fbpx
Nieuw in verpakking

Quooker Flex Zwart Combi+ en Cube

Quooker | Flex | COMBI+ & CUBE | koud- en warmwaterleiding
Actie!

Original price was: €3.045,00.Current price is: €2.588,25.


Betaal 3x €862,75 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 99802
conditie

merken

kleur

Kranen

Flex

Reservoirs

COMBI+ & CUBE

Kraan aansluiting

koud- en warmwaterleiding

Bruisend Water

Ja

De Quooker Flex is een kokendwaterkraan, uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Het wassen van slabladeren gaat hiermee bijzonder makkelijk, net als het schoonspoelen van de borden, de spoelbak of die ene, te grote snijplank. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker Flex dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker.

Bijzonder veilig
Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker Flex precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik. Dankzij de kokendwaterstop kan de Flex geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid.

Innovatief design
De Quooker Flex is een volledig Nederlands ontwerp en wordt in Quookers eigen, Nederlandse fabriek gemaakt. Hier wordt iedere dag gewerkt aan nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen om de producten nóg zuiniger, nóg makkelijker in gebruik en nóg mooier te maken. De Flex is hiervan het meest recente resultaat. Hij is verkrijgbaar in het kenmerkende design met een ronde uitloop, in twee finishes: chroom en roestvrij staal.

– Dubbelwandige uitloop Dubbelwandige uitloop, wordt niet te heet om vast te pakken.
– Kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop Kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop met kartels voor herkenning en extra grip.
– Druppelvormige waterstraal
– Druppelvormige, niet massieve waterstraal die geen verbrandingen veroorzaakt.
– Uittrekslang voor warm en koud water Uittrekslang voor warm en koud water.
– Kraanuitloop is 270° draaibaar Kraanuitloop is 270° draaibaar.

Quooker COMBI+: De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Zo heb je direct beschikking over 7 liter kokend water en onbeperkt warm water! Het reservoir is door de gepatenteerde hoogvacuümisolatie extreem zuinig en gelabeld met een A voor energie-efficiëntie.

Quooker CUBE: Combineer de Quooker Flex zwart met een Cube wanneer je naast kokend, warm en koud water ook koel, gefilterd en bruisend water wilt tappen! Maak de lekkerste limonades en geniet in een handomdraai van een glas tintelend fris water!

MERK Quooker
KRAAN Flex
UITLOOP Hoge uittrekbare C-uitloop
FINISH Zwart
KRAAN HOOGTE 412 millimeter
KRAAN SPRONG 220 millimeter
DRAAICIRKEL 270°

Winkelwagen
Quooker Flex Zwart Combi+ en Cube
Original price was: €3.045,00.Current price is: €2.588,25.
Scroll naar boven