. Zorg dat uw kleding behoedzaam en grondig worden gewassen.

 

Digitale inductiemotor

De digitale inductiemotor beschikt over een innovatief ontwerp zonder borstels en gebruikt magneten om de trommel rond te draaien. Met de nieuwe motor is sprake van minder wrijving, waardoor hij stiller is en minder trilt. De mindere wrijving zorgt ook voor minder kosten door slijtage van de werkende onderdelen van de machine.

 

Stoomwassen

Met de functie stoomwassen bespaart u energie en water en dringt het wasmiddel sneller en dieper door in de was. De kans op krimpen van de kleding wordt verminderd en de levensduur van de kleding verlengd.

 

Eco Drum Clean

Met de Eco Drum Clean functie heeft u geen omkijken meer naar het reinigen van de trommel van uw wasmachine. De wasmachine doet dit voor u. De wasmachine vult zich met heet water om aanslag en andere vormen van vuil in de wasmachine te verwijderen. De trommel draait op volle toeren waardoor overblijfselen van wasmiddel en andere resten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dit zorgt voor een langere levensduur en houdt uw wasmachine schoon en fris.

 

Fuzzy Logic

Dankzij het Fuzzy Logic systeem bent u in ieder geval een stuk voordeliger uit qua waterverbruik, dus als u veel wast is deze wasmachine met Fuzzy Logic zeker een slimme keuze.

 

Ecoprogramma

Het ecoprogramma bespaart u aanzienlijk in energie zonder dat daarbij de resultaten verminderen.

 

Uitgestelde start

Met de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.

 

Resttijdindicatie

Met de resttijd-indicator ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is. U heeft dan tussentijds een goede indicatie hoe lang je nog moet wachten. Wel zo prettig!

 

Diepte 55 cm
Breedte 60 cm
Hoogte 85 cm
Merk Samsung
Vulgewicht (kg) wassen 9kg
Toerental 1400
Kleur Wit
Energieklasse Nieuw A
Conditie
Plaatsing Vrijstaand
Kinderslot Ja
Diamond Drum-trommel Ja
Digitaal display Ja
Digitale inductiemotor Ja
Onbalans-controlesysteem Ja
Aandrijfmechanisme motor Koolborstelloos
Easy iron-programma Ja
Eco Drum Clean Ja
Ecoprogramma Ja
EcoBubble wastechnologie Ja
Fuzzy Logic Ja
Levertijd
Beladingssensor Ja
Materiaal kuip RVS
Maximale reinigingstemperatuur 95 C
Taal bedieningpaneel Engels
Resttijdindicatie Ja
Kort programma Ja
Verkort programma Ja
Stoomwassen Ja
Type lader Voorlader
Uitgesteldestart Ja
Geluidsniveau spinnen (in dB) 74 db
Geluidsniveau wassen (in dB) 53 db
Garantie
Winkelwagen
Scroll naar boven