fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER COMBI+ FRONT BLACK – 22+FRONTBLK

Quooker | FRONT | COMBI+ | koud- en warmwaterleiding
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €1.845,00.Huidige prijs is: €1.569,00.


Betaal 3x €523,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 177821
conditie

merken

kleur

Kraan aansluiting

koud- en warmwaterleiding

Reservoirs

COMBI+

Kranen

FRONT

Bruisend Water

Ja

Quooker Combi+ Front BLACK : de kraan die overal bij kan

De Combi+ Front in BLACK is het allernieuwste model van Quooker. De kraan heeft een compleet nieuw design en is tegelijkertijd van alle gemakken voorzien die u van Quooker mag verwachten. De bediening voor koud en warm water bevindt zich aan de voorkant van de uitloop, zodat het tappen extra gemakkelijk is. Dit maakt de kraan zowel ergonomisch verantwoord als uitgesproken in design. De bediening voor kokend water bevindt zich in de kartelknop om de uitloop heen. Tevens is de kraan verkrijgbaar in de KLEUR ZWART

Kies vandaag nog voor het minimalistische ontwerp en het gemak van de Quooker Front!

Quooker Combi+ reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi+ reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in het keukenkastje. Normaliter kost het erg veel energie om water op zo’n hoge temperatuur te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

Net zoals bij het combi reservoir levert dit reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water tussen de 40 en 60 graden Celsius. Het verschil is dat u met het Combi+ reservoir onbeperkt warm water tot uw beschikking heeft. Met dit Quooker reservoir behoort niet alleen wachten op kokend maar ook op warm water tot de verleden tijd.

Wanneer de aanwezige warmwaterleiding niet kan worden afgedopt (maximaal 10 centimeter dode leiding) of wanneer er behoefte is aan een onbeperkte hoeveelheid warm water zonder wachttijd, wordt het Combi+ reservoir aanbevolen.

Zorgeloze veiligheid

Ook bij deze innovatie heeft Quooker weer uitgebreid nagedacht over de veiligheid. Zodra de tuit is uitgetrokken kunt u geen kokend water tappen. Verder beschikt de kraan over de standaard veiligheidsvoorzieningen van Quooker: dubbele druk-draai bedieningsknop voor de kokend water functie, vernevelde straal zodat dit niet spettert, lichtring die aangaat als er kokend water uit komt, en een dubbelwandige uitloop waardoor de kraan niet te heet wordt.

Standaard meegeleverd bij de Quooker Combi+ Front BLACK

Quooker Front kraan BLACK
Quooker Combi+ reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

QUOOKER COMBI+ FRONT BLACK – 22+FRONTBLK
Oorspronkelijke prijs was: €1.845,00.Huidige prijs is: €1.569,00.
Scroll naar boven