fbpx
Nieuw in verpakking

Quooker Fusion Square Messing Patina Combi & Cube

Quooker | Fusion Square | COMBI+ & CUBE | alleen koudwaterleiding
Actie!

Original price was: €3.145,00.Current price is: €2.673,25.


Betaal 3x €891,08 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 147544
conditie

merken

kleur

Kranen

Fusion Square

Reservoirs

COMBI+ & CUBE

Kraan aansluiting

alleen koudwaterleiding

Bruisend Water

Ja

Fusion: Mengkraan en kokendwaterkraan in 1
Haal alles uit een kraan: kokend, warm en koud water. En, als je hem combineert met de Quooker CUBE, ook koel bruisend en gefilterd water. De elegante uitloop is 360 graden draaibaar.

De niet-massieve kokendwaterstraal
Vanwege de beveiligde bedieningsknop en de gloeiende lichtring ligt het niet voor de hand, maar stel dat je je handen onder de kokendwaterstraal houdt. Dan zul je je handen hebben teruggetrokken nog voordat je je echt brandt.

Dat komt omdat de kokendwaterstraal weliswaar heet, maar niet massief is. Hij bestaat uit druppeltjes. Dat is een groot verschil met de massieve plens water die je over je heen krijgt als de waterkoker omvalt. Deze kan in een klap ernstige brandwonden veroorzaken.

Door de tegennatuurlijke druk-draai-beweging is de kans om de kokendwaterkraan per ongeluk open te draaien zeer klein. Jonge, onderzoekende kinderen zijn op deze manier beschermd.
Bovendien heeft de knop een lichtring die bij het tappen gaat gloeien om de gebruiker te waarschuwen: pas op, ik geef kokend water!

Bij alle modellen heeft de uitloop een goede isolatie, waardoor je je na het tappen van kokend water niet aan de Quooker zelf kunt branden.
Ook is er in de kraan een aparte aanvoer van het warme en koude water. Kokend water wordt aangevoerd via een andere slang.

COMBI-reservoir
Met de Quooker COMBI is ook het wachten op warm water verleden tijd. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler. Geeft 7 liter direct kokend water of 15 liter warm water van 60 graden.

Quooker met Cube: De 5-in-1 kraan
De CUBE brengt nog meer plezier in de keuken. Het bespaart je tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is helemaal veilig. Om bruisend water te krijgen, druk en draai je een keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Houd je de draaiknop iets langer vast, en draai je dan, komt er gefilterd water uit de kraan. Kokend water tappen, terwijl je bruisend water bedoelde, is dus niet mogelijk.

Hoe werkt een Quooker met CUBE?
De CUBE komt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Er zit een filter in, die het water zuivert. Met het Hollow Fiber filter in de Quooker CUBE wordt er nog aanwezige microbiologie uit het water gefilterd waardoor de smaak en geur van het water verbetert.

Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles, waarmee je wel 60 liter koud bruiswater uit je Quooker-kraan kunt tappen.

Fusion kraan
Uitloop Rechte uitloop
Kraan hoogte 291 millimeter
Kraan sprong 220 millimeter
Draaicirkel 360 graden
Combi reservoir
Inhoud 7 liter
Afmetingen 47 x 20 x 20 cm
Hoeveelheid 40 – 60 graden water 27 – 15 liter
Opwarmtijd 20 minuten
Vermogen 2200 W
Spanning 230 V
Stand-by verbruik 10 W
Cube
Spanning 220-240V
Vermogen 100W
Capaciteit gekoeld water 2,4 liter/min
Capaciteit bruisend water 2 liter/min
Afkoeltijd 30 min
Stand-by verbruik 5W
Reservoir hoogte
500 mm

Reservoir breedte
223 mm, 153 mm exclusief CO²-cilinder

Reservoir diepte 340 mm, 270 mm exclusief CO²-cilinder
Waterfilter Hollow Fiber + Active Carbon filter

Winkelwagen
Quooker Fusion Square Messing Patina Combi & Cube
Original price was: €3.145,00.Current price is: €2.673,25.
Scroll naar boven