fbpx
Nieuw in verpakking

Smeg C92IPX9 fornuis

SMEG | Inductie | 90 cm cm breed
Actie!

Original price was: €2.699,00.Current price is: €2.399,00.


Betaal 3x €799,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 119235
conditie

merken

type-kookplaat

plaatsing

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

kleur

energieklasse

aantal-kookzones

aantal-ovens

Oven optie's

,

De Smeg C92IPX9 is een strak vormgegeven 90 cm. breed fornuis uitgevoerd in het roestvrijstaal en voorzien van twee ovens. Het kookgedeelte heeft 5 inductie zones waaronder een multi flex zone aan de linker zijde. Dit fornuis heeft een aansluitwaarde van 15,4 kW en dient zodoende op een 3-fasen 25A voorziening te worden aangesloten.

5 inductie zones
De Smeg C92IPX9 heeft een 5-pits kookvlak welke zeer snel regelbaar is door middel van de knoppen aan de voorzijde. Daarmee kan ook de booster worden geactiveerd waarmee tijdelijk meer vermogen aan een zone kan worden toegewezen. Ideaal bijvoorbeeld voor het wokken.

Links bevindt zich een multizone (flex zone) welke als twee aparte maar ook als één grote gekoppelde zone kan functioneren. Ideaal voor het plaatsen van grote pannen, een gril of een teppan yaki plaat.

Dubbele oven
De beide ovens zijn uitgevoerd met een energieklasse A label en beschikken over diverse roosters en bakplaten. De oven links is multifunctioneel en heeft naast onder- en bovenwarmte ook een hetelucht functie. Daarmee kunnen op meerdere niveaus tegelijkertijd gerechten bereid worden. De kleine oven links is conventioneel en is voorzien van onder- bovenwarmte en grill.

Zelfreinigende oven door pyrolyse
De grote oven van de Smeg C92IPX9 is daarbij ook nog eens uitgevoerd met een pyrolyse systeem waarbij de oven zichzelf op 500 graden (met extra kinderbeveiliging) schoon brand.

Zowel op 3 fasen 16 Ampere als 3 fasen 25 Ampere aan te sluiten
Standaard heeft dit fornuis een aansluitwaarde van 15,4 kW en heeft daarvoor een 3 fasen 25 Ampere aansluiting nodig. Het is echter mogelijk om het kookgedeelte via de electronica terug te schakelen waardoor dit fornuis ook op 3 fasen 16 Ampere aangesloten kan worden. Dit is een groot voordeel, aangezien u hiervoor dus geen zwaardere aansluiting nodig heeft EN dus geen extra vastrecht hoeft te betalen. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Pyrolyse functie
Het schoonmaken en schoonhouden van een oven is niet het fijnste werk. Als er bij de bereiding van een ovenschotel of pizza vet, kaas of iets anders gelekt heeft dan is het belangrijk deze – voordat u de oven opnieuw gaat gebruiken – te reinigen. De C92IPX9 heeft hiervoor nog een extra handige functie op de grote oven: pyrolyse.

Voor groot onderhoud kunt u eens in de zoveel tijd de oven op deze stand zetten. Op een temperatuur van 450 graden zal de oven zich gedurende een uur geheel schoonbranden. Tijdens dit programma kan de ovendeur niet geopend worden (kinderbeveiliging) en wordt de buitenzijde van de ovendeur niet te heet (om verbranden te voorkomen). Na afloop van het programma kunt u dan simpelweg de verkoolde resten van de bodem van de oven verwijderen en de oven is weer helemaal schoon.
Multifunctionele oven
Multifunctionele oven met hetelucht

De beide ovens zijn tegelijkertijd maar ook apart van elkaar te gebruiken en zijn beide voorzien van een zuinig energieklasse A label. De grote oven heeft naast een onder- en bovenwarmte en grill functie ook een hetelucht stand. Op deze stand kunnen op meerdere niveaus tegelijkertijd gerechten bereid worden. Ideaal als u tegelijkertijd pizza wil eten, koekjes wil bakken etc.

Daarbij is het mogelijk de gewenste bereidingstijd via de elektronische klok eenvoudig te programmeren. Dan weet u zeker dat u gerecht optimaal bereid wordt.
Afgewerkt tot in de details
Afgewerkt tot in de details
Naast de praktisch pyrolyse functie is ook aan de overige onderdelen van de Smeg C92IPX9 zeer veel zorg besteed. Zo zijn de ruiten van de ovendeuren eenvoudig uit elkaar te halen, waardoor mogelijk vuil tussen de deuren verwijderd kan worden. De inductie kookplaat is geheel naadloos afgekit waardoor ook hier geen vuilophoping plaats kan vinden.

Praktisch verder bij dit fornuis is de mogelijkheid om deze eenvoudig op de hoogte van uw keuken te stellen. Draai de standaard meegeleverde poten uit en stel het fornuis tot 92 cm. hoogte. Indien u het fornuis nog hoger wilt stellen dan kan dit door apart de verhoogde poten mee te bestellen.

Soort oven Elektrische oven
EAN 8017709268381
Productcode fabrikant C92IPX9
Merk Smeg
Soort fornuis
Kleur Rvs
Fornuis in hoogte verstelbaar Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte Inductie
Energieklasse Beide ovens A
Ovenfuncties Kleine vlak-grill, Conventioneel onder- en bovenwarmte, Hetelucht met onder- en bovenwarmte, Grote vlak-grill, Hetelucht met grill, Hetelucht-circulatie met onderwarmte, Hetelucht convex-element, Ontdooien, Pyrolyse
Inhoud 70 liter
Kenmerken fornuis Meerdere ovens, Opbergruimte onder oven, Pyrolyse-functie op oven
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Ovenfuncties 2e oven (kleine oven) Onderwarmte, Bovenwarmte met grill, Conventioneel onder- en bovenwarmte, Grote vlak-grill
Inhoud tweede oven 36 liter
Locatie gas aansluting n.v.t.
Aansluitwaarde elektra (kW) 15,40
Gebruik buiten Nederland Aangezien dit inductie fornuis volledig elektrisch is, kan en mag dit fornuis zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie De elektra dient op een speciale perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende installateur uit te laten voeren. Let hierbij op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de aanwezige elektrische voorzieningen in uw meterkast.
Buitenmaten ( h x b x d ) 880-915 x 898 x 598 mm.

Winkelwagen
Smeg C92IPX9 fornuis
Original price was: €2.699,00.Current price is: €2.399,00.
Scroll naar boven