fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER FUSION ROUND RVS COMBI+ en CUBE

Quooker | Fusion Round | COMBI+ & CUBE | koud- en warmwaterleiding
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €2.845,00.Huidige prijs is: €2.418,25.


Betaal 3x €806,08 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 100030
conditie

merken

kleur

Kranen

Fusion Round

Reservoirs

COMBI+ & CUBE

Kraan aansluiting

koud- en warmwaterleiding

Bruisend Water

Ja

Quooker Fusion Round kraan in RVS

Zie hier de ronde Fusion van Quooker. Een volledig roestvrijstalen, 360 graden draaibare en duurzame kraan van Quooker. Door de combinatie met de Combi+ en de CUBE tapt u koud, warm, kokend, gekoeld gezuiverd én gekoeld bruisend water. Allemaal uit één kraan. Met recht de kraan die alles kan!

Combi+ reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi+ reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir levert niet alleen kokend water: Totdat het warme water van bijvoorbeeld uw CV de kraan bereikt heeft ‘helpt’ de Combi+ mee met warm water aanvoeren. Nooit meer wachten op warm water dus! Wanneer de aanwezige warmwaterleiding niet kan worden afgedopt (maximaal 10 centimeter dode leiding) of wanneer er behoefte is aan een onbeperkte hoeveelheid warm water zonder wachttijd wordt het Combi+ reservoir aanbevolen.

CUBE reservoir

Het CUBE reservoir zorgt voor het gezuiverde en bruisende water. Door de CO2-cilinder kunt u 60 liter bruisend water tappen. Een fles bruisend water kost u daarmee 0,25 cent. Goedkoper dan de supermarkt.Voor de beste smaak kunt u  jaarlijks een nieuw Hollow Fiber filter plaatsen.

De CUBE is 23,5 x 44 x 43 cm (bxdxh) groot. Het CO2-cilinder vraagt om 6,5 cm extra ruimte aan de zij- of voorkant, afhankelijk hoe u de CUBE neerzet. Houd daar rekening mee voor de ruimte in uw keukenkastje.

Veiligheid

U kunt het kokende, het koel gefilterde en het koel bruisende water tappen met de kartelknop. Kokend water bedient u door 2x in te drukken en te draaien. De lichtring brandt dan rood. Om koel bruisend water te verkrijgen drukt en draait u 1 keer. Voor het gefilterde water dient u de knop lang in te drukken en dan te draaien. Hierbij wordt de lichtring van de kraan blauw.

Het kokende water stroomt niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. U kunt de uitloop van de kraan altijd veilig aanraken, omdat deze dubbelwandig is. Nooit het risico van een gloeiendhete kraan dus!

Standaard meegeleverd

  • Quooker Fusion Square kraan
  • Quooker Combi+ reservoir
  • Quooker CUBE reservoir
  • Handleiding
  • Installatie-materiaal

Uitvoeringen van de Quooker Fusion Square

  • Chroom
  • RVS
  • Zwart
  • Goud
QUOOKER FUSION ROUND RVS COMBI+ en CUBE
Oorspronkelijke prijs was: €2.845,00.Huidige prijs is: €2.418,25.
Scroll naar boven