fbpx
Nieuw in verpakking

Smeg C9GMXNLK9-1 Fornuis

SMEG | Gas | 90 cm cm breed
Actie!

Original price was: €1.699,00.Current price is: €1.499,00.


Betaal 3x €499,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 118919
conditie

merken

type-kookplaat

plaatsing

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

kleur

energieklasse

aantal-kookzones

aantal-ovens

Oven optie's

,

Productinformatie

Luchtcirculatie (met onderwarmte): De warmte van het onder-element wordt gecirculeerd door de ventilator. Deze stand is een verfijning van verhitting met uitsluitend onderwarmte; ook de bovenzijde van het gerecht wordt nu verwarmd. Ook geschikt voor gerechten die wel aan de buitenkant, maar nog niet van binnen gaar zijn.

Conventioneel (onder/bovenwarmte)

De ovenruimte wordt tegelijk door het onder- en bovenelement verwarmt. De hitteverdeling over het gerecht is afhankelijk van het niveau waarop men dit plaatst. Geschikt voor bakken op 1 niveau. Gerechten: alle ovenschotels, vlees, gevogelte, brood, (gevulde) taarten. Speciaal: gans en eend (bevatten veel vet).

Luchtcirculatie (met onder-/bovenwarmte)

De warmte van het onder- en bovenelement wordt gecirculeerd door de ventilator. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige warmteverdeling. Geschikt voor gelijktijdig bakken op meerder niveaus. Gerechten: ovenschotels, taarten, koekjes, pizza.

Hetelucht multifunctioneel (convex-element)

De warmte is afkomstig van het convex-element rond de ventilator en wordt van achteruit de oven ingeblazen. De hitteverdeling is vrijwel gelijk in de gehele ovenruimte. Geschikt voor bakken op meerdere niveaus. Tevens geschikt om verschillende gerechten (met gelijke temperatuur/bakproces) tegelijk te bakken zonder dat geuren en smaken zich vermengen. Gerechten: patisserie, alle ovenschotels, combinaties.

ECO

Afhankelijk van het model: Deze functie is een combinatie van verschillende hitte elementen en is vooral te gebruiken voor het bereiden van kleine grillades en dit met het laagste energieverbruik.

Luchtcirculatie (met grote vlak-grill)

De warmte van de grill wordt gecirculeerd door de ventilator. De hitte wordt getemperd en kan daardoor beter in het gerecht doordringen; ook de onderzijde wordt gelijkmatig verhit. De buitenkant wordt krokant, zonder aan te branden. Gerechten: grote vleesgerechten, vis, gevogelte, gratineerschotels, ovenschotels.

Grote vlak-grill

De warmte wordt geproduceerd door het grill- en bovenelement. Verhitting over het volledige oppervlak. De thermostaat wordt, afhankelijk van het gerecht, in de regel op de maximale stand gezet. Bij een korte baktijd kan de ovendeur gesloten blijven; bij langere baktijd blijft deze gedeeltelijk geopend. Voor vleesgerechten (klein- en middelgroot), vleespennen, vis, groenten, gratineren etc.

Ontdooistand

De ventilator circuleert de lucht op kamertemperatuur. Geschikt voor het ontdooien van alle soorten voedsel.

Braadspit

Te combineren met grote vlak-grill. Kleine vlak-grill en conventionele stand.

Onderwarmte

De ovenruimte wordt uitsluitend verhit door het onderelement. Voor gerechten die een hoge basistemperatuur behoeven, heeft deze bakstand weinig tot geen invloed op de korst aan de bovenzijde. Geschikt voor bakken op 1 niveau, ideaal voor deeggerechten die moeten rijzen (bijv. pizza). Bij gevulde taarten zal de deegbodem beter droog blijven.

Kleine vlak-grill

De warmte is alleen afkomstig van het grill-element. Verhitting over een kleiner oppervlak. Te gebruiken als de grote vlak-grill, maar voor kleinere hoeveelheden.

Vapor Clean

De specifieke Vapor Clean functie vergemakkelijkt het reinigen en onderhoud van de oven. Op de bodem van de oven bevindt zich de speciale Vapor Clean cirkel. Wanneer hier water in wordt gedaan en het Vapor Clean programma wordt geselecteerd, zal de oven het water omzetten in stoom, waardoor het vuil in de oven wordt los gestoomd. Hierdoor wordt het reinigen van de oven aanzienlijk vergemakkelijkt.

Design
Soort bediening Draaiknoppen
Ingebouwd display Ja
Wokbrander positie Linksvoor
Wokbrander Ja
Oven
Soort oven Hetelucht
Koker
Type kookplaat Gas
Aantal branders/kookzones 6
Restwarmte-indicator Nee
Elektronische ontsteking Ja
Boost functie Nee
Materiaal pannendragers Gietijzer
Ergonomie
Kinderslot Nee
Timer Ja
Inhoud 115 l
Pan detectie Nee
Energie
Energie-efficiëntieklasse A
Automatisch uitschakelen Ja
Aantal fases 1 fase (‘Normale’ stekker)
Gewicht en omvang
Breedte 89.8 cm
Diepte 59.6 cm
Hoogte 88 cm
Technische details
Magnetron Nee
Overige specificaties
Grill Ja
Netbelasting 3200 W
Hetelucht Ja
Stoom functie Nee
Warmhoudfunctie Nee
Prestatie
Maximum temperatuur oven 260 °C
Productdetails
EAN 8017709278465
Merk Smeg
Type C9GMXNLK9-1
Winkelwagen
Smeg C9GMXNLK9-1 Fornuis
Original price was: €1.699,00.Current price is: €1.499,00.
Scroll naar boven