fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER FUSION SQUARE GOUD COMBI en CUBE

Quooker | Fusion Square | COMBI+ & CUBE | alleen koudwaterleiding
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €3.595,00.Huidige prijs is: €3.055,75.


Betaal 3x €1018,58 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 100058
conditie

merken

kleur

Kranen

Fusion Square

Reservoirs

COMBI+ & CUBE

Kraan aansluiting

alleen koudwaterleiding

Bruisend Water

Ja

Quooker Fusion Square kraan in Goud

Voor het toppunt van pracht en praal: de gouden Fusion van Quooker! Verguld met een laagje 24-karaats goud geeft deze 5 in 1 kraan een enorm chique uitstraling aan uw keuken. Door de combinatie met de Pro3-Vaq en de CUBE tapt u koud, warm, kokend, gekoeld gezuiverd én gekoeld bruisend water. Allemaal uit één kraan. Met recht de kraan die alles kan dus!

Quooker Combi reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag, net zoals bij alle andere reservoirs van Quooker.

In tegenstelling tot het PRO3-VAQ reservoir levert het Combi reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water tussen de 40 en 60 graden Celsius. Met dit Quooker reservoir is niet alleen wachten op kokend, maar ook wachten op warm water verleden tijd.

Indien er geen warmwaterleiding aanwezig is, wordt het Combi reservoir aanbevolen. Dit is tevens de meest energiezuinige oplossing.

CUBE reservoir

Het CUBE reservoir zorgt voor het gezuiverde en bruisende water. Door de CO2-cilinder kunt u 60 liter bruisend water tappen. Een fles bruisend water kost u daarmee 0,25 cent. Goedkoper dan de supermarkt.  Voor de beste smaak kunt u  jaarlijks een nieuw Hollow Fiber filter plaatsen.

De CUBE is 23,5 x 44 x 43 cm (bxdxh) groot. Het CO2-cilinder vraagt om 6,5 cm extra ruimte aan de zij- of voorkant, afhankelijk hoe u de CUBE neerzet. Houd daar rekening mee voor de ruimte in uw keukenkastje.

Veiligheid

U kunt het kokende, het koel gefilterde en het koel bruisende water tappen met de kartelknop. Kokend water bedient u door 2x in te drukken en te draaien. De lichtring brandt dan rood. Om koel bruisend water te verkrijgen drukt en draait u 1 keer. Voor het gefilterde water dient u de knop lang in te drukken en dan te draaien. Hierbij wordt de lichtring van de kraan blauw.

Het kokende water stroomt niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. U kunt de uitloop van de kraan altijd veilig aanraken, omdat deze dubbelwandig is. Nooit het risico van een gloeiendhete kraan dus!

Standaard meegeleverd

  • Quooker Fusion Square kraan
  • Quooker Combi reservoir
  • Quooker CUBE reservoir
  • Handleiding
  • Installatie-materiaal

Uitvoeringen van de Quooker Fusion Square

  • Chroom
  • RVS
  • Zwart
  • Goud
QUOOKER FUSION SQUARE GOUD COMBI en CUBE
Oorspronkelijke prijs was: €3.595,00.Huidige prijs is: €3.055,75.
Scroll naar boven