fbpx
Nieuw in verpakking

Smeg FAB28LBL5 koeler

SMEG | Vrijstaand | Zwart | Handmatig ontdooien
Actie!

Original price was: €1.999,00.Current price is: €1.549,00.


Betaal 3x €516,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 121962
conditie

merken

type-koelkast

plaatsing

energieklasse

inhoud-koel

inhoud-vries

positie-vriesvak

vriessysteem

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

decibel-geluid

kleur

De Smeg FAB28LBL5 is een retro jaren’50 koelkast uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van een linksdraaiende deur. Deze design koelkast heeft een geïntegreerd vriesvak van 26 liter.

Deze luxe uitvoering beschikt over een zeer zuinig energieklasse A+++ label en is voorzien van een luxe interieurs met glazen leggers, 2 grote lades onderin het koelgedeelte en degelijke deurbakken aan de binnenzijde van de koeldeur. Praktisch verder is de ventilator in het koelgedeelte welke zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur.
Kenmerken van de nieuwe Smeg FAB28 serie
Life Plus 0 graden zone
Life Plus 0 graden zone
Eén van de meest in het oog springende toevoegen aan de nieuwe FAB28 serie is de Vano Life Plus 0 graden zone. Deze zone bevindt zich onderin het koelgedeelte (dit is de bovenste van de twee lades welke daar geplaatst zijn). Deze lade is volledig elektronisch regelbaar waardoor deze zeer nauwkeurig afgestemd kan worden.

In deze lade zijn de omstandigheden geoptimaliseerd voor het langer optimaal bewaren van uw levensmiddelen. Door zowel de luchtvochtigheid als de temperatuur te optimaliseren blijven uw producten in deze zone veel langer optimaal.

Zowel de lade voor LifePlus 0 graden als de lade voor groente en fruit (de onderste) zijn op een telescopische rails bevestigd. Hierdoor zijn de lades ook in een zwaarder belanden toestand eenvoudig in- en uit te schuiven.
Multi-flow systeem
Multi-flow systeem
De gehele FAB28 lijn is uitgevoerd met het Multi-Flow systeem voor een gelijkmatige temperatuur in de koelkast. Bij de meeste hoge koelkasten in de markt is er vaak een temperatuur verschil in het koelgedeelte tussen de zones onderin en bovenin. Dit komt doordat warme lucht van zichzelf naar boven toe begeeft, waardoor het in een koelkast bovenin warmer is dan onderin.

Het Multi-flow systeem in de FAB28 voorkomt dit. De ventilator in dit systeem zorgt voor dynamische lucht in de koelkast waardoor de temperatuur overal in het koelgedeelte gelijkmatig is. Het maakt dus niet uit waar u uw producten in het koelgedeelte plaatst.
Vernieuwde en verbeterde deurvakken
Vernieuwde en verbeterde deurvakken
In de binnendeur van de FAB28 zijn diverse vakken geplaatst waarin vaak flessen, kleine potjes e.d. opgeborgen worden. Het boven vak is voorzien van een afsluitbare klep zodat daarin producten geplaatst kunnen worden welke geheel afgesloten dienen te zijn.

De nieuwe deurvakken zijn uitgevoerd van hoogwaardig kunststof welke aanzienlijk verbeterd zijn ten opzichte van de oude serie. Fraai daarbij zijn de chromen spijlen welke in de vakken geplaatst kunnen worden. Hierdoor kunnen flessen, pakken e.d. stabieler in de deurvakken geplaatst worden.

Desgewenst is het mogelijk om de deurvakken uit de binnendeur te verwijderen. Dit biedt u meer flexibiliteit (indien u een andere indeling wenst) en geeft u de mogelijkheid om de deurvakken een keer grondig schoon te maken.
Fraai afgewerkt interieur en LED lichtzuilen
Fraai afgewerkt interieur en LED lichtzuilen
Voor de verlichting in de nieuwe FAB28 serie heeft SMEG gekozen voor het gebruik van LED licht zuilen. Deze zuilen zijn op een fraaie wijze weggewerkt in de zijwand van het koelgedeelte en zijn doorlopend van boven naar beneden. Voordeel van deze opstelling is dat de verlichting over meerdere compartimenten in de koelkast een goed beeld geeft. Door de verlichting vlak te integreren in de zijwand is deze eenvoudig schoon te maken, terwijl – door gebruik van LED als verlichtingsbron – deze ook nog eens zeer energie zuinig is.

Praktisch verder is het gebruik van de leggers van transparant veiligheidsglas. Dit glas is vrijwel onbreekbaar waarbij de leggers op de door u gewenste hoogte in de koelkast geplaatst kunnen worden. Fraai hierbij zijn de chromen afwerkstrips aan de voorzijde van de glasplaten. Deze geven het interieur een luxe uiterlijk en zorgen er tevens voor dat – bij lekkage van vloeistoffen – deze niet van de voorzijde kunnen afstromen.
Info van fabrikant
Smeg koelkast FAB28LBL5
Vrijstaande koelkast met vriesvak
Zwart
Energieklasse A+++
Linksdraaiend

– Totale bruto inhoud: 281 liter

Koelgedeelte:
– Netto inhoud: 244 liter, waarvan 21 liter Life Plus 0°C Zone
– Regelbare thermostaat
– 2 strips LED verlichting
– Ventilator
– MultiFlow
– 3 glazen leggers, waarvan 2 verstelbaar
– 1 groente-/fruitlade
– Binnendeur v.v. 4 verstelbare compartimenten

Vriezer:
– Netto inhoud: 26 liter
– IJsblokjeshouder
– Invriescapaciteit: 2 kg/h
– Conserveringsduur zonder stroom: 12 h
– Energieverbruik: 139 kWh/jaar
– Geluidsniveau: 38 dB(A)
– Aansluitwaarde: 90 W

Overvleugeling deuren aan de scharnieren ± 17 cm
Specificaties
Kenmerken koelkast / vriezer Met BioFresh vers zone, Retro jaren 50 design
Model Koelkast
Energieklasse Energieklasse A+++
Buitenmaten ( h x b x d ) 1500 x 601 x 728 mm. (diepte zonder greep)
EAN 8017709298715
Productcode fabrikant FAB28LBL5
Merk Smeg
Soort koelkast
Kleur Zwart
Soort koelkast Vrijstaand
Positie vriesgedeelte Geïntegreerd vriesvak
Inhoud koelgedeelte (liters) 244,00
Inhoud vriesgedeelte (liters) 26,00
No-Frost vriessysteem Handmatig ontdooien

Winkelwagen
Smeg FAB28LBL5 koeler
Original price was: €1.999,00.Current price is: €1.549,00.
Scroll naar boven