fbpx
Nieuw in verpakking

Boretti CFBI902IX inductie fornuis

Boretti | Inductie | 90 cm breed
Actie!

Original price was: €3.249,00.Current price is: €2.999,00.


Betaal 3x €999,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 152970
conditie

merken

type-kookplaat

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

kleur

energieklasse

aantal-kookzones

aantal-ovens

De Boretti CFBI902IX is een inductiefornuis van 90 cm. breed voorzien van twee ovens. Het fornuis behoort tot de nieuwe Toscana serie van Boretti en is uitgevoerd in het roestvrijstaal. Het kookgedeelte heeft 4 inductie kookzones. Daaronder bevindt zich een ruime oven met een inhoud van 87 liter en een energieklasse B label.

Koken op inductie
De vier inductiezones op het kookgedeelte zijn geïntegreerd in een hardglazen plaat welke zeer eenvoudig te reinigen is. Praktisch verder is de eenvoudige bediening van de zones door middel van de knoppen voorop het fornuis. Op de glasplaat wordt daarbij de aanvullende informatie zoals de stand en restwarmte weergegeven. De zones zijn als volgt verdeeld: Linksvoor en rechtsachter bevinden zich twee zones met een vermogen van 1400 Watt (doorsnede 16 cm); rechtsvoor en linksachter bevinden zich twee zones met een vermogen van 2300 Watt, met boosters zelfs 3000 Watt (doorsnede 20 cm.). Alle vier de zones beschikken tevens over een warmhoudstand.

Ruime oven met energieklasse A label
De multifunctionele oven onder het kookgedeelte heeft 9 functies en is instelbaar van 50 tot 250 graden. Ook deze oven wordt aangestuurd door middel van de knoppen aan de voorzijde. De oven beschikt over onder/bovenwarmte, grill, draaispit en hetelucht functie, waarbij diverse functies ook met elkaar gecombineerd kunnen worden. Praktisch verder bij de oven is de programmeerbare timer en de telescopische geleider. Met deze geleider kan heel eenvoudig een rooster in- en uit de oven geschoven worden. Onder de oven bevindt zich een handige opbergruimte toegankelijk door middel van een klep.

Installatie en plaatsing van de Boretti CFBI902IX
Omdat de Boretti CFBI902IX over geforceerde mantelkoeling beschikt kan het fornuis strak tussen twee keukenkasten of in een kookeiland geplaatst worden. Met behulp van de telescopische poten onder het fornuis kan daarbij de gewenste hoogte ingesteld worden (maximaal 97,5 cm.). Het fornuis heeft een aansluitwaarde van 11.05 kW.

Winkelwagen
Boretti CFBI902IX inductie fornuis
Original price was: €3.249,00.Current price is: €2.999,00.
Scroll naar boven