fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER CLASSIC FUSION ROUND RVS LOSSE KRAAN – KCFRRVS

Quooker | Classic Fusion Round
Actie!

Original price was: €951,00.Current price is: €749,00.


Betaal 3x €249,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 170985
conditie

merken

kleur

Kranen

Classic Fusion Round

Quooker Classic Fusion-Round RVS losse kraan

Met deze losse Classic Fusion-Round RVS kraan haalt u een elegant klassiek vormgegeven kraan in huis. Met een vierkante uitloop misstaat deze Quooker niet in een landelijke of klassieke keuken. De vierkante uitloop is 360 graden draaibaar. Omdat u koud, warm en kokend water uit dezelfde kraan tapt, een zogenoemde 3 in 1 kraan, bent u van alle gemakken voorzien. Een grote pan water koken voor pasta, even snel een kopje thee zetten of de snijplank ontsmetten? Doordat u direct kokend water beschikbaar heeft uit de losse Quooker Classic Fusion-Round RVS bespaart u tijd, water en energie! De Classic Fusion-Round is tevens in de kleur chroom verkrijgbaar.

Zorgeloze veiligheid

Quooker onderscheidt zich door een enorm pakket aan veiligheidsmaatregelen. Ten eerste bedient u met de dubbel-druk-draaiknop de kokend water functie van de kraan. Op deze manier tapt u nooit onbedacht kokend water. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. Tot slot is de uitloop van de kraan dubbelwandig, waardoor u deze veilig kunt aanraken.

Is mijn Quooker reservoir geschikt voor een Losse Classic Fusion-Round RVS?

U kunt de Quooker Classic Fusion alleen als losse kraan bestellen indien u reeds in het bezit bent van een nieuw reservoir. Check daarvoor het serienummer: is de derde letter een D of een W (bijvoorbeeld CCD of CPW), dan is uw reservoir geschikt. Alle ketels van de oude modellen zijn niet geschikt voor het gebruik in combinatie met een Quooker Classic Fusion kraan.

Winkelwagen
QUOOKER CLASSIC FUSION ROUND RVS LOSSE KRAAN – KCFRRVS
Original price was: €951,00.Current price is: €749,00.
Scroll naar boven