fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER COMBI FRONT ZWART – 22FRONTBLK

Quooker | FRONT | COMBI+ | alleen koudwaterleiding
Actie!

Original price was: €1.845,00.Current price is: €1.555,00.


Betaal 3x €518,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 177816
conditie

merken

kleur

Kraan aansluiting

alleen koudwaterleiding

Reservoirs

COMBI+

Kranen

FRONT

Bruisend Water

Nee

Quooker Combi Front Zwart: de allernieuwste 3 in 1 kraan in zwarte finish.

De Combi Front in de kleur zwart is het allernieuwste model van Quooker. De kraan heeft een compleet nieuw design en is tegelijkertijd van alle gemakken voorzien die u van Quooker mag verwachten. De bediening voor koud en warm water bevindt zich aan de voorkant van de uitloop, zodat het tappen extra gemakkelijk is. Dit maakt de kraan zowel ergonomisch verantwoord als uitgesproken in design. De bediening voor kokend water bevindt zich in de kartelknop om de uitloop heen. Tevens is de kraan verkrijgbaar in de kleur RVS.

Kies vandaag nog voor het minimalistische ontwerp en het gemak van de Quooker Front!

Quooker Combi reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren, maar door de hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag, net zoals bij alle andere reservoirs van Quooker.

In tegenstelling tot het PRO3 reservoir levert het Combi reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water tussen de 40 en 60 graden Celsius. Met dit Quooker reservoir is niet alleen wachten op kokend, maar ook wachten op warm water verleden tijd. Indien er geen warmwaterleiding aanwezig is, wordt het Combi reservoir aanbevolen. Dit is tevens de meest energiezuinige oplossing.

Zorgeloze veiligheid

Ook bij deze innovatie heeft Quooker weer uitgebreid nagedacht over de veiligheid. Zodra de tuit is uitgetrokken kunt u geen kokend water tappen. Verder beschikt de kraan over de standaard veiligheidsvoorzieningen van Quooker: dubbele druk-draai bedieningsknop voor de kokend water functie, vernevelde straal, lichtring die aangaat als er kokend water uit komt, en een dubbelwandige uitloop waardoor u niet uw handen aan de uitloop kunt verbranden.

Standaard meegeleverd bij de Quooker Combi Front Zwart

Quooker Front kraan Zwart
Quooker Combi reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

Winkelwagen
QUOOKER COMBI FRONT ZWART – 22FRONTBLK
Original price was: €1.845,00.Current price is: €1.555,00.
Scroll naar boven