fbpx
Nieuw in verpakking

Liebherr IXCC 5165 koel/vries combinatie

Liebherr | Inbouw | 178 cm hoog | No-frost ( niet ontdooien )
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €5.999,00.Huidige prijs is: €4.199,00.


Betaal 3x €1399,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 140698
conditie

merken

type-koelkast

plaatsing

energieklasse

Maximale nis Hoogte in cm

Deur montage inbouw

inhoud-koel

inhoud-vries

vriessysteem

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

De Liebherr ICNd 5123-20 inbouwkoelkast heeft een netto inhoud van 253 liter, en biedt daardoor veel ruimte voor het bewaren van etenswaren. Daarvan neemt het koelgedeelte 183 liter in en het vriesgedeelte 70 liter. De inbouwkoelkast is 177 cm hoog en heeft een breedte van 55,9 cm, met een diepte van 54,6 cm. Deze koelkast heeft energielabel D. Het apparaat is voorzien van no frost zodat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien.

Voordelen van de Liebherr ICNd 5123-20

  • No Frost: je hoeft de inbouwkoelkast nooit te ontdooien.
  • Duo Cooling: het koel- en vriesgedeelte hebben elk hun eigen koelsysteem.
  • Smart Device Ready: controle over je koelkast van een afstand.
  • Vario Space: creëer eenvoudig meer ruimte voor grotere producten door lades en plateaus uit de vriezer te verwijderen.
  • Power Cooling: koude lucht zorgt voor beter houdbare producten en koele lucht in de koelkast.

 

Liebherr No Frost

No Frost zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien. De techniek neemt jou het werk uit handen en zorgt ervoor je dat deze inbouwkoelkast van Liebherr nooit hoeft te ontdooien, omdat ijsvorming wordt voorkomen . De constante luchtstroom zorgt ervoor dat eventueel vocht wordt snel afgevoerd. Daardoor blijft de lucht in de 70 droog en ontstaat er geen ijs.

Duo Cooling

Bewaar etenswaren in de allerbeste conditie, met Liebherr Duo Cooling. Door de 2 aparte koelsystemen ontstaat er geen luchtuitwisseling tussen het koelgedeelte en het vriesgedeelte. Producten in de koeling drogen dus niet uit door een koudere luchtstroom uit de vriezer. Ook vindt er geen uitwisseling van eventuele geurtjes plaats, omdat beide systemen apart gekoeld worden.

Smart Device Ready

SmartDevice-ready apparaten kunnen achteraf worden uitgerust met een SmartDeviceBox. Smart Device Ready technologie van Liebherr is een slimme technologie die het mogelijk maakt om de koelkast ook vanaf afstand te beheren. De koelkast is eenvoudig te verbinden met de SmartDevice-app. De SmartDeviceBox is als losse accessoire verkrijgbaar.

Vario Space

Je kent het vast wel. Je koopt heerlijke etenswaren, maar vervolgens past het niet goed in jouw koelkast. Liebherr heeft daar een oplossing voor bedacht, namelijk Vario Space. Koelkasten met deze techniek kunnen meer ruimte creëren door de lades er tussenuit te schuiven.

Power Cooling

Het Power Cooling systeem van Liebherr zorgt voor een koele luchtcirculatie in de koelkast. Nieuwe boodschappen worden direct gekoeld. Door de koude lucht die verspreid wordt krijg je een koele koelkast en langer houdbare producten.

Liebherr IXCC 5165 koel/vries combinatie
Oorspronkelijke prijs was: €5.999,00.Huidige prijs is: €4.199,00.
Scroll naar boven