fbpx
Nieuw in verpakking

Beko DIN28420 vaatwasser Volledig ingebouwd 14 couverts E

Beko
14 Aantal couverts, 46 dB, 0.93 kWh, 266 kWh, 9.5 L, 2660 L, 598 x 550 x 818 mm, 38.5 kg
Actie!

Original price was: €649,00.Current price is: €549,00.

14 Aantal couverts, 46 dB, 0.93 kWh, 266 kWh, 9.5 L, 2660 L, 598 x 550 x 818 mm, 38.5 kg


Betaal 3x €183,00 met In3 (0% rente)

Ontvang €30,- korting bij afhalen


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 211108
Apparaatplaatsing

Volledig ingebouwd

Productafmeting

Volledige grootte (60 cm)

Deurkleur

Niet van toepassing

Ingebouwd display

Ja

Soort bediening

Knoppen

Type beeldscherm

LCD

Manden verstelbare plaatsing

Bovenste

Bovenste mand verstelbare hoogte

Ja

Bestek compartiment type

Mand

Kuip materiaal

Roestvrijstaal

Certificering

CE

Aantal couverts

14 couverts

Aantal wasprogramma's

8

Geluidsemissieklasse

C

Geluidsniveau

46 dB

Afwasprogramma's

Auto 40-65 °C, Eco, Glas/Breekbaar, Intensief, Voorwassen, Snel, Stoom

Temperatuur (max)

70 °C

AquaStop-functie

Ja

Bescherming tegen overstromen

Ja

Droogsysteem

Actieve ventilatie

Uitgestelde start timer

Ja

Startvertraging

24 uur

Half-geladen

Ja

Inverter technologie

Ja

Verlichting binnenin

Ja

Zout indicator

Ja

Glansmiddel indicator

Ja

Energie-efficiëntieklasse

E

Waterconsumptie per cyclus

9,5 l

Energieverbruik per 100 cycli

95 kWu

Energie-efficiëntieschaal

A tot G

Energieverbruik per cyclus (gedeeltelijke belasting)

0,93 kWu

Netbelasting

2100 W

Stroomverbruik (indien uit)

0,3 W

AC-ingangsspanning

220 – 240 V

AC-ingangsfrequentie

50 Hz

Stroom

10 A

Breedte

598 mm

Diepte

550 mm

Hoogte

818 mm

Gewicht

38,5 kg

Installatie compartiment breedte

60 cm

Installatie compartiment diepte

57 cm

Installatie compartiment hoogte (min)

82 cm

Installatie compartiment hoogte (max)

87 cm

merken

conditie

A++ energie efficiëntie

Een A++ apparaat verbruikt 30% minder energie dan een identiek apparaat met energieklasse A.

Auto programma

Dankzij het auto programma, wordt de bevuilingsgraad van de vaat door sensoren gedecteerd, die op hun beurt automatisch bepalen welke wascyclus het meest geschikt is.

Bevuilingsgraad sensor

De automatische sensor bepaalt de bevuilingsgraad van de vaat en kiest het meest geschikte wasprogramma.

TrayWash™

Officiële partner van… wie een hekel heeft aan poetsen

Iedereen heeft wel wat beters te doen dan het poetsen van ovenschalen en -rekken. Laat ons je de moeite besparen met TrayWash™. Het hogedruk schoonmaakprogramma van TrayWash™ doet voor jou het zware werk van het schoonmaken van bakvormen. Vooruit nou, maak het beste van je nieuwe vrije tijd.

Schuifdeur

Als je een hekel hebt aan lelijke kieren tussen plinten en het deurpaneel van je vaatwasser hebben we goed nieuws voor je. Die afzichtelijk verkeerde combinaties zijn helemaal niet meer nodig met de schuifdeurfunctie op jouw vaatwasser. Slimme mechaniek zorgt ervoor dat het deurpaneel langs de vaatwasserdeur schuift als die opengaat. Dit vermindert de plinthoogte, wat een langer keukenkastpaneel mogelijk maakt zonder kier tussen de plint en de deur van de vaatwasser. Nu kun je in je keuken een gladde afwerking krijgen die de harmonie herstelt.

