fbpx
Nieuw in verpakking

Asko Classic W2086C.W/3 wasmachine Voorbelading 8 kg 1600 RPM A Wit

Asko
8 kg, Vrijstaand, 1600 tr/min, 16 programma's, 2200 W, A
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €1.199,00.Huidige prijs is: €1.099,00.

8 kg, Vrijstaand, 1600 tr/min, 16 programma’s, 2200 W, A


Betaal 3x €366,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 174719
Apparaatplaatsing

Vrijstaand

Type lader

Voorbelading

Ingebouwd display

Ja

Soort bediening

Knoppen, Draaiknop

Deurscharnieren

Links

Inverter technologie

Ja

Type beeldscherm

LCD

Deur openen

Opening aan zijkant

Deur openingshoek

110°

Deurkleur

Wit

Materiaal trommel

Roestvrijstaal

Kuip materiaal

Roestvrijstaal

Snoerlengte

2,1 m

Lengte watertoevoerslang

1,5 m

Lengte afvoerslang

1,6 m

Trommelinhoud

60 l

Type motor

Inductie

Kijkglas

Ja

Nominale capaciteit

8 kg

Maximale centrifugesnelheid

1600 RPM

Centrifuge-droger klasse

A

Aantal wasprogramma's

16

Geluidsemissieklasse

B

Geluidsniveau bij centrifugeren

76 dB

Uitgestelde start timer

Ja

Wasprogramma's

Auto, Katoen, Dagelijkse verzorging, Strijkvrij, Eco, Hand/wol, Intensief / outdoor, Mix, Voorwassen, Snel, Spoelen, Centrifuge, Droogtijd instelbaar

Bescherming tegen overstromen

Ja

Onbalanscontrolesysteem

Ja

AquaStop-functie

Ja

Startvertraging

24 uur

Cyclustijd (max)

199 min

Aanpasbare centrifugesnelheid

Ja

Restvochtpercentage

44 procent

Instelbare temperatuur

Ja

Functie voor kleding toevoegen (pauze)

Ja

Menutalen

Multi

Kinderslot

Ja

Resterende tijd indicatie

Ja

Doseringsassistent

Ja

Trommel schoonmaken

Ja

Foutmeldingsindicator

Ja

Verstelbare voeten

Ja

Voetenverstelling

1 cm

Aan-/uitknop

Ja

Energie-efficiëntieklasse

A

Energieverbruik per 100 cycli

47 kWu

Waterconsumptie per cyclus

48 l

Energie-efficiëntieschaal

A tot G

Energieverbruik wassen

0,471 kWu

Stroomverbruik (in standby)

0,3 W

Stroomverbruik (indien uit)

0,3 W

Netbelasting

2200 W

AC-ingangsspanning

220 – 240 V

AC-ingangsfrequentie

50 Hz

Stroom

10 A

Breedte

595 mm

Hoogte

850 mm

Diepte wanneer de deur open is

94,2 cm

Breedte verpakking

640 mm

Diepte verpakking

661 mm

Hoogte verpakking

920 mm

Gewicht verpakking

78,2 kg

merken

conditie

Kleur van het product

Wit

Gewicht

Diepte

585 mm

ASKO Wasmachines hebben geen rubberen deurmanchet/deurrubber. En daar is een goede reden voor. De deurrubber kan na verloop van tijd stukgaan en er kan zich vuil in ophopen. Door deze te elimineren, kunt u voortaan hygiënischer wassen. Onze wasmachines zijn uitgerust met de SteelSeal™. Vuil en bacteriën krijgen geen kans.

De Quattro Construction™ is een uniek maar eenvoudig systeem dat bestaat uit vier schokdempers die de trillingsenergie van de buitentrommel overbrengen naar de bodemplaat van de machine. In feite staat de gehele constructie in de behuizing en zelfs bij maximaal centrifugeren zijn er vrijwel geen trillingen. Ideaal voor op een houten vloer.

Active Drum™ is een perfect uitgebalanceerd systeem dat voor de best mogelijke was- en spoelprestaties zorgt en tegelijkertijd toch minimale slijtage van de stoffen garandeert. De zandlopervormige wasmeenemers geleiden de lading naar het rustiger, centrale deel van de trommel. De grovere vuildeeltjes, zoals zand en grind worden naar de grotere gaten aan de rand van de trommel geleid.

Start de Dose Assist functie en stop met zorgen maken over het gebruik van de juiste hoeveelheid wasmiddel voor uw wasbeurt. In plaats van te worstelen met de juiste hoeveelheid te doseren, adviseert uw ASKO wasmachine de benodigde hoeveelheid wasmiddel. Met de Dose Assist functie van onze machines wordt op basis van de belading, de mate van vervuiling, waterhardheid, het programmatype en de temperatuur automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toegevoegd. Zo gebruik je altijd de juiste hoeveelheid, dus geen overdosering meer.

Dit is een snel programma, maar met een hoog wasrendement. Het programma wast met behoedzame trommelbewegingen en een lager centrifugetoerental en duurt iets minder dan een uur.

Vuil is niet goed voor uw kleding, maar wasmiddelen zijn niet goed voor uw huid. Als preventieve maatregel voor mensen met een zeer gevoelige huid, hebben de wasmachines van ASKO een extra spoelfunctie: Super Rinse. Deze functie is met name belangrijk in landen met zacht water en houdt in dat de machine tot wel zeven keer spoelt.

