fbpx
Nieuw in verpakking

Beko FSM69301GWS Fornuis

Beko | Inductie | 60.00 cm breed
Actie!

Original price was: €799,00.Current price is: €699,00.


Betaal 3x €233,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 115236
conditie

merken

type-kookplaat

plaatsing

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

kleur

energieklasse

aantal-kookzones

aantal-ovens

Oven optie's

,

Dit 60 cm breed wit inductie fornuis van Beko met acht kookfuncties is de wens voor iedere kookliefhebber. De inductie kookplaat in dit fornuis heeft 4 kookzones variërend van 1.500 – 3.700 watt met boosterfunctie. De Ruime oven van 72 liter heeft 8 verschillende ovenfuncties, zodat u ieder gewenst gerecht kunt bereiden.

Inductiefornuis met elektrische oven
Witte uitvoering
8 Ovenfuncties
60 cm breed
Oveninhoud: 72 liter
FORNUIS MET INDUCTIE TECHNOLOGIE:
Beko bied de nieuwste en meest efficiënte kooktechnologie die er bestaat. Inductiekookplaten warmen enkel op daar waar er zich een pot of pan op het vitrokeramisch oppervlak bevindt – terwijl de overige oppervlakte zo goed als niet opwarmt. Binnen in de kookplaat bevindt zich een spoel die een magnetisch veld creëert. Als er een pot op de inductiezone geplaatst wordt, zal dit magnetisch veld de warmte direct naar de pot geleiden. Er is geen vlam of oplichtend warm oppervlak. Het enige gevolg is een snelle opwarming van het voedsel en de temperatuur kan nauwkeurig geregeld worden. Deze manier van opwarmen garandeert een minimum aan energieverlies en een maximale opwarmingssnelheid.

VEILIG KOKEN
De inductiekookplaat in dit 60 cm brede wit fornuis is uitgerust met extra veiligheidsfuncties waardoor u in alle veiligheid kan koken. Er is geen onbeperkte opwarming en enkel uw pot wordt warm. Indien er geen contact is met een kookpot, of indien de pot gedurende een abnormaal lange tijd op de kookplaat gelaten wordt, zal de opwarming automatisch stoppen. De intelligente warmtecontrolefunctie laat een maximale warmte van 300 °C toe. Indien er vloeistof op het bedieningspaneel komt, zal de kookplaat in dit Beko FSM69301GWS fornuis zichzelf automatisch uitschakelen. De detectiefunctie voor kleine voorwerpen zorgt ervoor dat de kookplaat niet in werking kan treden door bijvoorbeeld een theelepel die per ongeluk op de plaat gevallen is.

EFFICIENT EN SNEL KOKEN
De snelle warmte die vrijkomt bij inductiekookplaten van Beko wordt gelijkmatig en consistent naar uw pannen geleid. Vergeleken met de standaardkookplaten, zijn de inductie kookplaten van Beko in staat om de kooktijd tot 56% en het energieverbruik tot 43% te verminderen. De inductie kookplaat in dit fornuis zorgt er dus mede voor dat u snel uw maaltijd op tafel heeft staan.

EENVOUDIGE REINIGING KOOKPLAAT
Aangezien het vitrokeramisch oppervlak van de kookplaat in dit Beko wit inductie fornuis niet opwarmt, zullen gemorste etensresten niet aankoken op de plaat, wat het reinigen vergemakkelijkt. De inductie kookplaaat heeft een overkookbeveiliging en een automatische uitschakeling.

TECHNISCHE MOGELIJKHEDEN
De fornuizen van Beko bieden een eindeloos kookplezier met verschillende praktische mogelijkheden zoals: Een minute minder welke programmeerbaar is tot 100 minuten. Deze eenvoudige timer verwittigt u dat de ingestelde kooktijd voorbij is en dat de oven automatisch wordt uitgeschakeld.

GEMAKKELIJK TE REINIGEN INTERIEUR
De ovenruimte in dit fraaie fornuis is uit één stuk vervaardigd zonder bouten, lasnaden, verbindingsstukken of andere gaatjes waarin vuil kan kruipen en wat dan het reinigen van de binnenwand bemoeilijkt. Als u met uw hand langs de volledige ovenruimte en hoeken gaat, zal u geen enkele oneffenheid tegenkomen.

GROTE OVENRUIMTE
Wat de capaciteit betreft is groter steeds beter. De inhoud van de ovens van de Beko 60 cm fornuizen is groot genoeg om een grote kalkoen of een grote schotel voor de familie te bereiden. U heeft in de FSM69301GWS 72 liter oveninhoud.

8 VERSCHILLENDE OVENFUNCTIES
Deze oven heeft acht verschillende functies, waaronder boven- en onderwarmte, hetelucht, grillen en ontdooien. Deze en nog enkele andere functies maken het koken tot een eenvoudig karwei. De oven van dit fornuis heeft verlichting aan de binnenzijde en is uitgerust met een digitale timer. Verder heeft hij een bakplaat en is hij voorzien van een legrooster.

 

Afmetingen (H x B x D)
85 x 60 x 60
Inductiezones
4
Vooraan links
180 mm – 1800/3000W Max/Boost
Vooraan rechts
145 mm – 1500/2000W Max/Boost
Achteraan links
180 mm – 1800/3000W Max/Boost
Achteraan rechts
210 mm – 2000/3700W Max/Boost
Restwarmte indicator
LED Display / timer
Multifunctie oven
Aantal functies
8
Boven + onder conventioneel
Boven en onder + ventilatie
Onderwarmte
Warme lucht
Grill + ventilatie
Grill
Ontdooien
Verlichting
Mechanische toetsen
Omschrijving plaatsen
Binnenzijde van de ovendeur volledig in glas
Aantal glasplaten ovendeur
2
Opberglade onder de oven
Energieverbruik conventionele oven (kWh)
0,99
Energieverbruik oven geforc. luchtconvectie (kWh)
0,90
Energy Efficency Index (EEI)
105.6
Vermogen grill (W)
2200
Volume oven (L)
72
Totaal vermogen (W)
8300
Gewicht (kg)
67

7

Winkelwagen
Beko FSM69301GWS Fornuis
Original price was: €799,00.Current price is: €699,00.
Scroll naar boven