ProSmart™ Inverter-motor

Als je milieubewust bent maar toch een stillere vaatwasser wilt, kunnen we je niet tegenspreken. We kunnen je echter wel de technologie van de ProSmart™ Inverter-motor aanbieden; die is niet alleen 2 maal stiller* dan de meeste andere (dankzij een wrijvingsloze motor) maar helpt je ook water en energie te besparen. Hij verspilt bijna niets en biedt een classificering van A+++ (-10%)* door alleen te gebruiken wat noodzakelijk is. Dat is een hele zorg minder.* Getest door interne laboratoria.

Flexibele mandoplossingen

Groot, klein, speciale vormen … Niet al je pannen en servies zien er hetzelfde uit en passen even gemakkelijk in je vaatwasser. Met de flexibele mandoplossingen van Beko kun je de manden aanpassen, zodat zelfs de ingewikkeldste puzzel van potten en pannen zo in de machine past. De bovenste mand is in de hoogte verstelbaar, zodat je voorwerpen tot 31 cm hoog in de onderste mand kunt zetten. De in de hoogte verstelbare rekken voor glazen en kopjes bieden ook plaats aan die enorme koffiemok waar je zo dol op bent. De steunelementen voor borden zijn volledig inklapbaar, zodat je potten met een afwijkende vorm in een speciale ‘pottenzone’ kwijt kunt. Het ingebouwde SoftTouch™-accessoire heeft een speciaal modulair design, waar tot vier glazen van om het even welke grootte tegelijk in passen. Welke vorm je vaat ook heeft, alles kan comfortabel en efficiënt tegelijk in de vaatwasser. Een hele opluchting!

Fast+-functie

Als je ooit een grote menigte vermaakt hebt, dan weet je dat er geen sprake kan zijn van wachten op het schoonmaken van glazen en borden. Je wilt je gasten vast en zeker niet laten wachten op het tweede rondje drankjes en hapjes. De Fast+-functie in jouw Beko vaatwasser biedt je reinigingsprestaties die een verbazingwekkende 3 maal sneller* zijn. Dit kan je tot 70%* van je kostbare tijd besparen en krijgt je schotels bovendien glanzend schoon. Allemaal extra tijd dus voor een onderhoudend gesprek met je gasten. * Getest door interne laboratoria.
beko

SelFit™

Er was eens een tijd dat je kon kiezen uit twee mogelijkheden voor de deur van je vaatwasser: open of dicht. Maar dat is verleden tijd. Nu, met de Beko SelFit™-deur, heb je een oneindig aantal mogelijkheden. De deur van je vaatwasser kan in elke positie open blijven staan, en dat maakt het vullen en leeghalen een stuk gemakkelijker. Ook zijn met SelFit™ geen gewichtsaanpassingen meer nodig, want er kunnen deurpanelen met een gewicht tot 9 kg aan bevestigd worden. Het is allemaal zo gemakkelijk en het werkt als in een droom. Prachtig.

LEDSpot™

Jouw Beko vaatwasser kan zo stil zijn werk doen dat je niet eens weet of hij aan staat of niet. Is hij al klaar met het wassen van de vaat? Ja of nee? Je hoeft geen tijd te verspillen aan twijfelen en controleren. De Beko LEDSpot™ op jouw vaatwasser komt je namelijk te hulp. Een indicatie met rood licht op de vloer voor de voet van de machine betekent dat je met een snelle blik weet of hij nog draait of niet. Dus laat de vaatwasser rustig zijn werk doen terwijl jij je haast om dat van jou te doen.

Bekijk het energielabel.

Winkelwagen
Beko DIN28420 vaatwasser Volledig ingebouwd 14 couverts E
Original price was: €649,00.Current price is: €549,00.
Scroll naar boven