Met de Anti-kreuk-optie wordt het wasgoed rustig gewassen en centrifugeert met minder kreuken als resultaat. Wees zuinig op uw kleding en bespaar tijd bij het strijken.

Niemand wil waterschade thuis. Zelfs de kleinste lekkage die onopgemerkt blijft, kan grote problemen veroorzaken. Daarom hebben we het Aqua Safe™ systeem. Een geavanceerde waterbeveiliging met degelijke constructies zoals een PEX slang en een naadloos gelaste container. Maar ook slimme systemen zoals een bodemsensor, overloopbeveiliging en waterlekdetectie. Steel Seal™ – deurafdichting zonder rubberen deurmanchet Roestvrijstalen binnen- en buitentrommel Overloopbeveiliging Anti Block™ bodemsensor PEX toevoerslang Maximale duur voor waterinstroom

Het automatische programma optimaliseert wasduur en het aantal spoelingen afhankelijk van de belading en het programma wat u kiest. Nu kunt u een kleine was draaien zonder u schuldig te voelen.

We hebben onze wasmachines uitgerust met extra betrouwbare en stille borstelloze motoren. Geen borstels betekent een onderdeel minder dat kapot kan gaan. Het maakt de motor stiller en duurzamer.

De meeste fabrikanten stabiliseren hun wasmachines met beton. Wij verstevigen en stabiliseren onze wasmachines met robuuste gietijzeren contragewichten aan de voorzijde en een gietijzeren lagerkruis aan de achterzijde. Een ASKO is daardoor sterker, stabieler en duurzamer.

Dit programma is ontwikkeld voor donkere was en voorkomt dat wasmiddelen vlekken achterlaten op de stof. Er worden extra spoelbeurten toegevoegd, en tegelijkertijd zorgen een behoedzame wasmechaniek en laag toerental ervoor dat uw donkere wasgoed behoedzaam wordt gewassen en grondig wordt gespoeld.

Wanneer het programma voor trommelreiniging regelmatig wordt gebruikt zal dit de frisheid van uw was én de levensduur van uw wasmachine verlengen. Eén knop, twee voordelen.

Het Universeel wasprogramma zorgt voor uw dagelijkse wasgoed door het waterniveau en de duur automatisch aan te passen aan de lading. Omdat elke dag de beste dag voor uw wasgoed zou moeten zijn.

Om het beste was- en spoelresultaat te kunnen behalen, terwijl het water en energieverbruik wordt verlaagd, wordt elk stadium van het wasprogramma verlengd. De totale programmatijd is hiermee langer in vergelijking met de normale modus.

Het Intensief programma zorgt dat uw sterk vervuild wasgoed weer snel schoon is. De programmatijd en hoeveelheid water worden ingesteld afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed. Een extra spoelbeurt verwijdert het opgeloste vuil, schoon in een mum van tijd!

Houdt uw kinderen veilig: vergrendel het bedieningspaneel zodat de wasmachine niet per ongeluk wordt gestart.

Dit programma voor gevoelige kleding van gemengde vezels en voor eenvoudige verzorging van katoen is sneller dan de Dagelijkse en Katoen wasprogramma. De hoogste centrifugeersnelheid is 1200 toeren/minuten, deze kunt u naar wens verlagen.

Snelprogramma voor licht vervuild wasgoed. Het programma werkt bij bepaalde temperatuur, houd dus rekening met de aanwijzingen op de kleding. Een lagere temperatuur verkort de duur van het programma. De centrifugeersnelheid kunt u zelf kiezen.

Uw apparaten in goede staat houden moet eenvoudig zijn. Alle ASKO-wasmachines hebben gemakkelijk verwijderbare trommelribben om ervoor te zorgen dat er niets vast komt te zitten. Simpel.

Gebruik het spoelprogramma om uw favouriete kledingstuk op te frissen. Een grondige spoelbeurt en een korte centrifuge en uw kleding is weer als nieuw.

De Sensi Save™ functie verkleint de ecologische voetafdruk door te berekenen hoeveel water en energie elke lading nodig heeft. Het geoptimaliseerde wasprogramma bespaart ook uw kostbare tijd. Zinvol, toch?

Bij het selecteren van de snelheidsmodus stelt u de wasmachine in om een perfect was- en spoelresultaat te bereiken in minder tijd dan normaal. Om dit te bereiken wordt zowel meer water aan de wascyclus toegevoegd als meer energie verbruikt.

Kies dit programma als u alleen maar wilt centrifugeren.

Het Katoen programma is het beste programma het wassen van katoen. Op maat gemaakt voor was met zichtbare vlekken voor gewoon of sterk vervuild wasgoed, wit of bont. Het programma zal de duur en waterverbruik aanpassen naar de belading.

Met behulp van het tijdprogramma kunt uw zo schoon mogelijk wassen in de tijd die u beschikbaar heeft. De wasmachine zorgt voor een optimaal wasresultaat op basis van de door u gekozen tijd van 30 minuten tot 3 uur – dat is flexibel, slim en tijdbesparend.

Met de hand- en wolwasprogramma’s worden delicate kledingstukken gewassen op 40°C voordat het kort op lage snelheid wordt gecentrifugeerd. We beloven dat je favoriete wollen trui er nog nooit zo goed uitzag.

Asko Classic W2086C.W/3 wasmachine Voorbelading 8 kg 1600 RPM A Wit
Oorspronkelijke prijs was: €1.199,00.Huidige prijs is: €1.099,00.
Scroll naar boven