fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER FUSION ROUND MESSING PATINA LOSSE KRAAN – KFRPTN

Quooker | Fusion Round
Actie!

Original price was: €1.051,00.Current price is: €899,00.


Betaal 3x €299,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 170972
conditie

merken

kleur

Kranen

Fusion Round

Quooker Fusion-Round kraan in Messing Patina finish

De Quooker Fusion-Round Messing Patina is een bijzondere verschijning in de hedendaagse keuken. Geen kraan in deze uitvoering is hetzelfde. Dit komt door de unieke messing laag en het effect van zuurstof en vocht op het verweren van de kraan (het Patina effect, ook wel edelroest genoemd). Zelfs het aanraken van de kraan zal zijn invloed hebben. Op die manier wordt de kraan een waar persoonlijk object in uw keuken.

Met de speciale dubbel-druk-draai bedieningsknop bedient u de kokend water functie van de kraan. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. De uitloop van de kraan is dubbelwandig. Hierdoor kunt u de uitloop altijd veilig aanraken. Dit alles voor de VEILIGHEID.

Let op: U kunt de Fusion alleen als losse kraan bestellen indien u reeds in het bezit bent van een nieuw reservoir. Check daarvoor het serienummer: begint deze met CCD of CCW, dan is uw reservoir geschikt. Alle ketels van de oude modellen zijn niet geschikt voor het gebruik in combinatie met een Quooker Fusion.

Winkelwagen
QUOOKER FUSION ROUND MESSING PATINA LOSSE KRAAN – KFRPTN
Original price was: €1.051,00.Current price is: €899,00.
Scroll naar boven