Deze week bespreken we in ons blog de nieuwe wasmachines van LG. Bekende kenmerken van LG wasmachines zijn de functionaliteit, het slimme ontwerp en het gebruik van moderne technologie en technische snufjes. Maar wat houden deze nieuwe, technische snufjes precies in? En hoe maakt het je huishouden gemakkelijker? We vertellen je er graag alles over!

TrueSteam

TrueSteam™ heeft eigenlijk drie hele handige functies; Het stomen van kleding, het vernietigen van allergenen en huisstofmijt en zonder chemicaliën je wasgoed zacht en soepel maken. Wanneer je de Allergy Care inschakelt, wordt er stoom in de trommel van je wasmachine geblazen. Door deze stoom is je wasgoed niet alleen brandschoon, maar ook nog een hygiënisch gereinigd. De functie is namelijk ontworpen om 99,9% van de bacteriën, huisstofmijt en allergenen in je wasgoed te vernietigen.

Nog een groot voordeel van TrueSteam™ is dat het significant minder kreukels achterlaat in het wasgoed. Met andere woorden: minder strijken, minder wasverzachter en de ideale oplossing voor mensen met allergieën.

TurboWash

Het woord zeg het al; als de bliksem wassen! TurboWash™ machines van LG maken het mogelijk om in een zeer korte tijd een was te draaien, die ook nog eens minder energie verbruikt dan een normaal wasprogramma. Je zou denken dat de kwaliteit en het resultaat van het wassen hierdoor achteruit zal gaan, maar niets is minder waar. Het wasgoed is namelijk net zo schoon als bij een langer wasprogramma. Dankzij het TurboWash360 programma is jouw favoriete kleding binnen 39 minuten schoon.

Uiteraard hebben TurboWash™ machines naast de turbofunctie, ook normale wasprogramma’s; je hebt zelf de keuze welke je gebruikt! 😉

AI-DD

In nieuwe LG machines met AI DD zit een zogenaamde Direct Drive motor. Deze slimme, vernieuwde versie is direct op de trommel bevestigd en kan 6 verschillende trommelbewegingen maken. Slimme sensoren in de wasmachine herkennen het soort wasgoed en het programma wordt hier automatisch op aangepast. Zo was en verzorg je je kleding niet alleen optimaal, maar ontstaat er ook nauwelijks slijtage!

Ook fijn: LG heeft de wastrommels groter gemaakt. Zo heeft wasgoed meer ruimte tijdens het wassen en bereikt het water elke vezel van de stof. Of te wel, de beste en schoonste verzorging van je kleding.

Een nieuwe wasmachine van LG is eigenlijk alles wat je ervan zou kunnen verwachten: innovatief, mooi, slim en duurzaam. Of het nou gaat om de innovaties, snelheid of de kwaliteit van het wassen, LG wasmachines stellen niet teleur.

Benieuwd naar ons brede assortiment LG machines? Zowel outlet, als nieuw in de doos? Klik dan hier!

Psst! Heb je het hele blog gelezen? Dan hebben we hier nog een kleine verrassing voor je! Met kortingscode ‘BLOG’ krijg je 5% korting op één van de nieuwe LG machines.

Deelnemende modellen: LG F4WV208S3, LG F4WN709S1, LG F4WN509S0, LG LC1R7N2, LG F4WV909P2, LGF4V709P1E, LG F6WV910P2E en LG FH8G1MINI.