fbpx
Nieuw in verpakking

BEKO WTV81483MC1 Wasmachine

Beko | 1400 toeren | Antraciet | Motor zonder koolborstels
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €599,00.Huidige prijs is: €549,00.


Betaal 3x €183,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 117198
conditie

merken

Model

energieklasse

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

Type motor

Toerental / Rpm

Vulgewicht wassen in kg

kleur

Decibel wassen

Selective line wasmachine van Beko met extreem zuinig A+++ energielabel en door zijn fraaie Manhattan Gray uiterlijk een ware blikvanger. Dus een schone was tegen lage kosten. In de AquaWave trommel past 8 kilo wasgoed per keer. De Beko WTV81483MC1 wast uw wasgoed weer fris schoon en centrifugeert met 1400 toeren per minuut. Ook geeft deze Beko aan hoe lang een lopende wasbeurt nog duurt, zodat u altijd overzicht over uw wasprogramma’s houdt. Ook kunt u op deze Beko wasmachine een wasbeurt instellen voor een later moment, bijvoorbeeld voor wanneer de stroom goedkoper is.

Stel simpel één van de zestien wasprogramma’s in en daarna de temperatuurstand en centrifugeerkracht. Er zitten op deze Beko wasmachine opties voor starttijdvoorkeuze, Eco wassen en kort of super kort wassen. Maar ook hemden, sportkleding, wol en handwas zijn aanwezig. Zo voorziet de Beko WTV81483MC1 wasmachine in alle wensen voor goed en degelijk wassen.

1400 toeren – 8 kg vulgewicht
Selective Line: 5 jaar garantie
HomeWhiz functie
Manhattan Gray
3 + 2 Jaar garantie!
Zuinig Energielabel C
BLDC motor met 10 jaar garantie

OptiSense® technologie
Wasautomaten zijn geweldige machines, maar waarom werken ze zo traag? De OptiSense® technologie in je Beko wasmachine optimaliseert de wascyclus. Je moet dus niet meer raden hoelang het duurt om je kleren te wassen. Drie intelligente sensoren monitoren automatisch je wasgoed en selecteren het juiste programma en de correcte wastijd. Een bijkomende intelligente sensor beschermt je machine door spanningsstoten te detecteren. Deze sensor onderbreekt de stroomtoevoer bij storingen om de levensduur van de machine te verlengen. Geef je kleren maar aan deze machine!

ProSmart Inverter-motor voor wasmachines – Beko WTV81483MC1
ProSmart™ Inverter-motor
De ik-wil-het-allemaal-types kunnen ietwat hebberig lijken. Ze hebben immers een hele lijst van dingen die ze willen hebben. Ze houden van efficiëntie, want naast tijd is geld erg kostbaar. In het bijzonder houden ze van dingen die lang meegaan. Hoe veeleisend ook, Beko heeft heel handig de technologie ontwikkeld die inspeelt op al deze eisen. De ProSmart™ Motor op deze Beko WTV81483MC1 maakt de machine energiezuiniger dan ooit, wat duidelijk blijkt op uw lage energierekening. Door de aangepaste trommelrotatie bewegen uw kleren sneller en stiller door de trommel, zodat je wasbeurt niemand stoort – in tegenstelling tot de gsm’s van de ik-wil-het-allemaal-types … Sorry daarvoor!

HomeWhiz Smart Home-technologie – Beko WTV81483MC1
HomeWhiz™technologie
Deze Beko WTV81483MC1 behoort tot de nieuwe generatie apparaten dankzij zijn HomeWhiz technologie. Met HomeWhiz Smart Home-technologie kunt u uw slimme apparaten verbinden met uw mobiele apparaten, zodat u ze vanaf elke locatie kunt bedienen en controleren. De slimme thuis-app is gratis voor iOS en Android en werkt met geselecteerde slimme producten van Beko.

GentleCare 20°™-programma – Beko WTV81483MC1
GentleCare 20°™-programma
Het Beko GentleCare 20°™ wasprogramma behandeld je lievelingskatoen zachter, beschermt het weefsel en de kleur, en verlengt de levensduur. Het verbruikt ook slechts de helft van de energie bij een 40°C wasprogramma*. Dat is dus dubbel voordeel.
* Getest door een extern laboratorium.

