fbpx

Amerikaanse Samsung koelkast

Sorteren op

Uw selectie wordt aangepast... Even geduld alstublieft.

Met een Amerikaanse koelkast heeft u een mooie blikvanger in uw keuken. De koelkast is groot, maar door zijn eenvoudige vormgeving is hij toch een rustpunt in de keuken. De grote deuren geven gemakkelijk toegang tot de inhoud van de koelkast en de diepvries. Met de Amerikaanse Samsung koelkast haalt u een ruime koelkast in huis, met een inrichting die bij uw wensen aansluit. Bekijk ons aanbod Amerikaanse Samsung koelkasten online of kom langs in onze winkel in Kampen.

Koelen en vriezen in de Amerikaanse Samsung koelkast

De standaard uitvoering van de Amerikaanse Samsung koelkast is voorzien van twee grote deuren. Hoe de indeling achter de deuren eruitziet, is afhankelijk van het type dat u kiest. Zo kan de koelkast volledig bedoeld zijn om uw etenswaren te koelen, maar zijn er ook modellen die uitgerust zijn met een vriesgedeelte. Afhankelijk van het type beslaat dit vriesgedeelte een groter of een kleiner deel van de totale inhoud van de koelkast.

De diverse mogelijkheden

Hoewel de Amerikaanse koelkasten erom bekend staan dat ze twee grote deuren hebben, heeft u bij de Amerikaanse Samsung koelkast de keuze uit meerdere opties. Denk aan openslaande deuren in het bovenste deel van de koelkast en een enkele deur eronder, voor het vriesgedeelte. Of u kiest voor een model waar de vriezer bestaat uit diepe laden. Met de verschillende variaties in indeling kiest u een Amerikaanse koelkast van Samsung die voor u het meest prettig in gebruik is.

Een Amerikaanse Samsung koelkast inbouwen of vrij laten staan?

De meeste Amerikaanse Samsung koelkasten zijn ontworpen om los in de keuken te staan. Er zijn echter ook modellen die u in uw keuken inbouwt. Plaats de koelkast dan zodanig dat de deuren alle ruimte hebben voor het openen en sluiten. De hoogte is bij vrijwel iedere Amerikaanse Samsung koelkast gelijk, namelijk bijna 180 centimeter. De breedte is onder andere afhankelijk van de inhoud van de koelkast en de vriezer. Dit varieert van 530 liter tot ruim 700 liter.

Een multifunctionele Amerikaanse Samsung koelkast kopen

Maak optimaal gebruik van de vele mogelijkheden die de Amerikaanse Samsung koelkasten u te bieden hebben, bijvoorbeeld de ijsblokjesdispenser. Deze sluit u op de waterleiding aan, zodat u op ieder moment over verse ijsblokjes beschikt.

Gaat u een Amerikaanse Samsung koelkast kopen, dan profiteert u van de verschillende technische toepassingen die de versheid van uw etenswaren ten goede komen. Denk bijvoorbeeld aan de functie om etenswaren extra snel in te vriezen. We noemen dit ook wel de power freeze optie. Voor het koelgedeelte is de twin cooling plus ontwikkeld. Hierbij bent u verzekerd van een gescheiden koelsysteem tussen de koelkast en de vriezer. Dit systeem zorgt voor een optimale luchtvochtigheid binnen de koelkast en zo blijven uw etenswaren langer vers.

Gebruiksvriendelijk en stil

Als u de deuren opent, springt de heldere ledverlichting automatisch aan. De koelkasten zijn voorzien van een waarschuwingssysteem als de temperatuur te hoog wordt of als de stroom uitvalt. Met de automatische ontdooifunctie is handmatig ontdooien van de diepvries verleden tijd.

Uiteraard mag u bij de Amerikaanse Samsung koelkast rekenen op een constante temperatuur. De motor van de koelkast is stil en hoeft minder vaak aan te slaan. Dit is tevens zuiniger in het verbruik.

Een compleet uitgeruste Amerikaanse Samsung koelkast

De mogelijkheden en toepassingen van de Amerikaanse koelkast zijn groot. Kiest u voor een Amerikaanse Samsung koelkast bij De Hanze Witgoed, dan haalt u een kwaliteitsproduct in huis voor een voordelige prijs.

Contact opnemen met De Hanze Witgoed

Contactgegevens

De Hanze Witgoed
Dieselstraat 11
8263 AE Kampen
T: 038-8536773
E: info@dehanzewitgoed.nl

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
Donderdag: 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: gesloten

Heeft u vragen over een van onze Amerikaanse Samsung koelkasten? Neem dan contact met ons op via 038-8536773 of stuur ons gerust een mailtje via info@dehanzewitgoed.nl. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen.

Winkelwagen
Scroll naar boven