fbpx

AEG wasmachines

Sorteren op

Uw selectie wordt aangepast... Even geduld alstublieft.

Voor de dagelijkse was heeft u een wasmachine nodig die aansluit op uw behoefte. Uiteraard is de basisfunctie van een wasmachine dat uw kleding weer schoon en fris de kast in kan. Toch is het prettig als een wasmachine wat extra functies heeft, zodat u eenvoudig een was op maat draait. Het uitgebreide programma dat ze bieden, maakt deze wasmachines geschikt voor ieder huishouden en ieder soort gebruik. Benieuwd naar onze AEG wasmachines? Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom in Kampen.

Een AEG wasmachine met voorlader of bovenlader

De meeste wasmachines hebben een glazen deur aan de voorzijde van het apparaat. We noemen deze wasmachines voorladers. Bij de AEG wasmachines is deze deur groot, zodat u eenvoudig ook grotere hoeveelheden in de trommel doet. De vergrendeling bevindt zich aan de bovenzijde van de deur en is eenvoudig met één hand te bedienen. Dit model van de AEG wasmachines plaatst u los in een ruimte. Het is tevens mogelijk deze modellen onder een aanrechtblad te installeren.

Kiest u voor een bovenlader? Dan is de machine wat smaller en hoger dan de voorlader. De machine maakt u aan de bovenkant open. U hoeft dus niet te bukken om de wasmachine met was te vullen. Ook het bedieningspaneel van de bovenlader bevindt zich aan de bovenkant, achter de openslaande klep.

Bepaal de capaciteit van uw AEG wasmachine

Gaat u een nieuwe wasmachine kopen, dan kijkt u natuurlijk niet alleen naar het merk en het type. U let tevens op de capaciteit van de wasmachine. Bij AEG heeft u de keuze uit een trommel die geschikt is voor 6, 8 of 9 kilo wasgoed. De keuze die u maakt, kan gebaseerd zijn op de hoeveelheid was die u in een keer in de machine wilt doen. Het kan tevens te maken hebben met het soort was dat u regelmatig heeft. Badhanddoeken of beddengoed zijn zwaarder dan de dagelijks gedragen kledingstukken.

Een ander onderdeel waar u over na dient te denken, is het aantal toeren dat de wasmachine moet hebben. Een toerental van 1200 of 1400 is gebruikelijk. Hoe hoger het toerental is, hoe droger uw was bij een standaard wasprogramma uit de machine komt.

De kwaliteiten van een AEG wasmachine

Energiezuinig is het sleutelwoord bij de wasmachines van AEG. U koopt dan ook een machine met energielabel A, waarbij sommige modellen zelfs nog 30 procent zuiniger zijn dan de gestelde norm. Het bedieningspaneel is overzichtelijk en u stelt het programma eenvoudig in met een draaiknop. Daarnaast heeft u op het digitale scherm de mogelijkheid het programma te verfijnen. U past bijvoorbeeld de temperatuur aan of verlaagt het toerental. Daarnaast ziet u precies hoelang het nog duurt voordat de aangezette was klaar is.

Was op maat met de AEG wasmachine

Behalve een standaard wasprogramma heeft de AEG wasmachine ook speciale programma’s voor wol en zijde of spijkerbroeken. Het is tevens mogelijk om de wasbeurt af te sluiten met een stoombehandeling. Door deze verhitting met stoom worden niet alleen bacteriën die mogelijk in de was achterbleven gedood; de was komt tevens minder gekreukt uit de machine. Dankzij de ProSense-technologie wordt het aanwezige wasgoed in de machine gewogen. Hierdoor verbruikt de machine nooit meer water en energie dan noodzakelijk.

Contact opnemen met De Hanze Witgoed

Contactgegevens

De Hanze Witgoed
Dieselstraat 11
8263 AE Kampen
T: 038-8536773
E: info@dehanzewitgoed.nl

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
Donderdag: 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: gesloten

Voor meer informatie over onze AEG wasmachines neemt u contact met ons op via 038-8536773 of stuurt u ons gerust een mailtje via info@dehanzewitgoed.nl. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen.

Winkelwagen
Scroll naar boven