fbpx
Nieuw in verpakking

Quooker Flex Zwart Pro3 & Cube

Quooker | Flex | PRO3 & CUBE | koud- en warmwaterleiding
Actie!

Original price was: €2.745,00.Current price is: €2.333,25.


Betaal 3x €777,75 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 147331
conditie

merken

kleur

Kranen

Flex

Reservoirs

PRO3 & CUBE

Kraan aansluiting

koud- en warmwaterleiding

Bruisend Water

Ja

Quooker Flex met Quooker CUBE: De kraan die alles kan in een gave zwarte finish
De Quooker Flex Zwart is voorzien van een mooie zwarte finish. Deze zwarte finish is opnieuw ontwikkelt door Quooker en uitgebreid getest voordat deze op de markt kwam. De finish is al enige tijd beschikbaar voor de Quooker Fusion en staat bekend als solide en krasbestendig. U wilt natuurlijk jaren lang kunnen blijven genieten van deze mooie zwarte look. Naast zwart is de de Flex ook in Chroom & RVS te bestellen.

Quooker PRO3-VAQ reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er constant 3 liter water op 110 graden Celsius in een reservoir bewaard. Dit reservoir kunt u onder de kraan in het keukenkastje plaatsen. Normaal gesproken kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

Kies voor het PRO3-VAQ reservoir als u gebruik blijft maken van uw huidige warme waterleiding. Het PRO3-VAQ reservoir zorgt voor het kokende water en uw bestaande leidingen zorgen voor warm en koud.

CUBE reservoir

Het CUBE reservoir zorgt voor het gezuiverde en bruisende water. Door de CO2-cilinder kunt u 60 liter bruisend water tappen. Een fles bruisend water kost u daarmee 0,25 cent. Goedkoper dan de supermarkt. Een nieuwe cilinder is hier te bestellen. Voor de beste smaak kunt u jaarlijks een nieuw Hollow Fiber filter plaatsen. Die is hier te bestellen.

De CUBE is 23,5 x 44 x 43 cm (bxdxh) groot. Het CO2-cilinder vraagt om 6,5 cm extra ruimte aan de zij- of voorkant, afhankelijk hoe u de CUBE neerzet. Houd daar rekening mee voor de ruimte in uw keukenkastje.

Zorgeloze veiligheid

Ook bij deze innovatie heeft Quooker weer uitgebreid nagedacht over de veiligheid. Zodra de tuit is uitgetrokken kunt u geen kokend water tappen. Verder beschikt de kraan over de standaard veiligheidsvoorzieningen van Quooker: dubbele druk-draai bedieningsknop voor de kokend water functie, vernevelde straal zodat dit niet spettert, lichtring die aangaat als er kokend water uit komt, en een dubbelwandige uitloop waardoor de kraan niet te heet wordt.

Standaard meegeleverd

Quooker Flex kraan Zwart
Quooker PRO3-VAQ reservoir
Quooker CUBE reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

Winkelwagen
Quooker Flex Zwart Pro3 & Cube
Original price was: €2.745,00.Current price is: €2.333,25.
Scroll naar boven