fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER FLEX ZWART PRO3

Quooker | Flex | PRO3
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €1.545,00.Huidige prijs is: €1.313,25.


Betaal 3x €437,75 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 123539
conditie

merken

kleur

Kranen

Flex

Reservoirs

PRO3

Bruisend Water

Nee

Quooker Flex Zwart PRO3 is de meest aangevraagde kleur in de luxe segment. Zowel de Quooker Fusion als de Quooker Flex is in het zwart verkrijgbaar. Beide kokend water kranen geven direct koud, warm en 100°C kokend water en besparen je veel tijd, energie en ruimte in de keuken. Daarnaast is de Flex Zwart uitgerust met een flexibele uittrekslang, voor meer bereik in de spoelbak. Daardoor maakt het erg handig en kun je makkelijk overal bij komen. Gecombineerd met de Quooker CUBE kan elke zwarte Quooker kraan ook koel bruisend en gefilterd water geven!

Kraan van Quooker Flex Zwart in Combinatie met PRO3

De Quooker Flex RVS met PRO3 kan nooit kokend water geven wanneer de uittrekslang uitgetrokken is. dat maakt de kraan 100% veilig in gebruik. Radijsjes net uit de tuin, of sla- en kookbladeren waar nog wat zand aan zit. Ze worden heus schoon onder een gewone kraan, als je goed met je vingers of een borsteltje boent. maar met de uittrekslang gaat het een stuk sneller. Daarmee kun je overal simpelweg net even makkelijker bij.

Quooker Flex type

De Quooker Flex is in verschillende kleuren en type reservoirs verkrijgbaar. Quooker Flex is in de kleur chroom, RVS en zwart beschikbaar. De Reservoir combinatie is met PRO3 (3liter), COMBI (7liter) en COMBI+ (7liter kokendwater en onbeperkt warmwater). Daarnaast kun je het ook laten combineren met CUBE, daarmee kun je gefilterd en bruisend water tappen.

 

 

Quooker Flex: de 3 in 1 kraan die overal bij kan in een gave zwarte finish.

In de unieke uitloop van de Quooker Flex zit een flexibel uittrekbare slang. Deze slang werkt als een handdouche die ideaal is voor grotere of dubbele wasbakken. Meer dan deze kraan zult u niet nodig hebben. Net als de Fusion is de Quooker Flex een 3 in 1 kraan. Hiermee kunt u dus zowel warm, koud als kokend water tappen. U kunt ook nog kiezen voor de kleur chroom of RVS.

Zorgeloze veiligheid

Ook bij deze innovatie heeft Quooker weer uitgebreid nagedacht over de veiligheid. Zodra de tuit is uitgetrokken kunt u geen kokend water tappen. Verder beschikt de kraan over de standaard veiligheidsvoorzieningen van Quooker: dubbele druk-draai bedieningsknop voor de kokend water functie, vernevelde straal, lichtring die aangaat als er kokend water uit komt, en een dubbelwandige uitloop waardoor u niet uw handen aan de uitloop kunt verbranden.

Quooker PRO3-VAQ reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er constant 3 liter water op 110 graden Celsius in een reservoir bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

Kies voor het PRO3-VAQ reservoir als u gebruik blijft maken van uw huidige warm waterleiding. Het PRO3-VAQ reservoir zorgt voor het kokende water en uw bestaande leidingen zorgen voor warm en koud. Als u ook warm water wilt tappen via de Quooker, dan kan dat met de Combi.

Standaard meegeleverd

Quooker Flex kraan Zwart
Quooker PRO3-VAQ reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

 

 

SPECIFICATIES

RESERVOIR PRO3-VAQ
KRAAN Flex
KLEUR Zwart
MERK Quooker
KRAANGAT 35 millimeter
STAND-BY VERBRUIK 10 Watt
RESERVOIR HOOGTE 40 centimeter
RESERVOIR DIAMETER 15 centimeter
OPWARMTIJD 10 minuten
VERMOGEN 1600 Watt
SPANNING 230 Volt
RESERVOIR INHOUD 3 liter
QUOOKER FLEX ZWART PRO3
Oorspronkelijke prijs was: €1.545,00.Huidige prijs is: €1.313,25.
Scroll naar boven