fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER COMBI NORDIC SQUARE CHROOM

Quooker | Nordic Square single tap | COMBI+ | alleen koudwaterleiding
Actie!

Original price was: €1.295,00.Current price is: €1.101,00.


Betaal 3x €367,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 170876
conditie

merken

kleur

Kranen

Nordic Square single tap

Reservoirs

COMBI+

Kraan aansluiting

alleen koudwaterleiding

Bruisend Water

Nee

Quooker Combi Nordic-Square Chroom

De Quooker Combi Nordic-Square Chroom is de nette moderne kokend water kraan uit de Twintap serie. Ideaal als u uw huidige mengkraan wilt houden en daar een kokend waterkraan naast wilt hebben. Deze kraan heeft een vierkante uitloop, is in hoogte verstelbaar en is 360 graden draaibaar.

Veiligheid

Met de speciale dubbel-druk-draai bedieningsknop bedient u de kokend water functie van de kraan. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. De uitloop van de kraan is dubbelwandig. Hierdoor kunt u de uitloop veilig aanraken. Dit alles voor de veiligheid.

Quooker Combi reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag, net zoals bij alle andere reservoirs van Quooker.

In tegenstelling tot het PRO3 reservoir levert dit reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water tussen de 40 en 60 graden Celsius. Met dit Quooker reservoir is niet alleen wachten op kokend maar ook op warm water verleden tijd.

Indien er geen warmwaterleiding aanwezig is, wordt het Combi reservoir aanbevolen. Dit is tevens de meest energiezuinige oplossing.

Standaard meegeleverd bij de Combi Nordic-Square Chroom

Quooker Nordic Square kraan in chroom
Combi reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

Winkelwagen
QUOOKER COMBI NORDIC SQUARE CHROOM
Original price was: €1.295,00.Current price is: €1.101,00.
Scroll naar boven