fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER PRO3 NORDIC SQUARE TWINTAP RVS – 3NSRVSTT

Quooker | Nordic Square Twintaps | PRO3 | koud- en warmwaterleiding
Actie!

Original price was: €1.595,00.Current price is: €1.439,00.


Betaal 3x €479,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 197526
conditie

merken

kleur

Kranen

Nordic Square Twintaps

Reservoirs

PRO3

Kraan aansluiting

koud- en warmwaterleiding

Bruisend Water

Nee

Quooker Nordic Square Twintap RVS

Wilt u graag twee aparte kranen op uw aanrecht, één voor koud en warm water en één voor kokend water? Dan is de Nordic Round Twintap de set voor u! Een mengkraan en een kokend waterkraan met een mooi aanvullend design in RVS en vierkante uitloop. De kokend water kraan is in hoogte verstelbaar en 360 graden draaibaar.

Veiligheid

Quooker heeft werkelijk alles uit de kast getrokken om de kranen veilig en gebruiksvriendelijk te maken. De kookkraan bedient u met een dubbel-druk-draai ring om de kraan. De rode lichtring blijft branden zolang er kokend water uit stroomt. Tevens stroomt het kokende water in een straal met kleine druppels uit de kraan, zodat er geen spetters kunnen vormen. De uitloop van de kraan is dubbelwandig om ervoor te zorgen dat u deze gewoon vast kan houden. Ook als u grotere hoeveelheden kokend water heeft getapt.

Quooker PRO3-VAQ reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er constant 3 liter water op 110 graden Celsius in een reservoir bewaard. Dit reservoir plaatst u rechtop in uw keukenkastje onder de kraan. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

Welk reservoir is het meest geschikt?

Kies voor het PRO3-VAQ reservoir als u gebruik blijft maken van uw huidige warm waterleiding. Het PRO3-VAQ reservoir zorgt voor het kokende water en uw bestaande leidingen zorgen voor warm en koud. Heeft u geen warme waterleiding (meer) in uw keuken? Haal dan ook warm water uit uw Quooker door middel van het Combi reservoir.

Quooker Nordic Square Twintap Mengkraan RVS
Quooker Nordic Square Kookkraan RVS
Quooker PRO3 reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

Winkelwagen
QUOOKER PRO3 NORDIC SQUARE TWINTAP RVS – 3NSRVSTT
Original price was: €1.595,00.Current price is: €1.439,00.
Scroll naar boven