fbpx
Nieuw in verpakking

AEG LR8BADEN WASMACHINE VOORLADER 9KG

Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €1.079,00.Huidige prijs is: €849,00.


Betaal 3x €283,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 179758
merken

conditie

energieklasse

Nominale capaciteit (wassen)

9 kg

Type lader

Voorbelading

De LR8BADEN PowerCare UniversalDose Wit wasmachine van AEG heeft een vulgewicht van 9 kg. De wasmachine centrifugeert de was met een snelheid van 1600 toeren en heeft energieklasse A.

Voordelen van de AEG LR8BADEN PowerCare UniversalDose Wit
9 kg vulgewicht: geschikt voor gezinnen van ongeveer 2-4 personen.
Met een centrifugesnelheid van 1600 toeren heeft het wasgoed een restvochtpercentage van 44%.
UniversalDose: Wasmiddellade voor alle soorten wasmiddel, inclusief PODS
PreciseWash: bespaart water, tijd en energie
In 59 minuten schone was, zonder vlekken

Laadvermogen van 9 kg
Het vulgewicht van de wasmachine is een belangrijke factor, voor de keuze van een nieuwe wasmachine. Kies je voor een AEG wasmachine met een laadvermogen van 9 kg, dan is dat een goede keuze voor huishoudens van ongeveer 2 tot 4 personen. Is je huishouden groter dan 5 personen of wil je vaak de was doen, dan adviseren wij om te kiezen voor een vulgewicht van 10 kilogram.

1600 toeren
Kies je voor een wasmachine met een toerental van 1600, dan komt het wasgoed al redelijk droog uit de trommel, met een restpercentage van ongeveer 44%. Dat is een lager percentage restvocht dan bij een wasmachine van 1400 toeren, waar het wasgoed een hoger restvochtpercentage heeft van circa 50%. Dat betekent dat als je de was centrifugeert op 1600 toeren, het minder langer hoeft te drogen dan als je het centrifugeert op 1400 toeren. Kortom, met 1600 toeren is het wasgoed extra snel droog en dat maakt de AEG LR8BADEN PowerCare UniversalDose Wit wasmachine een goede keuze.

PreciseWash
PreciseWash weegt de waslading en past het wasprogramma automatisch aan. Zo bespaar je op tijd, waterverbruik en energie.

PowerClean
Met PowerClean haal je in minder dan een uur de meest voorkomende vlekken uit je kleding. Zelfs bij een lage wastemperatuur. PowerClean is net zo doeltreffend als een lang programma.

UniversalDose
AEG UniversalDose is een wasmiddellade voor alle soorten wasmiddel. Naast de standaard vakjes voor voorwas, hoofdwas en wasverzachter heeft een universalDose-lade ook een vakje voor PODS. Dit geconcentreerde wasmiddel is precies afgestemd op één wasbeurt. De PODS worden in de UniversalDose-lade 60% sneller geactiveerd en lossen helemaal op in water. Met UniversalDose wordt kleding daardoor optimaal verzorgd, en nog beter schoon.

AEG LR8BADEN WASMACHINE VOORLADER 9KG
Oorspronkelijke prijs was: €1.079,00.Huidige prijs is: €849,00.
Scroll naar boven