fbpx
Nieuw in verpakking

EOB8S39Z ELECTROLUX

Electrolux
Actie!

Original price was: €1.049,00.Current price is: €949,00.


Betaal 3x €316,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 163715
conditie

merken

De SteamBoost Series 800-oven combineert convectiewarmte en stoom om een ??optimale bereiding te garanderen. Van traditioneel koken met hetelucht tot koken met alleen stoom, de oven optimaliseert automatisch het stoomniveau voor gezondere en smakelijkere resultaten.

 

Steamify®-stoomassistent

 

Het is gemakkelijk om heerlijk te koken met Steamify®. Selecteer de automatische kooktemperatuur en de oven past zich automatisch aan voor het perfecte stoomresultaat. Gezond en lekker.

 

Perfect koken met kooksonde.

 

Met de kooksonde slaag je altijd in je gerechten. Je kookassistent neemt de controle over, meet de kerntemperatuur en stopt automatisch met koken als de gewenste temperatuur is bereikt.

 

Intuïtief en functioneel, allemaal binnen handbereik. EXCite-aanraakscherm

 

Met het EXCite touch-display pas je eenvoudig de temperatuur en baktijden van je oven aan, of je nu muffins of zalm bakt. We hebben de technologie die je nodig hebt en de perfecte helper om de heerlijke maaltijden te bereiden waar je van houdt.

 

Bespaar tijd met de functie Snel voorverwarmen

 

Geen wachttijden of tijdverspilling meer met de functie Snel voorverwarmen en de kortere voorverwarmtijd in vergelijking met een standaardoven.

 

Uniform, snel en efficiënt koken

 

Onze baktechnologie laat de lucht door de oven circuleren en zorgt voor gelijkmatige bakresultaten. Nooit meer je gerecht omroeren of omdraaien. Sneller koken om tijd en energie te besparen.

Winkelwagen
EOB8S39Z ELECTROLUX
Original price was: €1.049,00.Current price is: €949,00.
Scroll naar boven