AquaWave trommel – Beko WTV81483MC1
AquaWave®
Jij en je favoriete shirt hebben samen heel wat meegemaakt, en dus is het altijd weer moeilijk om het in de wasmachine te doen. Dankzij de AquaWave®-technologie van Beko hoef je je geen zorgen te maken. Met behulp van een set peddels en een speciaal ontworpen trommelpatroon wordt een golfvormige beweging gecreëerd die jouw wasgoed zachtjes laat bewegen binnen in de machine. Dit geeft kledingstukken meer ruimte en mogelijkheden om droog te worden en zorgt ervoor dat jouw favoriete overhemd nog vele dagen meegaat. En je bespaart ook nog eens energie. Er staan jou en je favoriete shirt nog heel wat avondjes uit te wachten.

WoolMark Certificaat – Beko WTV81483MC1
WoolMark® Certificaat
Oeps… Hoe kan dat nu? Je hebt toch de wollen trui van je 6-jarige nichtje niet in de wasmachine gestopt! Het is je eigen trui… of beter gezegd het was je eigen trui, maar nu vele maten kleiner. Wij kennen dat gevoel. Gelukkig kreeg het wolprogramma van de Beko wasmachines het WoolMark® Handwash Safe Care certificaat en kan dus probleemloos jouw wollen was uitvoeren met alle vereiste voorzichtigheid. De motor van de Beko wasmachines is gebaseerd op de ProSmart™ Inverter technologie en deze machine kreeg ook het WoolMark® Apparel care certificaat. Ze zal dus je meest delicate wollen producten, die normaal een handwas vragen, met zeer veel zorg wassen. Dit is dus de laatste wollen trui die je zult moeten weggeven.

Daily Express functie – Beko WTV81483MC1
Daily Express
Boodschappen doen: klaar. Koelkast schoonmaken: klaar. Druppelende kraan repareren: klaar. Een hele hoop wasgoed wassen in minder dan een half uur: klaar. Ja, dat leest u goed: De daily Express functie op deze Beko WTV81483MC1 kan in slechts 28 minuten een volle lading wasgoed wassen op 30 °C. Met zo´n snel programma kun je zo weer terug naar de lange lijst van dingen die je nog moet doen. Kijk eens aan, helemaal georganiseerd en productief!

Belangrijkste eigenschappen
Type Voorlader
Energieklasse A+++
Vulgewicht 8 kg
Toerental 1400 toeren
Geluidsniveau centrifugeren 74 dB
Geluidsniveau wassen 54 dB
Kleur Antraciet
Koolborstelloze motor Ja
Startuitstel Ja
Waterbeveiliging Ja
Technische Specificaties van deze wasmachine:
Algemeen
Energieklasse: A+++
Kleur: Manhattan Gray
Wasresultaat: A
HomeWhiz functie: Machine te bedienen met App
Droogresultaat: B
Centrifugetoerental: 1400 toeren
Vulcapaciteit: 8 kg
Aquastop
Bediening
Bediening: draaiknop en tiptoetsen
LCD display
Extra functies:
Voorwas
Express
Extra spoelen
Aantal programma’s: 16 programma(‘s)
Startuitstel: 24 uur
Weergave resttijd
Weergave programmaverloop
Kinderbeveiliging
Bakje voor vloeibaar wasmiddel
Aanpassingen centrifuge snelheid:
Instelbaar toerental
Spoelstop
Niet centrifigeren
Programma’s:
Katoen (Koud-90°C
Katoen Eco (40-60°C)
Synthetisch (koud-60°C)
Wol (koud-40°C)
Handwas (koud-30°C)
Pet hair removal
Dekbed (40-60°C)
Centrifugeren en afvoeren
Spoelen
Mix 40
Aqua 40/40°C
GentleCare 20
Hemden
Hygiene 20°C
Xpress super short (koud-30°C)
Daily Xpress
Overig
Indicatie aan/uit
Kuip: Kunststof kuip
Trommel: RVS AquaWave trommel
Hi-Tech verwarmingselement
Stille BLDC Motor met 10 jaar garantie
Verbruik per cyclus energie: 0,75 kWh
Verbruik per cyclus water: 47 liter
Grote deuropening: 34 cm
Openingshoek deur: 165°
Aansluitwaarde: 2200 Watt
Geluidsniveau:
54 dB bij wassen
74 dB bij centrifugeren
AquaFusion: Wasmiddelbespaarsysteem
Energieverbruik
Energieverbruik: 175 kWh per jaar
Waterverbruik: 10.557 liter
Fysieke eigenschappen
EAN nummer 8690842384509
Gewicht 75.00kg
Afmeting (HxBxD) 84.00cm x 60.00cm x 60.00cm

BEKO WTV81483MC1 Wasmachine
Oorspronkelijke prijs was: €599,00.Huidige prijs is: €549,00.
Scroll naar boven