Een combimagnetron is een ideale keuze om ruimte te besparen in de keuken en toch het gemak te hebben van zowel een magnetron als een oven. Zo kunt u alles met één machine doen: van maaltijden opwarmen tot grillen en bakken. Bij De Hanze Witgoed & Outlet Store bieden we naast combimagnetrons ook normale magnetrons en ovens aan, allemaal van topmerken. In ons ruime assortiment vindt u bijvoorbeeld combimagnetrons van AEG, ETNA en Siemens.

Combimagnetron kopen bij De Hanze Witgoed & Outlet Store

De Hanze Witgoed & Outlet Store is al jarenlang specialist in witgoed en outletproducten. We zijn gevestigd in Kampen. Wanneer u bij De Hanze Witgoed een combimagnetron koopt, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Een ruim assortiment combi magnetrons van topmerken.
 • Nieuwe, outlet en gerenoveerde combimagnetrons te koop in onze showroom.
 • Veilig online betalen met iDEAL.
 • Advies van ervaren specialisten.
 • Verzending naar Nederland en België.
 • Standaard garantie bij het kopen van een combi magnetron.

De voordelen van een combimagnetron

Met een combimagnetron haalt u het beste van zowel een oven als magnetron in huis. De machine is in staat om hitte te creëren door middel van de microgolven van een magnetron, maar ook door de elementen die u vindt in een oven. Deze combinatie zorgt ervoor dat u niet beide apparaten in de keuken nodig heeft, maar alleen een combimagnetron hoeft aan te schaffen. Zo kunt u gemakkelijk eten ontdooien en opwarmen, taarten bakken en ovenschotels klaarmaken. Een ideale oplossing dus om de ruimte in de keuken optimaal te benutten. We bieden zowel inbouw- als vrijstaande combimagnetrons aan.

Verschil tussen combimagnetron en combi oven

Het verschil tussen een combimagnetron en een combi oven is dat een combimagnetron als basis een magnetron is, met toegevoegde ovenfuncties. Een combi oven is een oven met magnetronfunctie. Een combi oven is over het algemeen uitgebreider en sterker. Met een combi oven zijn vaak hogere temperaturen mee te behalen.

Ovenopties voor uw combimagnetron

Met onze combimagnetrons heeft u keuze uit verschillende oveneigenschappen. Sommige van de topmerken die we aanbieden combineren meerdere ovenfuncties. Onze combimagnetrons en -ovens hebben optioneel de volgende functies:

 • Elektrische oven – In een elektrische oven komt hitte normaal gesproken alleen van onder of boven. Ideaal voor bakken of het bereiden van ovenschotels.
 • Heteluchtoven – Een heteluchtoven heeft ventilatoren die de warmte geleidelijk over de oven verdelen. Dit zorgt ervoor dat u gerechten sneller kunt bereiden. Ook warmt de oven sneller op.
 • Grilloven – Een grill is in veel ovens een standaardfunctie waarbij u het eten van boven of onder kunt grillen. Zo wordt de bovenkant of onderkant van het gerecht lekker knapperig.
 • Stoom oven – Een stoomoven is een gewone oven met stoomfunctie. De hitte zet het water om in stoom, zodat u uw gerechten met waterdamp bereidt. Met een stoomoven kunt u hele maaltijden tegelijk in de oven zetten, zonder groente of vlees eerst apart te hoeven bakken. Ondanks wat velen denken, kunt u met stoom ook gewoon een knapperig korstje krijgen op bijvoorbeeld ovenschotels en pizza’s. Met een stoomoven blijven smaak, voedingsstoffen, vitamines en mineralen beter behouden.
 • Pyrolyse oven – Een oven met pyrolyse heeft een zelfschoonmaakstand. Pyrolyse een schoonmaaksysteem waarbij de oven tot wel 500 graden Celsius verhit en zodoende het vet en vuil verbrandt tot as. Vervolgens hoeft u alleen nog een doekje door de oven te halen. Dit scheelt veel schoonmaakwerk. Deze functie is niet beschikbaar in onze combimagnetrons, wel in sommige van onze combi ovens.

Magnetrons met of zonder ovenfunctie

Een magnetron zonder ovenfunctie is ook mogelijk. Onze reguliere magnetrons hebben geen ingebouwde ovenfunctie en zijn dus bedoeld om eten op te warmen en te ontdooien. We hebben magnetrons met voorgeprogrammeerde kookprogramma’s voor de voorbereiding van bijvoorbeeld vlees, vis of pasta. Omdat magnetrons redelijk gelimiteerd zijn tot het opwarmen en ontdooien van gerechten is de prijs ook beduidend lager dan die van een combimagnetron. Veel van onze magnetrons zijn zowel als inbouwmagnetron als vrijstaand te verkrijgen. Naast combimagnetrons bieden we gewone magnetrons en ovens aan.

Combimagnetrons van topmerken

Bij De Hanze Witgoed kiest u uit combimagnetrons van de beste merken. Zo vindt u in ons assortiment onder andere:

AEG Atag
Boretti Etna
Pelgrim Siemens
Whirlpool Inventum

Combimagnetron online bestellen

Een combimagnetron is bij De Hanze Witgoed gemakkelijk online te bestellen. Volg hiervoor de onderstaande stappen. We leveren uw magnetron door heel Nederland en zelfs in België:

 1. Kies uw ideale combimagnetron en stop deze in het winkelmandje.
 2. Wanneer u tevreden bent met de bestelling, klik op ‘Doorgaan naar afrekenen’.
 3. Bent u een bestaande klant? Log dan in, uw contactgegeven worden automatisch geladen. Zo niet, vul uw factuurgegevens in.
 4. Controleer of uw contactgegevens kloppen en kies uw gewenste betaalmethode. Klik op ‘Bestelling plaatsen’ om af te rekenen.
 5. Wanneer uw betaald heeft, is de bestelling rond en krijgt u van ons een betaalbevestiging. We zullen uw combimagnetron zo spoedig mogelijk afleveren.

De Hanze Witgoed showroom in Kampen

Om een goed beeld te krijgen van ons complete assortiment adviseren we om eens langs te komen in onze XXL showroom in Kampen. Hier kunt u vragen stellen en geven onze verkopers op maat gemaakt advies zodat u met de beste combimagnetron of -oven naar huis gaat.

Contact

Bij vragen over De Hanze Witgoed kunt u bellen naar 038-8536773 of 038-2309288. Of stuur een mail naar info@dehanzewitgoed.nl. We helpen u graag verder.

Contactgegevens

De Hanze Witgoed
Dieselstraat 11
8263 AE Kampen

T: 038 853 6773
E: info@dehanzewitgoed.nl

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u telefonisch advies, dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 038 853 6773. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@dehanzewitgoed.nl.